-
bar o bax mn nemikham begam base o khaste shodimo khejalat bekeshino az in harfa vali mitoonin age doos dashte bashin manteghi bashino hamo dark konin. lazemam nis hame harfe hamaro befahman vali mitoonin sazesh dashte bashin azizan
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-عاطی banoo taha_moradi erfan199 فااطمه _MILAD_ @parastu23 @Reza-Tah
تمایلی به ادامه بحث های گذشته ندارم!چون واقعا هدفم یه چیز دیگه بود ولی یه جور دیگه برداشت شد و خب کامنت گذاشتن دوستان!و من احترام میذارم به نظر دوستان !خوشحالم از اینکه اینقد مهم هستم که واسه یه کامنتم اینقد کامنت میذارید و بحث میکنید...من امشب فقط میخواستم ار یه چیزی که قبلا فکر میکردم مطمئن بشم! یه مدت پیش من نظرم کاملا متفاوت با نظر امشبم بود ولی همه حمله کردن به من ، امشب هم نظرمو کاملا عوض کردم و باز ....
تعصب همیشه هم خوب نیس گاهی بهتره یکم فکر کنیم و به نظر بقیه احترام بذاریم...
قضاوت نکنیم ...داداش حمله چیه...بابا شوخی کردن این دوستان..البته شوخیای سنگین...
مواظب خودتون باشید.
موفق باشید -
سلام من عید میخوام مبحث گرما و القا و الکترو مغناطیس دوتاشون رو جمع کنم ولی واسه هیچ کدوم استاد فیلم نگذاشتن چکارکنم
-
بچه هااااکمک کنیمممم هممون تاهمایش ضبطططططط شع کلاساک تابعدعیدضبط نمیشه هممونم استرس داریم.
-
بیشترمون میخایم بعداک یه کاره ای شدیم یه کمک توپ کنیم ولی الان یه کمک کوچیک یه کمک بزرگ ب خودمونه!!!!چ جمله ای!!!! هرچقددددنداشته باشیم پنج تومنوداریم دیگ
-
seyed hossein78منم همینطور.کسی تدریس اساتیددیگه رودیده؟میشه باوقت گذاشتن ودیدن تدریساشون تستاروراحت زد؟
-
@دکتر-عاطی ببین ببخشیدا من اینا رو از تو میپرسم ولی بهت اعتماد 100 درصدی دارم واسه 2 فصل آخر فیزیک 3 تو از چی تست زدی؟؟فقط کنکورا رو زدی یا تالیفی هم کار کردی؟
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-عاطی ببین ببخشیدا من اینا رو از تو میپرسم ولی بهت اعتماد 100 درصدی دارم واسه 2 فصل آخر فیزیک 3 تو از چی تست زدی؟؟فقط کنکورا رو زدی یا تالیفی هم کار کردی؟
قربونت برم عزیزم
عذر خواهی واس چی
اگه بتونم کمکت کنم خیلی ام خوشحال میشم
من از گاج نقره ای کلا تست میزنم هم پایه هم پیش
تستای قبل از قسمت یک قدم تا صد رو اره همش رو زدم
اما تو قسمت یک قدم تا صدش فقط سوالایی که مربوط به سنجش یا کنکور بود زدم تالیفیا رو نزدم البته بعضی فصلا رو یک قدم تا صد رو همه ی تستاش روزدم اما بعضی فصلا رو نه
راستش دلیل خاص نداش اگه وقت داشتم زدم اگه نه که میگم یک قدم تا صد فقط سنجش و کنکور -
قربونت برم عزیزم
عذر خواهی واس چی
اما تو قسمت یک قدم تا صدش فقط سوالایی که مربوط به سنجش یا کنکور بود زدم تالیفیا رو نزدم البته بعضی فصلا رو یک قدم تا صد رو همه ی تستاش روزدم اما بعضی فصلا رو نه
راستش دلیل خاص نداش اگه وقت داشتم زدم اگه نه که میگم یک قدم تا صد فقط سنجش و کنکور@دکتر-عاطی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قربونت برم عزیزم
عذر خواهی واس چی
راستش دلیل خاص نداش اگه وقت داشتم زدم اگه نه که میگم یک قدم تا صد فقط سنجش و کنکورمرسی گل دختر
ممنونم ازت منم همین کارو میکنم پس اول میزارم رو کنکور و سنجش بعد وقت شد تالیفی
عیدتم مبارک خانم دکتر -
@دکتر-عاطی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قربونت برم عزیزم
عذر خواهی واس چی
راستش دلیل خاص نداش اگه وقت داشتم زدم اگه نه که میگم یک قدم تا صد فقط سنجش و کنکورمرسی گل دختر
ممنونم ازت منم همین کارو میکنم پس اول میزارم رو کنکور و سنجش بعد وقت شد تالیفی
عیدتم مبارک خانم دکتر -
سللاام کسی کتاب خوب براای جمع بندی داره تا معرفی کن
-
haniyehshاستادعااااالی تدریس میکنن اگه خوب یادبگیری اکثرتستاحتی تستای سخت رومیتونی بزنی
-
Šàřà در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
yema@
پارسالم اینجوری شد؟ بنظرشما جمع ميشه تا آخر فروردینپارسال فیلمای شیمی اردو تا نصفه رفت بقیه فیلما هم قرار بود تا عید تموم بشه ولی نشد من اون موقع دگ خودم شرو کردم به خوندن ولی فک کنم تا لحظات اخر در حال ضبط بودن
-
قابل توجه همه دوستان: شاهر میگه :
عاقل مباش که غم دیگران خوری / دیوانه باش تا غمت دیگران خورند ...
چقدر بحث و جدال با دیگران واستون ارزش داره ؟ آیا از درس و کنکور مهم تره . مطمئن باشید فردای کنکور یعنی دقیقا 109 روز و 12 ساعت دیگه، مسیر زندگی هر کدوم از ما متفاوت خواهد بود و تا آخر عمر در اون مسیر پیش خواهیم رفت. بحث استرس نیست . بلکه واقعیته . بنابراین سعی کنید در این چند روز باقیمونده از حاشیه به دور باشید . و اما در مورد اینکه فیزیک تموم میشه یا نه . ببینید . به عنوان یه پشت کنکوری که یکسال این کنکور رو تجربه کرده بهتون میگم : اگر بخواید چیزی رو حذف نکنید، حداکثر باید تا آخر فروردین هر درسی رو که لازمه بخونید. بعد از اون مطمئن باشید استرس بهتون اجازه نمیده که بخواید درس نخونده رو تازه یاد بگیرید. اصلا منظورم این نیست که تا آخر فروردین خیلی سریع همه رو بخونید . بلکه منظورم اینکه باید تکلیفتون رو مشخص کنید. نه آلا ، نه من و نه هیچ کسی به جز خودتون نمیتونه تکلیف شما رو مشخص کنه . بنابراین هر روز به امید فیلم های جدید اینجا نیاید. چون با این طرز فکر هر روز بر استرس شما اضافه میشه و بعد از کنکور تا آخر عمر حسرت خواهید خورد. بهترین کار اینه که اگر در درس فیزیک نخونده ای دارید، از تدریس استاد کازرانیان استفاده کنید و با این طرز فکر برید جلو که : من فیزیک رو با تدریس های دیگه در یه موقع معین و با برنامه ریزی درست و صحیح تموم میکنم و اگر فیلم های دکتر طلوعی هم بود، ازشون واسه تثبیت اطلاعاتم استفاده میکنم .
و جمله آخر اینکه امسال حدود 600 هزار نفر کنکور تجربی شرکت میکنن . و بقیه هم سایر کنکور ها . اگر قرار بود همه به روش درست جلو برن، بعد یکسال همه دانشجوی دانشگاه تهران بودن . اما میبینیم که کمتر از یک درصد از اینها نتیجه میگیرن. بنابراین با هدف مشخص از چند روز باقیمونده نهایت استفاده رو کنید و وارد حاشیه نشید . موفق باشید.
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید