مخاط لوله گوارش
-
Mbf دقیقا
-
Mbf اهان . اما خب اگر بخوایم اینطوری نگاه کنیم کل بدن هم بافت پوششی داره هم پیوندی و هم ماهیچه ای ?! یعنی باید لینطور استنباط کنیم? پس اینطوری تست هایی که در رابطه با بافت ها مطرح میشه یه جورایی مشکل ایجاد میشه درشون .درست نمیگم .من همیشه مشکل داشتم که اخرش کجا این رگ رودرنظر بگیرم و کجا نگیرم
-
Mbf اهان . اما خب اگر بخوایم اینطوری نگاه کنیم کل بدن هم بافت پوششی داره هم پیوندی و هم ماهیچه ای ?! یعنی باید لینطور استنباط کنیم? پس اینطوری تست هایی که در رابطه با بافت ها مطرح میشه یه جورایی مشکل ایجاد میشه درشون .درست نمیگم .من همیشه مشکل داشتم که اخرش کجا این رگ رودرنظر بگیرم و کجا نگیرم
-
-
Mbf خب من الان دهم هستم اینها مطالب سال های ایندس من چطور باید بدونم.تازه در کتاب تست دهم که این مطالب رو مورد پرسش قرار نمیدهند.من واقعا گیج شدم تو این زمینه
-
-
-
این پست پاک شده!
-
FaMi نه بابا
همیشه سوالاتو بپرس تا یادگیر یت کامل بشه -
با توجه به اینکه در لایه مخاط لوله گوارش ماهیچه صاف وجود دارد میتوان نتیجه گرفت که درسرتاسر لوله گوارش حد اقل یک لایه ماهیچه صاف وجود دارد?در کتاب امسال چیزی گفته نشده و این گفته استاد مقاری حالا تکلیف ما چیه که در کتابمون نبوده باید این رو درست بدونیم یا با توجه کردن فقط به لایه ماهیچه ای غلط?
-
FaMi لایه ی مخاطی خودش یک لایه یاخته ماهیچه ای صاف داره.سرتاسر لوله گوارش هم ک لایه ی مخاطی رو داره.پس قطعا در سرتاسر لوله گوارش قطعا یک لایه یاخته ماهیچه ای صاف داریم (اینو خود اقای موقاری گفته)
-
FaMi لایه ی مخاطی خودش یک لایه یاخته ماهیچه ای صاف داره.سرتاسر لوله گوارش هم ک لایه ی مخاطی رو داره.پس قطعا در سرتاسر لوله گوارش قطعا یک لایه یاخته ماهیچه ای صاف داریم (اینو خود اقای موقاری گفته)
mahsa26 بله این درسته
ولی چون در همه ی لایه های لوله ی گوارش رگ خونی وجود داره و ساختار رگ خونی ماهیچه ی صاف است
پس در سرتاسر لوله ی گوارش در هر 4لایه ماهیچه ی صاف وجود دارد -
mahsa26 اوکی اینو میدونم ولی مسئله این هست که در چاپ های قیلی در شکل کتاب ماهیچه صاف کتاب بوده ولی امسال نیست به همین دلیل میخوام بدونم طراح از این نکته استفاده میکنه یا نه?که دوست عزیزمون بحث رگ ها رو باز کردند
FaMi خب چون شما فصل چهارتو ن یعنی گردش مواد اینو میخونید باید اینم در نظر بگیرید
تازه اگه خوب به فیلمای آقای موقاری گوش داده باشید این نکته رو گفتن -
با توجه به اینکه در لایه مخاط لوله گوارش ماهیچه صاف وجود دارد میتوان نتیجه گرفت که درسرتاسر لوله گوارش حد اقل یک لایه ماهیچه صاف وجود دارد?در کتاب امسال چیزی گفته نشده و این گفته استاد مقاری حالا تکلیف ما چیه که در کتابمون نبوده باید این رو درست بدونیم یا با توجه کردن فقط به لایه ماهیچه ای غلط?