سلام وقتتون ب خیر باشه ☘️
میشه بگین تو سوال 130 چرا ج غلطه؟ !
IMG_20200618_210007_346.jpg
این پاپاسخ نامه خودشه 👇👇
IMG_20200618_210014_546.jpg
میگ ک وقتی مثانه خالیه چین و چروک مثانه زیاد میشه این قبول ولی از کجا معلوم ک این خالی بودن مثانه مال وقتی نیس ک ادرار از مثانه خارج شده و وارد میزراه شده و هنوز کانل از دستگاه دفع ادرار خارج نشده ؟؟ تو این حالت ک بنداره داخلی باز هست
چرا اینو در نظر نگرفته و اینقد مطمئن هست ک حالتی رو فقط در نظر گرفته ک ادرار کاملا از دستگاه دفع ادرار خارج شده ؟؟
اینو با بچه ها هم بحث کردیم ولی راستش من قانع نشدم 😕😕
ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🙏🙏
@راهنما
دوستان عزیز و دوست داشتنی
خسته نباشین
بهترین هارو براتون آرزو میکنم
امیدوارم در حد توان تونسته باشم به همه سوالاتتون جواب بدم
اگه سوالی رو ندیدم در جلسات بعد دوباره منشن کنین (حجم سوالات زیاده و وقتمون محدوده )
دوازدهمی های گل
امیدوارم در امتحان نهایی هفته آینده بدرخشین و موفق باشین
با زهم براتون آرزو میکنم هرجا هستید زیر سایه امن خدا باشین
تا جلسه آینده
خدانگهدار همه شما عزیزان
🌹
سلام به الایی های پر توان ، من تازه از این کلاس های رفع اشکال خبر دار شدم .برای همین نه تنها از این مبحث سوال دارم.از مباحث قبلی هم سوال دارم.((ببخشید)) اولین سوالم از دستگاه گردش مواد هست که یکی از دوستانم دیشب تو بخش سوالات یه سوال قشنگی پرسید که سوال قشنگی بود که برای منم مشکل بود.اونم اینکه هماتوکریت نسبت یاخته های خونی به کل خون هست.یا نسبت یاخته های خونی قرمز به کل خون.چون کتابی که الان من دارم((دهمم)) یعنی کتاب ۹۸ نوشته نسبت یاخته های خونی قرمز به کل خون.اما کتاب سال قبل و آقای موقاری گفتن نسبت یاخته های خونی به کل خون.حالا ممنون می شم شما جواب دقیق و علمی رو بگین.و اینکه در کنکور کدومش درسته.
تست کلیه
-
mehranmirzaei خو مگه مخاط ماهیچه نداره خودش
-
mehranmirzaei اها ممنون
آخ معلم ما گفته بود مخاط همه جا مث همه برا همین اینطوری گفتم -
mehranmirzaei اوهوم درسته...