زبان دهم🥺🥺
-
سلام.بچه ها خواهش میکنم اگر کسی زبان دهم روفول بلده منو یکم کمگ کنه.شنبه امتحان دارم ولی خب خودم نتوسنتم بخونم خواهش میکنم اگر کسی بیاد تا روز امتحان ازش کمک بگیرم
-
Zaraa بله دیگشما هستین اینو قبل اینک اونجا پیام بدم نوشتم.میشه من از یه طریقی باهاتون ددارتباط باشم ؟؟ای دی تلگرامی چیزی
-
Zaraa بله دیگشما هستین اینو قبل اینک اونجا پیام بدم نوشتم.میشه من از یه طریقی باهاتون ددارتباط باشم ؟؟ای دی تلگرامی چیزی
sevin khanloo اینجا بهتره
تو تاپیک بچه های پایه هم بگین ،حتی اگه من نبودم بچه ها کمکتون میکنن -
sevin khanloo اینجا بهتره
تو تاپیک بچه های پایه هم بگین ،حتی اگه من نبودم بچه ها کمکتون میکننZaraa چجوری برماونجا
-
Zaraa چجوری برماونجا
sevin khanloo بچه های پایه همه بیان
این لینکشه -
Arian Mp در زبان دهم🥺🥺 گفته است:
میشه درمورد حال کامل توضیح بدید؟
خب
ما اغلب از حال کامل برای صحبت کردن درباره چیزی که اخیرا یا تازه در گذشته انجام شده استفاده میکنیم
در حال کامل زمان،مکان یا قید نباید بکار برده شود
ساختارش
I.you.they.we.+have+verrb
(بی قاعده و با قاعده(بی قاعده ها شکل فعل عوض میشهp.p.....باقاعده هاedمیگیرن)
.she.he.it.+has+verrb
(بی قاعده و با قاعده(بی قاعده ها شکل فعل عوض میشهp.p.....باقاعده هاedمیگیرن).از حال کامل برای اتفاقات و کارهایی ک تجربست استفاده میکنیم(تجربیات گذشته)
درجملات حال کامل اگر فعل بی قاعده باشد شکل سوم فعلp.pجایگزین خود فعل میشود و اگرر فعل باقائده باشدedمیگیرد
حال کامل....همان (مصدر+ـه ام) است -
خب
ما اغلب از حال کامل برای صحبت کردن درباره چیزی که اخیرا یا تازه در گذشته انجام شده استفاده میکنیم
ساختارش
.she.he.it.+has+verrb
(بی قاعده و با قاعده(بی قاعده ها شکل فعل عوض میشهp.p.....باقاعده هاedمیگیرن).از حال کامل برای اتفاقات و کارهایی ک تجربست استفاده میکنیم(تجربیات گذشته)
درجملات حال کامل اگر فعل بی قاعده باشد شکل سوم فعلp.pجایگزین خود فعل میشود و اگرر فعل باقائده باشدedمیگیرد
حال کامل....همان (مصدر+ـه ام) استZaraa در زبان دهم🥺🥺 گفته است:
خب
ساختارش
.she.he.it.+has+verrb
حال کامل....همان (مصدر+ـه ام) استدر جملات حال کامل از کلمات
since........از
for....برای.به مدت
already.........قبلا
yet...هنوز
still...هنوز
only.فقط
just......فقط
lately....اخیرا
recently.....اخیرا
استفاده میکنیم -