جلسه سوم رفع اشکال زیست
-

سلام تجربیا
پنجشنبه ساعت 21 تا 23 باهم رفع اشکال داریم :grinning_face_with_big_eyes:
قراره دوست خوبمون mehranmirzaei سوال هاتون رو جواب بدن و راهنمایی تون کنن
البته که خودتون هم می تونید به دوستانتون جواب بدین تا یه جلسه پر بار کنار هم داشته باشیم و برای خودتون امتیاز کسب کنید :grinning_face_with_big_eyes:قراره دیگه تو مبحث %(#ff0000)[ کلیه و دستگاه دفع مواد ] جای سوالی برای آلایی ها باقی نمونه
دهمیا، یازدهمیا و کنکوری ها یادتون نره سوال هاتون رو بپرسین :)
روش شرکت در جلسه :
وارد دسته خدمات تکمیلی/ جلسات رفع اشکال میشین و از اونجا وارد زیر دسته جلسه سوم رفع اشکال درس زیست شناسی میشید

لینک دسترسی سریع به زیر دسته بندی
حالا اینجا برای سوالی که دارین یه تاپیک ایجاد کنید
%(#ff0000)[توجه داشته باشید که سوال هاتون رو تو تاپیک دوستانتون نپرسید و هر کدوم برای سوال خودتون تاپیک بزنید]
دوستان باز هم یادآور میشم که حتما در جایی که گفتم تاپیک ها رو ایجاد کنید چون
فقط سوالات این قسمت در جلسه بررسی میشن
و برای سوال خودتون تاپیک جدید ایجاد کنید با عنوان و توضیحات مناسب ، می تونید عکس سوالتون رو بگیرید بفرستیدو @راهنما رو تگ کنید
اگر به تازگی با انجمن آشنا شدین و نحوه ایجاد تاپیک و استفاده از انجمن رو هنوز نمی دونید حتما تا قبل از شروع جلسه لینک های پایین رو مطالعه کنید
نحوه ایجاد تاپیک و طرح سوال ها
راهنمای استفاده از ابزارهای ادیتورو یک نکته مهم : اگر جواب سوال دوستاتون رو میدونید حتما علاوه بر @راهنما شما هم جواب بدین این کار براتون امتیاز ثبت می کنه :)
شاد و موفق باشید :)
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا
به دوستان و هم کلاس هاتون هم خبر بدین :)
-
@M-an
سلام خانم مدیر 🌸❤
میدونم دارین از پایه شروع میکنین میان جلو ولی چون یکشنبه ما ها امتحان نهایی زیست داریم گفتم خیلی خوب میشه اگه استثناً این جلسه برا دوازدهم باشه 😍
حالا من پیشنهادم رو دادم تصمیم گیری با خودتون ☺🌸@Kosar-Kelyabi در جلسه سوم رفع اشکال زیست گفته است:
@M-an
سلام خانم مدیر 🌸❤
میدونم دارین از پایه شروع میکنین میان جلو ولی چون یکشنبه ما ها امتحان نهایی زیست داریم گفتم خیلی خوب میشه اگه استثناً این جلسه برا دوازدهم باشه 😍
حالا من پیشنهادم رو دادم تصمیم گیری با خودتون ☺🌸سلام رز جانم
M.an
پیشنهاد قشنگی دادن ایشون -
@Kosar-Kelyabi در جلسه سوم رفع اشکال زیست گفته است:
@M-an
سلام خانم مدیر 🌸❤
M.an
پیشنهاد قشنگی دادن ایشونromisa در جلسه سوم رفع اشکال زیست گفته است:
@Kosar-Kelyabi در جلسه سوم رفع اشکال زیست گفته است:
@M-an
سلام خانم مدیر 🌸❤
M.an
پیشنهاد قشنگی دادن ایشونممنون 😘
امیدوارم موافقت بشه ❤🌸 -
@M-an
سلام خانم مدیر 🌸❤
حالا من پیشنهادم رو دادم تصمیم گیری با خودتون ☺🌸 -
@Kosar-Kelyabi
سلام پیشنهاد خوبیه اما دیر گفتی
حالا اگه وقت شد اخر جلسه چند دقیقه رو برای این کار میذاریم
@M-an در جلسه سوم رفع اشکال زیست گفته است:
@Kosar-Kelyabi
سلام پیشنهاد خوبیه اما دیر گفتی
حالا اگه وقت شد اخر جلسه چند دقیقه رو برای این کار میذاریم
اع حیف شد ☹
بازم ممنون ❤ -
@M-an
سلام خانم مدیر 🌸❤
حالا من پیشنهادم رو دادم تصمیم گیری با خودتون ☺🌸@Kosar-Kelyabi عالیه ایشالله بشه
:folded_hands_light_skin_tone: -
@M-an سلام خسته نباشید
میشه تا قبل از امتحان نهایی مون یه جلسه رفع اشکال دیگه با ایشون بزارید برای ماهایی که جلسه ی دیشب رو از دست دادیم 🙏🙏🙏
ممنون میشم اگه این لطف رو در حقمون کنید 🙏🙏 -
@M-an سلام خسته نباشید
میشه تا قبل از امتحان نهایی مون یه جلسه رفع اشکال دیگه با ایشون بزارید برای ماهایی که جلسه ی دیشب رو از دست دادیم 🙏🙏🙏
ممنون میشم اگه این لطف رو در حقمون کنید 🙏🙏 -
-
@M-an منم موافقم البته من بودم دیشب ولی بازم ب نظرم لازمه:)
-
سلام ممنون
بچه ها کیا با نظر این دوستمون موافقن ؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیامن موافقم
فک کنم همه استقبال کنن -
سلام ممنون
دانش-آموزان-آلاء تجربیاشما اگه هرشب هم رفع اشکال زیست بزارین ما کلی ذوق میکنیم چون واقعا یکی از بهترین اقدامات انجمن از نظر من همین رفع اشکاله خیلییی خیلیی ممنونیم ازتون بخاطر این اتفاق خوب ❤❤❤😘🌸
-
سلام ممنون
دانش-آموزان-آلاء تجربیاعالی میشه
-
سلام ممنون
دانش-آموزان-آلاء تجربیاموافقم:man_raising_hand_light_skin_tone:
-
سلام ممنون
دانش-آموزان-آلاء تجربیاشما اگه هرشب هم رفع اشکال زیست بزارین ما کلی ذوق میکنیم چون واقعا یکی از بهترین اقدامات انجمن از نظر من همین رفع اشکاله خیلییی خیلیی ممنونیم ازتون بخاطر این اتفاق خوب ❤❤❤😘🌸
-
بچه ها متاسفانه نمی تونیم شنبه شب رفع اشکال برای امتحانتون بزاریم که راهنما حضور داشته باشه
می خواستم داشته باشیم جلسه رو اما شرایطش اوکی نشد
اما مطمئنا خودتون هم می تونید در کنار هم یه رفع اشکال باهم داشته باشین و به سوالات همدیگه جواب بدین :)