Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
....doostan man konkoor asan ast nooresho daram in teknike adade hashto mige amir masoodi ke male khodame do halat voojood dare hala: ya ishoon dooroogh mige ya inke jaryan chize digaris
-
ahmad.mola faghat khastam begam ke haghe kasi zaye nashe
-
mamnoo ke etela resani mikoni dooste aziz man ke ino nemidoonestam az hichiam motmaen naboodm faghat khastam gofte basham ke ehyanannnn haghi zaye nashe hamin
-
Reza.Tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
behrad78
تکنیک 8 عدد مال 7/8 سال پیشه ایده یه معلمی هست که الان حضور ذهن ندارم اسمش رو دقیقا
بعد از اون همه معلم ها ازش استفاده کردن و هیچ کس هم ادعایی نداره که اون تکنیک برای خودشه(صرفا جهت اطلاع )کدوم تکنیکه؟من فیلما رو ندیدم همون که مال نور و آینه است؟
-
جک اخرسالم ک گفتین.اقای طلوعی ازتکنیک مال اون استفاده کنه:\بسی خندیدیم
-
behrad78 اصلا هم مال امیر مسعودی نیست این تکنیک. بابای من دبیر فیزیک هست. پنج سال پیش همین تکنیک هشت رو بهم گفت . بعد پارسال دیدم مسعودی توی تلویزیون همون رو گفت . میخوام بگم بعضی از این تکنیک ها خوبن و خیلی از معلما بلدن . اگر بنا به دزدی باشه، خود امیر مسعودی از همه دزد تره که میگه اینها تکنیک های ابداعی من هست.(در واقع این آدم اومده همه تکنیک ها رو از اینور و اونور و جزوه معلما و ... جمع کرده و به اسم خودش میذاره)
-
سلام
:-) سال نو مبارک 8-)
انشاالله همه مون به آرزومون برسیم -
سلام بچه ها . تو تست دوم از امواج مکانیکی فیلم 54 برای بدست اوردن سرعت چرا از ضریب tبه ضریب xاستفاده نمیکنیم؟(ینی که کجا باید از این نکته استفاده کنیم؟من اگه تو گزینه ها 15 میدیدم حتما گول میخوردم و همونو میزدم)
و توی تست سوم چون گفته از راست به چپ ایا نباید گزینه 4 را انتخاب میکردیم؟ -
سلام خدمت استاد گرامی استاد طلوعی و ضمن تبریک سال نو به همه دوستان .واقعا از شما استاد گرامی ممنونیم ک اینقدر اینه ها رو با زبان ساده توضیح دادید انشالله سال خوبی داشته باشید
-
دزدتر از مسعودی و کنکور اسان است عکس رو شناسنامشونه
-
بچه ها سال نو تون مبارک موضوع هیدرولیکی که توی بحث فشار بود مهم نیست عایا که استاد درس نداد تو رو خدا بچه ها بگید من واقعا نمیدونم مهمه یانه
-
حرکت دایره ای تدریس نکردن استاد؟