زبان انگلیسی
-
بچه ها هر روشی که بلد هستید رو بهم بگید زبان انگلیسیمو ارتقا بدم نه در ح مدرسه و کنکور بلکه بالاتر
انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء -
فیلم انگلیسی بدون زیرنویس ببین
-
می بینم ولی خب برای دامنه لغات بیشتر به مشکل بر میخورم
-
می بینم ولی خب برای دامنه لغات بیشتر به مشکل بر میخورم
Alireza Yousofvand اخر هر شب نیم ساعت لغت حفظ کنین
اخرشب حفظ کنین باعث میشه مغزتون موقع خواب اونارو تحلیل کنه ک این باعث میشه از یادتون فراموش نشن -
Alireza Yousofvand اخر هر شب نیم ساعت لغت حفظ کنین
اخرشب حفظ کنین باعث میشه مغزتون موقع خواب اونارو تحلیل کنه ک این باعث میشه از یادتون فراموش نشنZaraa اره اینم جالبه حتما خودم استفادش می کنم خیلی ممنون
-
بچه ها هر روشی که بلد هستید رو بهم بگید زبان انگلیسیمو ارتقا بدم نه در ح مدرسه و کنکور بلکه بالاتر
انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاءAlireza Yousofvand
خب برای ارتقای سطحتون کارای زیادی میتونین انجام بدین:)
علاقه رو که خب معلومه دارین:) درواقع شما به هرکاری علاقه داشته باشی برات راحت تر میشه و تمرین و تکرارش لذت بخش تر !
همونطور که اشاره کردن ، خوندن کتاب انگلیسی و دیدن فیلم خیلی موثر هستش- حتی تو کلاسای آموزشی هم کتاب قصه و انیمیشن و کلیپ های کوتاه رو معمولا تو جلسات دارن چون مفیده
با خودتون انگلیسی صحبت کنین و اگر کسی رو داشته باشین سطحش بالاتر از شما باشه و باهاش مکالمات روزمره رو داشته باشین ، خیلی خوبه 👌
(فارسی رو هم همینطوری یادگرفتیم)
اگه کسی باشه که بهتون آموزش بده (مثل فیلم و یا کلاس) طبیعتا نتیجه اش سریعتر و بهتر خواهد بود:)
کتابای مختلفی هم هستن که میتونن واستون مفید باشن مثل : زبان انگلیسی در سفر ! -
انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاءAlireza Yousofvand در زبان انگلیسی گفته است:
انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاءمن خدافظی کرده بودم ولی دلم نیومد اینو معرفی نکنم بهتون 🙃
https://www.youtube.com/channel/UCKgpamMlm872zkGDcBJHYDg
این یه کانال اموزش زبان با استفاده از فیلماس که هر پارتش حدود ۲۰ دقیقه هست و خوبیش اینه که شما هم فیلم مورد علاقتونو میبینین هم با نکات جدید اشنا میشین و کلی خوبیای دیگه 😎 -
لغت رو باید تو متن یادگرفت.بهتره داستان بخونید از سطح پایین شروع کنید
-
انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاءAlireza Yousofvand
سلام به نظر من بهترین کار اینه که کاملا به گرامر ها تسلط پیدا کنید بعد ازون تلاش کنید دایره لغات رو بالا ببرید و اینکه اگه بتونید یه کلمه بیشتر یاد بگیرید و استفادش کنید تو صحبت هاتون بهتر از اینه که 20 تا کلمه بلد باشید اما نتونید از هیچکدوم تو صحبت استفاده کنید.
اگه بتونید روی لهجه و طرز بیان هم کار کنید که عالیه -
برای یادگیری لغات میتونید فیلم ببینید اهنگای خارجی گوش بدید کتاب بخونید حتی میتونید یه کاری کنید که حالا نمیشه دقیقا اسمشو گذاشت یه راه برا یادگیری لغات اما من ازش استفاده میکنم بعضی وقتا
با خودم انگلیسی صحبت میکنم هرجا که گیر کردم و کلمه ی انگلیسی برای کامل کردن جملم پیدا نکردم کلمه رو به فارسی مینویسم و بعد انگلیسیشو پیدا میکنم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: