اشکال در کارگاه تست دهم
-
پروتیین انتقالی ATP ساز اصلا ربطی به انتقال فعال نداره
-
این پروتیین انتقالی ATP ساز از غلظت یون هیدروژن استفاده میکنه و از انرژی جنبشی اونا استفاده میکنه و تشکیل پیوند فسفات فسفات میده.
-
این پروتیین انتقالی ATP ساز از غلظت یون هیدروژن استفاده میکنه و از انرژی جنبشی اونا استفاده میکنه و تشکیل پیوند فسفات فسفات میده.
به سان خورشید بله فک کنم متوجه شدم ممنون از راهنمایییتون:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_halo:
-
سال دوازدهم با پروتیین ATPساز اشنا میشید
-
به سان خورشید بله فک کنم متوجه شدم ممنون از راهنمایییتون:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_halo:
Hoorieh sh در اشکال در کارگاه تست دهم گفته است:
با این حال اگر متوجه نشدید متن کتاب رو عکس میگیرم و میگم چی شده
-
با این حال اگر متوجه نشدید متن کتاب رو عکس میگیرم و میگم چی شده
به سان خورشید لطف میکنید...
-

روی عکس ها کلیک کنید واضح میشه -

روی عکس ها کلیک کنید واضح میشهبه سان خورشید اهان بله قبلا ردرمورد اینا شنیده بودم ممنونم از راهنماییتون واقعا ممنون:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
-
به سان خورشید اهان بله قبلا ردرمورد اینا شنیده بودم ممنونم از راهنماییتون واقعا ممنون:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
به سان خورشید اهان بله قبلا ردرمورد اینا شنیده بودم ممنونم از راهنماییتون واقعا ممنون:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
خواهش میکنم انشاالله که مشکل تون حل شده باشه.
حالا اگر باز متوجه نشدید بچه ها رو منشن میکنم.
تجربیا -
خواهش میکنم انشاالله که مشکل تون حل شده باشه.
حالا اگر باز متوجه نشدید بچه ها رو منشن میکنم.
تجربیابه سان خورشید نه ممنون نیازی نیست:rainbow: :rainbow: :paw_prints: :dizzy: :bouquet: :bouquet: :beating_heart: :beating_heart: