مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi من متوجه شدم میشه پیوسته رو برا من توضیح بدی ؟ لطفا
چشم
پیوسته بودن رو خودت درست گفتی یعنی باید حتما رو یه کروموزم باشن مثلا
فرض کن این دو تا صفت A و C روی یه کروموزوم نباشن ولی ناخالص باشن یعنی ما همچین چیزی داشته باشیم : دو تا کروموزوم برای A و a دو تا کروموزوم هم برای C و c خب الان باز اگه کراس انجام بشه (برای هر کدوم از صفتا ) اتفاق خاصی نمیافته چون باز ما میتونیم چهار مدل گامت تولید کنیم
ولی اگه این دو تا صفت روی یه کروموزم باشن یعنی مثلا یه کروموزوم باشه Ac و اون یکی باشه aC خب با انجام کراس برای هر کدوم از این الل ها دیگه گامتی که ایجاد میشه متفاوته@Kosar-Kelyabi ببین الان گفتی A یه صفته و C هم یکی دیگه بعد اگه Aa داشته باشیم که این دو تا آلل یه صفت میشن و اگه صفت تک جایگاهی باشه که دو تا آلل رو یه کرموزوم نمیشینه که ؟!
-
@Kosar-Kelyabi ببین الان گفتی A یه صفته و C هم یکی دیگه بعد اگه Aa داشته باشیم که این دو تا آلل یه صفت میشن و اگه صفت تک جایگاهی باشه که دو تا آلل رو یه کرموزوم نمیشینه که ؟!
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi ببین الان گفتی A یه صفته و C هم یکی دیگه بعد اگه Aa داشته باشیم که این دو تا آلل یه صفت میشن و اگه صفت تک جایگاهی باشه که دو تا آلل رو یه کرموزوم نمیشینه که ؟!
منظورم از کروموزم جفت کروموزمهای همتاس
-
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
منظورم از کروموزم جفت کروموزمهای همتاس
@Kosar-Kelyabi
-
@Kosar-Kelyabi تا جلسه 15
-
دوستان کسی نمیدونه امتحان زیست نهایی خارج برگزار شده یا نه ؟
-
یه سوال
تو حسابان خارج حذفیات نبود اخه؟
ریاضیا -
امتحان نهایی خارج زیست 99 رو بررسی نمیکنید ؟چون بقیه امتحان خا رو بررسی کرده بودید برا این میگم
@M-an -
این پست پاک شده!
-
-
-
-
-
-