دفتر نکته نویسی
-
سلام بر دوستان عزیز امیدوارم در کمال صحت و سلامت باشید.
نکته های تست هایی که در کتاب های کمک درسی یا در فیلم های الا گفته میشه داخل خوده کتاب یا جزوه فیلم و یا اینکه دفتری بر هیمن باب بر اساس فصل مرود نظر طبقه بندی کنیم.
یکی از دوستان روش استفاده از دفتر رو برام توضیح بده خیلی ممنون میشم. -
نکته های تست هایی که در کتاب های کمک درسی یا در فیلم های الا گفته میشه داخل خوده کتاب یا جزوه فیلم و یا اینکه دفتری بر هیمن باب بر اساس فصل مرود نظر طبقه بندی کنیم.
یکی از دوستان روش استفاده از دفتر رو برام توضیح بده خیلی ممنون میشم.علی فریسات @تجربیا @ریاضیا @راهنما @دانش-آموزان-آلاء
-
یکی از دوستان روش استفاده از دفتر رو برام توضیح بده خیلی ممنون میشم.علی فریسات من برای شیمی و فیزیک و عربی و ریاضی هرکدوم یه دفتر جدا برداشتم و سوال هایی ک برای هر درس حل میکنم از ۱ شروع میشه و بدون پاس مینویسمشون مثلا فصل ۵ میشه سوال ۱۳۰ و برای زیست هم هر برگه ی کتاب برگه اضافه کردم ک نکات هر صفحه رو داشته باشم و در کنار هم بخونیم
-
علی فریسات من برای شیمی و فیزیک و عربی و ریاضی هرکدوم یه دفتر جدا برداشتم و سوال هایی ک برای هر درس حل میکنم از ۱ شروع میشه و بدون پاس مینویسمشون مثلا فصل ۵ میشه سوال ۱۳۰ و برای زیست هم هر برگه ی کتاب برگه اضافه کردم ک نکات هر صفحه رو داشته باشم و در کنار هم بخونیم
Mono یعنی تست ها رو داخل دفتر نوشتید؟
-
اگه زیاد بود تو همون کتاب تستم زیرش خط می کشیدم
برای زیست برگه چسبونده بودم و تو کتاب درسی می نوشتمشون
تست های مهم که باید مرور میشد کنارش علامت میذاشتم
علی فریسات -
اگه زیاد بود تو همون کتاب تستم زیرش خط می کشیدم
برای زیست برگه چسبونده بودم و تو کتاب درسی می نوشتمشون
تست های مهم که باید مرور میشد کنارش علامت میذاشتم
علی فریساتromisa زیر پاسخنامه خط میکشیدید؟
-
romisa زیر پاسخنامه خط میکشیدید؟
-
Mono یعنی تست ها رو داخل دفتر نوشتید؟
علی فریسات یعس
-
علی فریسات یعس
Mono ۱۰۰۰ تا تستن زیاد نیستن؟برای نوشتن
-
Mono ۱۰۰۰ تا تستن زیاد نیستن؟برای نوشتن
علی فریسات همه رو که قرار نیس باهم بنویسین تیکه به تیکه
-
یکی از دوستان روش استفاده از دفتر رو برام توضیح بده خیلی ممنون میشم.علی فریسات
اگه میتونی و خوش خطی و مرتب مینویسی توی حاشیه های سفید کتاب بنویس که یک منبع برای مطالعه داشته باشی و برای مطالعه سردرگم چند منبع نشی