جهاد مغنیه
-
سلام در مورد خداشناسی است
@jahad-20
N -
سلام در مورد خداشناسی است
@jahad-20
N -
@jahad-20 باهاشون حرف زدم هنوز خدا رو نشناختن
گفتن ابعاد جدیدی رو براش باز کنین
اخلاص داشته باشه -
@jahad-20 باهاشون حرف زدم هنوز خدا رو نشناختن
گفتن ابعاد جدیدی رو براش باز کنین
اخلاص داشته باشه -
وقتي يادِ من افتادي، براي امام زمان دعا کن!ذکر و ياد امام مهدي در رفتارهاي او تاثير فوق العادهاي داشت. دعاي فرج و دعا براي سلامتي امام عصر، هميشه وِرد زبانش بود. امکان نداشت بدون دعاي فرج، شروع به خواندن دعا، قرآن يا زيارت عاشورا کند؛ انگار احساس ميکرد که بدون دعاي فرج، اعمالش مقبول نيست.
دعا براي تعجيل فرج، در رأس همه حاجات و دعاهايش بود. هر وقت قرار بود کسي به زيارت برود، يا در التماس دعا گفتنهاي مرسوم، ميگفت: «براي امام زمان خيلي دعا کنيد!» اگر قرار بود دوستي به زيارت برود، نشانهاي ميداد تا به ياد او بيفتد و بعد تأکيد ميکرد: «وقتي ياد من افتادي، براي امام زمان دعا کن!» هيچ وقت نشنيدم که براي خودش دعايي بخواهد.
بعد از شهادتش، يکي از دوستان، صحنهي عاشورا را در خواب ديده بود و اينکه شهداي وطنمان نيز، در ميدان جنگ در حال ياري امام حسين بودند. آن بندهي خدا در بين شهدا، آقا جواد را ديده بود که جلو آمده و به او گفته بود: «ما در حال ياري کردن امام حسين هستيم، خيلي کار داريم. شما هم بايد براي ظهور آماده شويد. چندان دور نيست. خودتان را براي ظهور آماده کنيد تا بتوانيد امام را ياري کنيد.
سيره مهدوي شهيد جواد الله کرم از زبان همسرش
-
@جهاد چشم من سر فرصت باهاشون حرف میزنم اگر جواب سوالاشون میدونستم میگم و اگر هم نه کمک میگیرم از بقیه یه بار دیگه آیدی شون و بزارین
فقط شرمنده یه چند روز دیگه الان درگیرم واقعا@jahad-20
@_fatemeh_ -
-
این پست پاک شده!
-
-
-
@jahad-20
@_fatemeh_@جهاد در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20
@_fatemeh_سلام من دوست زهرا هستم گفت بیام ببینم کمکی میتونم بکنم یا نه چون خودش درگیره معذرت خواهی کرد.
-
@جهاد در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20
@_fatemeh_سلام من دوست زهرا هستم گفت بیام ببینم کمکی میتونم بکنم یا نه چون خودش درگیره معذرت خواهی کرد.
Mahdisa سلام والله قراره با @_fatemeh_ حرف بزننو ایشونو راهنمایی کنن
-
Mahdisa سلام خوده زهرا کجاست ؟