بافت پیوندی/چربی
-
سلام...
ی سوال در مورد زردپی...؟
خب مگع زرپی نوعی بافت پیوندی اونم از نوع متراکم(رشته ای)نیست!؟با این حساب جملهء(زرپی در ساختار خود رشته های بهم فشرده شده و کشسان فراوان دارد)غلطع؟؟چون متراکم کلاژنش بیشتر از کشسانع واژه فراوان و نمی تونیم اطلاق کنیم درسته!؟ولی توی تست اینودرسته در نظر گرفته...!!!!
کسی میتونه دلیلشوبگه....!؟ -
سلام...
ی سوال در مورد زردپی...؟
خب مگع زرپی نوعی بافت پیوندی اونم از نوع متراکم(رشته ای)نیست!؟با این حساب جملهء(زرپی در ساختار خود رشته های بهم فشرده شده و کشسان فراوان دارد)غلطع؟؟چون متراکم کلاژنش بیشتر از کشسانع واژه فراوان و نمی تونیم اطلاق کنیم درسته!؟ولی توی تست اینودرسته در نظر گرفته...!!!!
کسی میتونه دلیلشوبگه....!؟Mahan Xodayi در بافت پیوندی/چربی گفته است:
سلام...
ی سوال در مورد زردپی...؟
کسی میتونه دلیلشوبگه....!؟طبق واقعیت علمی در هر نوع بافت پیوندی به جز خون و چربی میتوان هر دو نوع رشته کلاژن و الاستیک رو مشاهده کرد
خب، حالا چکار کنیم؟ واقعیت علمی رو میندازیم دور! متن کتاب درسی زیست دهم گفته بافت پیوندی از انواع یاخته ها، رشته های پروتئینی به نام کلاژن و کشسان (الاستیک) و ماده زمینه ای تشکیل شده. به ناچار باید بگیم هر نوع بافت پیوندی دارای ۲ نوع رشته پروتئینی کلاژن و الاستیک هست
حتی یادم هست یکی از آزمون های قلمچی مستقیما گفته بود خون دارای کلاژنه!شما هم جمله رو درست بگیرید
متاسفانه اینم یکی از ده ها مشکل کتاب درسیه -
سلام...
ی سوال در مورد زردپی...؟
کسی میتونه دلیلشوبگه....!؟Mahan Xodayi در بافت پیوندی/چربی گفته است:
سلام...
ی سوال در مورد زردپی...؟
کسی میتونه دلیلشوبگه....!؟ضمنا صورت سوال نگفته کلاژن نداره
گفته رشته های به هم فشرده و کشسان فراوان داره که درسته
در انواع بافت پیوندی مقدار و نوع رشته ها و ماده زمینه ای متفاوته -
Mahan Xodayi در بافت پیوندی/چربی گفته است:
سلام...
ی سوال در مورد زردپی...؟
کسی میتونه دلیلشوبگه....!؟ضمنا صورت سوال نگفته کلاژن نداره
گفته رشته های به هم فشرده و کشسان فراوان داره که درسته
در انواع بافت پیوندی مقدار و نوع رشته ها و ماده زمینه ای متفاوتهnima H اولا ممنون بابت اینکه جواب دادین..
ثانیا خب باید توی زیست به قید ها هم توجه بشه دیگه!؟من با قیدی که ذکر شدع(فرواوان)مشکل دارم با این وجود بازم درسته عایا؟ -
nima H اولا ممنون بابت اینکه جواب دادین..
ثانیا خب باید توی زیست به قید ها هم توجه بشه دیگه!؟من با قیدی که ذکر شدع(فرواوان)مشکل دارم با این وجود بازم درسته عایا؟Mahan Xodayi در بافت پیوندی/چربی گفته است:
nima H اولا ممنون بابت اینکه جواب دادین..
ثانیا خب باید توی زیست به قید ها هم توجه بشه دیگه!؟من با قیدی که ذکر شدع(فرواوان)مشکل دارم با این وجود بازم درسته عایا؟خواهش میکنم عزیز
بله قید فراوان درسته
همونطور که میدونید غضروف ها انعطاف پذیری دارن و به همین دلیله که شمل میتونید لاله گوشتون رو خم کنید یا دماغتون رو بمالید! اگه انعطاف پذیر نبود با هر جا به جایی میشکست. ضمنا مقاومتش به اندازه استخوان هم نیست
چیزی که شما باید یاد بگیرید برای کنکور اینه که در بافت پیوندی غضروفی هر دو رشته کلاژن و کشسان وجود دارن و رشته های الاستیک (کشسان) هم مقدار فراوانی در این بافت دارن