IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
جوابگویی سوالات شما
-
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام شما فارغ التحصیل یا دانشجویی چیزی هستید
سلام عزیز
بله دانشجوی پزشکی هستم -
این پست پاک شده!
-
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H چه خوب میتونم بپرسم کدوم دانشگاه ؟!
البته
دانشگاه بابل
رتبه ۵۰۳ منطقه ۳ کنکور ۹۸ تجربیخوبه موفق باشید
-
nima H نزدیک مایی که من ساری هستم راستی آشنا ما هم اونجاست تو مختاری سنگدهی میشناسی؟!
نه عزیز
من لر یاسوجم -
Javid در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H چه خوب میتونم بپرسم کدوم دانشگاه ؟!
البته
دانشگاه بابل
رتبه ۵۰۳ منطقه ۳ کنکور ۹۸ تجربیخوبه موفق باشید
همچنین عزیزم
-
nima H نه منظورم اینه که مختاری سنگدهی دانشجوی پزشکی اونجاست
آها
ببخش متوجه نشدم
نه راستش -
این پست پاک شده!
-
-
nima H خب پس بی زحمت اگه بشه به این سول جواب بدین.....
ببینید اقای موقاری توی تدریس لایه های لوله گوارش گفتن(چربی فقط توی لایه خارجیه!پس الکل و تریگلیسیریدو اسید چرب و...هم فقط توی لایه خرجیه!!!!)خب این جمله بنظر شما اشتباه نیسن؟چون لایه های دیگه هم سلول داره مسلما سلولا غشا دارن و در غشا مسلما کلستول و فسفولیپید وجود داره و فسفولیپید هم قاعدتا اسید چرب دارع پس توی هر چهار لایه ما اسید چرب رو داریم و از همه مهمتر فسفولیپید ها سر ابدوست دارن که اونم گلیسرول داره پس بازم همه چهار لایه الکل سه عاملی رو دارن!؟خب الان استدلال من اشتباهه یا درستع!؟ -
Mahan Xodayi واما اقای موقاری بازهم تو همون مبحث گفتن که توی لایه سوم فقط بافت پیوندی داریم خب مگه رگ نداریم مگه دیواره رگه پوششی نیست!!!!!پس این جمله هم اشتباهه؟
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Mahan Xodayi واما اقای موقاری بازهم تو همون مبحث گفتن که توی لایه سوم فقط بافت پیوندی داریم خب مگه رگ نداریم مگه دیواره رگه پوششی نیست!!!!!پس این جمله هم اشتباهه؟
به نکته خوبی اشاره کردی
تو بافت شناسی که انشاءالله بعد از قبولیتون میخونید یاد میگیرید که بافت های موجود در رگ ها و اعصاب رو جزء بافت های موجود در ساختار بافتی اندام در نظر نمیگیرن. در مورد اونا فقط میگیم اعصاب و رگ ها وجود دارن چون اگه بخوایم بافت های اونا رو هم حساب کنیم، با توجه به اینکه همه جای بدن اعصاب و رگ ها هستن، هر ۴ نوع بافت اصلی در همه جای بدن وجود داره که غلطه چون بافت شناسی بی معنی میشه با این حساب. این مطلب علمیش بود. یادم هست تو درسنامه یکی از کمک درسی ها هم خونده بودم تو کنکور ۹۶ یه سوال اومده که دقیقا به این نکته توجه کرده و بافت های موجود در رگ ها و اعصاب رو جزء بافت های اندام حساب نکرده
خب حالا ما چکار کنیم؟ تا جایی که از آزمون های قلمچی و هر کمک درسی بازار (میکرو، الگو، آبی و سه سطحی، خیلی سبز و...) یادم هست همگی در تست ها خلاف مطلب بالا عمل کردن!
با چند نکته متداول تو کمک درسی ها و آزمون ها رو مثال میزنم:
۱. در هر ۴ لایه لوله گوارش نورون دیده میشود ولی شبکه یاخته های عصبی فقط در لایه زیرمخاط و ماهیچه ای دیده میشود (آزمون قلمچی، میکرو، آبی قلمچی)
۲. در هر ۴ لایه لوله گوارش بافت پیوندی سست و بافت پوششی وجود دارد (عینا جمله یکی از گزینه های آزمون قلمچی دهم سال تحصیلی ۹۶-۹۷ و الگو)
۳. در هر ۴ لایه لوله گوارش بافت ماهیچه ای صاف و بافت پوششی دیده میشود (خیلی سبز و الگو)
و...تو هیچکدوم بافت های موجود در رگ ها و اعصاب رو مستقل از بافت های اندام در نظر نگرفتن. با این حساب در هر ۴ لایه لوله گوارش بافت پیوندی سست، بافت پیوندی خون و بافت پوششی سنگفرشی یک لایه و ماهیچه ای صاف (در رگ ها) وجود داره. اگه قصد دارین حداقل فعلا تست های کمک درسی و آزمونتون رو درست بزنید باید این نکته رو یاد بگیرید.
-
nima H خب پس بی زحمت اگه بشه به این سول جواب بدین.....
ببینید اقای موقاری توی تدریس لایه های لوله گوارش گفتن(چربی فقط توی لایه خارجیه!پس الکل و تریگلیسیریدو اسید چرب و...هم فقط توی لایه خرجیه!!!!)خب این جمله بنظر شما اشتباه نیسن؟چون لایه های دیگه هم سلول داره مسلما سلولا غشا دارن و در غشا مسلما کلستول و فسفولیپید وجود داره و فسفولیپید هم قاعدتا اسید چرب دارع پس توی هر چهار لایه ما اسید چرب رو داریم و از همه مهمتر فسفولیپید ها سر ابدوست دارن که اونم گلیسرول داره پس بازم همه چهار لایه الکل سه عاملی رو دارن!؟خب الان استدلال من اشتباهه یا درستع!؟عزیز اشتباه گرفتین جمله رو
چربی (تربی گلیسرید) نه
منظورش بافت پیوندی چربی بوده!
تو کتاب درسی نظام جدید کنکوری های ۹۸ آورده شده بود لایه خارجی شامل بافت پیوندی سست، بافت پوششی یا بدون آن، بافت چربی و رگ ها تشکیل شده. این جمله از کتاب دهم مخصوص کنکور ۹۹ به بعد حذف شده -
nima H پس با این وجود توی دیواره لوله گوارش ما کاری نداریم که جنس دیواره چیع؟!
ممنونخواهش میکنم
البته که کار داریم!
ولی بافت های موجود در رگ ها و اعصاب رو هم جزو بافت های اون لایه حساب کنید. با اینکه اشتباهه ولی برای آزمون ها و تست های کمک درسیتون اینطوری جواب میگیرید
موفق باشید