مرور یا روش سه روز یکبار؟؟؟
-
یسنا ببین ساعتی بخونی
مثلا برا زیست بگو 4ساعت وقت میزارم و تو این 4ساعت باید دوتا فصل رو مرور کنم و یکسوم از تستایی که ازش دارمو بزنم گاهی ممکنه تو این 4ساعت چون به اون درس تسلط داری نیم ساعتشو مرور میکنی و 3ونیم ساعتشو صرف تست و تحلیل تست میکنی بستگی به خودت داره سرعتت چقدر باشه
ولی تو این روزا هرچی بیشتر تست بزنی به نفعته چون با سوالا اشنا میشی -
سلام من فارغ التحصیل تجربی نظام جدید هستم.یک ماه پیش دروس رو تموم کردم و توی این و توی این یک ماه دروسی را که تا عید خونده بودم مرور کردم(بیشتر جزوه خوندم یکم هم تست زدم تقریبا روزی75عدد)
الان نمی دونم از فردا دروسی رو که از فروردین به بعد خوندم رو دوره کنم با جزوه و اینا یا روش 3روز یکبار را اجرا کنم؟ -
یسنا از الان تو روز کنکورتون روزی 200 تا تست بزنید و اصلا به دنبال خوندن جزوه یا هرچیزه دیگه ای نباشین تا میتونید تا دم کنکور تست بزنید و عمومی هارو هم نم نم مرور کن ولی بیشتر وقتت بزار برای تست
موفق باشید -
سلام من فارغ التحصیل تجربی نظام جدید هستم.یک ماه پیش دروس رو تموم کردم و توی این و توی این یک ماه دروسی را که تا عید خونده بودم مرور کردم(بیشتر جزوه خوندم یکم هم تست زدم تقریبا روزی75عدد)
الان نمی دونم از فردا دروسی رو که از فروردین به بعد خوندم رو دوره کنم با جزوه و اینا یا روش 3روز یکبار را اجرا کنم؟یسنا ببين شما الان ديگه وقت نداري كه بخواي درسارو بخوني و ياد بگيري .چون تقريبا يه ماه ديگه كنكور داري و مطالب زياده.شما سعي كن اگر خلاصه نويسي و نكته نويسي داشتي اونارو مرور كني و بري سر تست.هرچقدر بيشتر تست بزني بيشتر با شكل و نكات سوالات اشنا ميشي.اگرم خلاصه نويسي و اينا نداري مثل مرور اخر شب امتحان يه مرور كلي روي درسا داشته باش و باز هم برو روي تست زني تمركز كن.چون ببين اكثرا سوالات تستي توجه كني درباره ي يه نكته دارن صحبت ميكنن ولي هي ميپيچوننش و شكلاي مختلف بهشون ميدن ولي هدف و جواب همه يكيه.شما سعي كن با تست زني اون نكات رو ياد بگيري و حتي حفظشون كني.الان تو اين يه ماه تست زني خيلي ميتونه بهت كمكم كنه.
-
الان نمی دونم از فردا دروسی رو که از فروردین به بعد خوندم رو دوره کنم با جزوه و اینا یا روش 3روز یکبار را اجرا کنم؟