زیست دونی
-
دریا دریایی سلام
تو این شکل 3 تا ژن داریم که ژن های 1و3دریه جهت دارن رونویسی میشن وژن 2 هم در یه جهته دیکه
جهت رونویسی هم بستگی داره که کدوم ژنو ازتون بخادAMH
الان تو این شکل اول جهت رونویسی کدوم ور هست ؟
خودش فلش زده نوشته رونویسی ولی اون فلش دومیه که کشیده چیه؟ -
دوستان سلام، ایام به کام.
میشه گفت تو سامانه هاورس هم سکرتین و گاسترین میتوان دید؟ با توجه به اینکه مویرگ خونی داره؟
-
دوستان سلام، ایام به کام.
میشه گفت تو سامانه هاورس هم سکرتین و گاسترین میتوان دید؟ با توجه به اینکه مویرگ خونی داره؟
Amin-Mehraji i
هورمونا تو خون هستن، پس میشه گفت -
Amin-Mehraji i
هورمونا تو خون هستن، پس میشه گفت@Amir-Bernousi
آقا امیر شما واقعا ما رو شرمنده میکنی، البته میدونم خودتون هم علاقه مند به این پرسش و پاسخ ها هستید. حالا که علاقه مند هستید بگید ببینم اگه کلسی تونین تحت تاثیر هورمون های محرک تیروئید نیست ، تنظیمش رو چه حسابی هست؟یا اصلا تو کتاب درسی نیستش.
-
@Amir-Bernousi
آقا امیر شما واقعا ما رو شرمنده میکنی، البته میدونم خودتون هم علاقه مند به این پرسش و پاسخ ها هستید. حالا که علاقه مند هستید بگید ببینم اگه کلسی تونین تحت تاثیر هورمون های محرک تیروئید نیست ، تنظیمش رو چه حسابی هست؟یا اصلا تو کتاب درسی نیستش.
Amin-Mehraji نه بابا این چه حرفیه، دشمنتون شرمنده
خودتنظیمی رو ندارین؟
تحت تاثیر خودتنظیمیه، ینی متناسب با کلسیم کمو زیاد میشه
-
Amin-Mehraji نه بابا این چه حرفیه، دشمنتون شرمنده
خودتنظیمی رو ندارین؟
تحت تاثیر خودتنظیمیه، ینی متناسب با کلسیم کمو زیاد میشه
@Amir-Bernousi
منظورتون بازخورد منفی و مثبت هست؟ اگه منظورتون اینه کتاب فقط درباره تبدیل گلوکز و گلیکوژن به هم حرف زده و گفته بازخورد منفی هست. -
@Amir-Bernousi
منظورتون بازخورد منفی و مثبت هست؟ اگه منظورتون اینه کتاب فقط درباره تبدیل گلوکز و گلیکوژن به هم حرف زده و گفته بازخورد منفی هست.Amin-Mehraji نمیدونم
تو قدیم هستش خودتنظیمی که دو نوعه یا مثبت یا منفی
برای منفی ینی اگه مقدار ماده موثر مثل کلسیم زیاد بشه، هورمون کلسی تونین کم میشه و بلعکس
برای مثبت هم اگه مقدار ماده زیاد بشه مثل، هورمون هم کم میشه مثل اکسی توسین
-
Amin-Mehraji نمیدونم
تو قدیم هستش خودتنظیمی که دو نوعه یا مثبت یا منفی
برای منفی ینی اگه مقدار ماده موثر مثل کلسیم زیاد بشه، هورمون کلسی تونین کم میشه و بلعکس
برای مثبت هم اگه مقدار ماده زیاد بشه مثل، هورمون هم کم میشه مثل اکسی توسین
@Amir-Bernousi
ممنون.
ببخشید من اکسی توسین و کلسی تونین رو با هم قاطی میکنم. شما راهی ، رمزی ، کدی ، چیزی برای قاطی نکردن اینا ندارید؟ :| -
@Amir-Bernousi
ممنون.
ببخشید من اکسی توسین و کلسی تونین رو با هم قاطی میکنم. شما راهی ، رمزی ، کدی ، چیزی برای قاطی نکردن اینا ندارید؟ :|Amin-Mehraji کلسی تونین رو اینطوری یاد گرفتم
کلسی= کلسیم، واج اخرش هم که ای هست، یجوری کم شدن و پایین رو نمایان میکنه :|
-
@Amir-Bernousi
ممنون.
ببخشید من اکسی توسین و کلسی تونین رو با هم قاطی میکنم. شما راهی ، رمزی ، کدی ، چیزی برای قاطی نکردن اینا ندارید؟ :|Amin-Mehraji آقای موقاری یه کد دارن براش
میگن کسی تونین یعنی کلسی تو نی(کلسیم تو نیستی)پس باعث کمبود کلسیم خون میشه
و پاراتورمون یه حس پاره شدن بهت میده یعنی انگار استخوان رو پاره میکنیم کلسیم ها رو میریزیم تو خون -
Amin-Mehraji کلسی تونین رو اینطوری یاد گرفتم
کلسی= کلسیم، واج اخرش هم که ای هست، یجوری کم شدن و پایین رو نمایان میکنه :|
-
میشه گفت احتمالا ماکروفاژهایی که توی حبابک های ششی هستند همون مونوسیت هایی هستن که از مویرگ های اطراف حبابک ها زدن بیرون و دیگه نتونستن برگردن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
میشه گفت احتمالا ماکروفاژهایی که توی حبابک های ششی هستند همون مونوسیت هایی هستن که از مویرگ های اطراف حبابک ها زدن بیرون و دیگه نتونستن برگردن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmin-Mehraji تو نظام جدید نمیدونم ولی توی قدیم اگه همچین چیزی بگن قطعیه
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام. هرچی میلوئیدی داریم دیاپدز داره؟
-
سلام. هرچی میلوئیدی داریم دیاپدز داره؟
Amin-Mehraji سلام همه ی گلبول های سفیدن که دیاپدز دارن الان میلوئیدی منشا پلاکت هم میشه که اون دیاپدز نداره
-
-
nima H ولی تو نخاع اگه بگه حتما بلندتره فکر کنم نه؟
-
Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
در نخاع عبارت اشتباهیه
اولا نورون حسی و حرکتی (طبق شکل کتاب البته) به طور کامل در نخاع قرار ندارن که بخوایم قضاوت کنیم
ولی اگه صرفا درباره نورون گیرنده بویایی بخوایم بگیم بله قطعا آکسونش بلند تره با اینکه نورون حسیه. شکل گیرنده های بویایی تو فصل دو زیست یازدهم واضحه