آزمون ها وآموزشات قلم چی
-
سلام نظرتون راجب آموزش های قلمچی چیه شرکت تو کلاساوآزموناش مفیده ؟؟ سطح سوالاتش درحد کنکور هست ؟ یا نه؟
-
شرکت تو آموزشات قلمچی کارامده؟
منظورم رتبه کنکور رو برا پزشکی میکشه بالا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید -
شرکت تو آموزشات قلمچی کارامده؟
منظورم رتبه کنکور رو برا پزشکی میکشه بالا؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدAsma ezzedi كلاساش بستگي به استاداش داره كه چطوري درس ميدن.ولي در كل اگه ميخواي كلاس كنكور بدي دنبال يه استاد معتبر باش كه دانشجوهاي قبولي داشته باشه.درباره ي ارموناش سوالات ازموناش استاندارد نيس و حتي سختتر از كنكوره و اگه دنبال سوالات خوب و نزديك كنكوري گزينه دو رو بهت معرفي ميكنم.ولي برخلاف سوالاتش برنامه ي هفتگيش از بقيه ي ازمونا خيلي بهتره.و برنامه ي جمع بندي و ايناشم نسبت به ازموناي ديگه ترجيح ميدم.ازموناي قلمچي هر دو هفته يكباره هر سه ماه يكبار يه ازمون جمع بندي داره ولي ازموناي ديگه هر سه هفته يكبار ازمون دارن و ازموناي جمع بنديشونم جالب نيس و نميتوني خودتو برسوني.(سوال و تست خوب گزينه دو.برنامه ي خوب قلمچي)ولي به نظرم شما براي كنكور نياز به يك برنامه ي خوب داري.شما ميتوني قلمچي شركت كني و در منزل خودت از اينترنت تستاي گزينه دو و ساير ازمون هارو دانلود كني و در شرايطي مثل شرايط سالن ازمون تو خونه ازمون بدي.ولي سه ازمون اخر كه جمع بنديرو همه ي اساتيد و مشاوراي كنكور پيشنهاد ميدن كه سنجش شركت كني.شما هر ازموني شركت كردي پيگير باش كه بعد از عيد سه تا ازمون اصلي سنجش كه جمع بنديرو شركت كني چون سوالات اين سه ازمون خييلي شبيه به سوالات كنكوره (فقط اين سه ازمون جمع بنديااا بقيش بدرد نميخوره)
-
Asma ezzedi كلاساش بستگي به استاداش داره كه چطوري درس ميدن.ولي در كل اگه ميخواي كلاس كنكور بدي دنبال يه استاد معتبر باش كه دانشجوهاي قبولي داشته باشه.درباره ي ارموناش سوالات ازموناش استاندارد نيس و حتي سختتر از كنكوره و اگه دنبال سوالات خوب و نزديك كنكوري گزينه دو رو بهت معرفي ميكنم.ولي برخلاف سوالاتش برنامه ي هفتگيش از بقيه ي ازمونا خيلي بهتره.و برنامه ي جمع بندي و ايناشم نسبت به ازموناي ديگه ترجيح ميدم.ازموناي قلمچي هر دو هفته يكباره هر سه ماه يكبار يه ازمون جمع بندي داره ولي ازموناي ديگه هر سه هفته يكبار ازمون دارن و ازموناي جمع بنديشونم جالب نيس و نميتوني خودتو برسوني.(سوال و تست خوب گزينه دو.برنامه ي خوب قلمچي)ولي به نظرم شما براي كنكور نياز به يك برنامه ي خوب داري.شما ميتوني قلمچي شركت كني و در منزل خودت از اينترنت تستاي گزينه دو و ساير ازمون هارو دانلود كني و در شرايطي مثل شرايط سالن ازمون تو خونه ازمون بدي.ولي سه ازمون اخر كه جمع بنديرو همه ي اساتيد و مشاوراي كنكور پيشنهاد ميدن كه سنجش شركت كني.شما هر ازموني شركت كردي پيگير باش كه بعد از عيد سه تا ازمون اصلي سنجش كه جمع بنديرو شركت كني چون سوالات اين سه ازمون خييلي شبيه به سوالات كنكوره (فقط اين سه ازمون جمع بنديااا بقيش بدرد نميخوره)
-
Asma ezzedi كلاساش بستگي به استاداش داره كه چطوري درس ميدن.ولي در كل اگه ميخواي كلاس كنكور بدي دنبال يه استاد معتبر باش كه دانشجوهاي قبولي داشته باشه.درباره ي ارموناش سوالات ازموناش استاندارد نيس و حتي سختتر از كنكوره و اگه دنبال سوالات خوب و نزديك كنكوري گزينه دو رو بهت معرفي ميكنم.ولي برخلاف سوالاتش برنامه ي هفتگيش از بقيه ي ازمونا خيلي بهتره.و برنامه ي جمع بندي و ايناشم نسبت به ازموناي ديگه ترجيح ميدم.ازموناي قلمچي هر دو هفته يكباره هر سه ماه يكبار يه ازمون جمع بندي داره ولي ازموناي ديگه هر سه هفته يكبار ازمون دارن و ازموناي جمع بنديشونم جالب نيس و نميتوني خودتو برسوني.(سوال و تست خوب گزينه دو.برنامه ي خوب قلمچي)ولي به نظرم شما براي كنكور نياز به يك برنامه ي خوب داري.شما ميتوني قلمچي شركت كني و در منزل خودت از اينترنت تستاي گزينه دو و ساير ازمون هارو دانلود كني و در شرايطي مثل شرايط سالن ازمون تو خونه ازمون بدي.ولي سه ازمون اخر كه جمع بنديرو همه ي اساتيد و مشاوراي كنكور پيشنهاد ميدن كه سنجش شركت كني.شما هر ازموني شركت كردي پيگير باش كه بعد از عيد سه تا ازمون اصلي سنجش كه جمع بنديرو شركت كني چون سوالات اين سه ازمون خييلي شبيه به سوالات كنكوره (فقط اين سه ازمون جمع بنديااا بقيش بدرد نميخوره)
-
سلام
من خودم سال 11 گزینه 2 بودم و به نسبت راضی بودم ...کارنامه های خیلی جامع و خوبی داره
ولی امسال که سال دوازدهمه میخوام قلمچی ثبت نام کنم به چند دلیل :
1 چون برنامه راهبردی خیلی جامعی داره
2- چون جامعه اماری بالایی داره
3- درسته ک سطح سوالاش بالاتره ولی وقتی خودتو به مرگ بگیری به تب راضی میشی ...اگه سطح سوال سخت بدی موقع نکور ک سوال اسون تر میدن بهتر میتونی ج بدی
و...
فقط تنها مشکلی که هست هزینه ی زیادشه که برای شهر من ازمون تابستان و مهر 2800 هست ک خیلی ب نظرم زیاده فقط برای ی ازمون . -
masy avan ممنون از راهنماییتون
-
سلام
سوالات آزمونای آزمایشی همشون انتخاب بین بد و بدتره
هیچ آزمون آزمایشی نیشه گفت خیلی سر تر از اونیکی هستش
ما هدف اصلیمون از آزمون دادن اینه که تو یه چارچوبی به اسم برنامه جلو بریم
و وقتی هم با اون برنامه میریم جلو، بعدش آزمون بدیم و بعدش حتما و حتما تحلیلش کنیم
اصن آزمون بدون تحلیل هیچ ارزشی نداره
من واقعا از اون موقعی که آزمونامو تحلیل میکنم میفهمم کجاهای درس میلنگم و کجاها اشتباهای محاسباتی یا... دادم
به نظر من قلمچی و گزینه 2 یه کوچولو نسبت به بقیه ازمونا سرترن