مآجرآهآی من و نهآیی
-
AMH من دان نمیکنم والاع انلاین نگا میکنم :/
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
مثله خودمی
-
مثله خودمی
AMH :face_with_head-bandage: :expressionless_face: والا
حجم اضافه ای ندارم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: -
حجم اضافه ای ندارم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
حجم اضافه ای ندارم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:اما اجی به نظرم دان کنی خوبه
-
حجم اضافه ای ندارم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:reyhanehbayat نمی تونی تو هارد بریزی؟؟؟
-
AMH والا من با pc میام بالا و فیلم رو دان میکنم مشکلی تا الان نداشتم
ولی دو سه تا از دوستان که تاپیک زده بودن و این مشکل رو داشتن یا ویدیو پلیرشون مشکل داشته یا ویدیو به صورت کامل دانلود نمیشده برا همین این مشکل براشون پیش اومده
حالا اگه شما با گوشی هستید ی ویدیو پلیر خوب مثل mx player دان کنید و امتحان کنید شاید مشکلتون حل شد -
حجم اضافه ای ندارم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:اما اجی به نظرم دان کنی خوبه
AMH :face_with_raised_eyebrow: چراع؟؟!
من یا نگا نمیکنم یا اگرم ببینم نکاتشو مینویسم دیگه نیازی نیس دوبارع نگا کنم
چررا میتووونم ولی خب لازم ندارم.. کامپیوترم پر از فیلمه:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: فیلم خوب خاستین در خدمتم -
AMH والا من با pc میام بالا و فیلم رو دان میکنم مشکلی تا الان نداشتم
ولی دو سه تا از دوستان که تاپیک زده بودن و این مشکل رو داشتن یا ویدیو پلیرشون مشکل داشته یا ویدیو به صورت کامل دانلود نمیشده برا همین این مشکل براشون پیش اومده
حالا اگه شما با گوشی هستید ی ویدیو پلیر خوب مثل mx player دان کنید و امتحان کنید شاید مشکلتون حل شد -
AMH :face_with_raised_eyebrow: چراع؟؟!
من یا نگا نمیکنم یا اگرم ببینم نکاتشو مینویسم دیگه نیازی نیس دوبارع نگا کنم
چررا میتووونم ولی خب لازم ندارم.. کامپیوترم پر از فیلمه:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: فیلم خوب خاستین در خدمتمreyhanehbayat چشم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
reyhanehbayat چشم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
AMH :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: :face_with_tongue:
-
AMH :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: :face_with_tongue:
reyhanehbayat کامپیوترت بنظرم به فیلم درسی عالرژی داره:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
reyhanehbayat کامپیوترت بنظرم به فیلم درسی عالرژی داره:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
AMH :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes: گفتنش تو انجمن الا درست نی ولی حرفت رو تایید میکنم
بعد کنکور فیلم بت معرفی میکنم برو ببین اصن زندگی کن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue: -
AMH :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes: گفتنش تو انجمن الا درست نی ولی حرفت رو تایید میکنم
بعد کنکور فیلم بت معرفی میکنم برو ببین اصن زندگی کن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue:reyhanehbayat باشه پ اون زمان منتظرم:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
reyhanehbayat باشه پ اون زمان منتظرم:beaming_face_with_smiling_eyes:
AMH :face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: در خدمتم
-
AMH خوب من با خود پلیر اصلی ویندوز که نگاه میکنم مشکل نداره
ی تایپک بزنید و مدیر یا فنی رو منشن کنید راهنماییتون میکنن من خودم تو دان کردن همایش مشکل داشتم لطف کردن راهنمایی کردن مشکلم بر طرف شد -
AMH خوب من با خود پلیر اصلی ویندوز که نگاه میکنم مشکل نداره
ی تایپک بزنید و مدیر یا فنی رو منشن کنید راهنماییتون میکنن من خودم تو دان کردن همایش مشکل داشتم لطف کردن راهنمایی کردن مشکلم بر طرف شد -
81Sobhan چشم داداش خیلی محبت کردید ممنون ازتون حتما الان که وقت ندارم اما حتما دراسرع وقت حرفتونو انجام میدم:blossom: :rose: :rose:
-
81Sobhan
AMH
خب دوستان من برم دیگع:/
یا علی:face_blowing_a_kiss:به سلامت اجی خدا به همرات
-
بایی