جهاد مغنیه
-
@jahad-20 ببخشید زهرا سالاری شهیده دانش اموزن
-
@jahad-20 ببخشید زهرا سالاری شهیده دانش اموزن
fatemeh ganj بله تو نجف شهید شدن 15 سالشون بوده
-
fatemeh ganj بله تو نجف شهید شدن 15 سالشون بوده
@jahad-20 ایرانی هستن
چطور و توسط کدوم گروهک شهید شدن -
@jahad-20 ایرانی هستن
چطور و توسط کدوم گروهک شهید شدنfatemeh ganj ایرانی هستن بله توسط گروهک خاصی نبوده ایشون یه اتفاقی میوفته براشون تو نجف که چون تو مسیر اربعین بودن شهید نام میگیرن
-
fatemeh ganj ایرانی هستن بله توسط گروهک خاصی نبوده ایشون یه اتفاقی میوفته براشون تو نجف که چون تو مسیر اربعین بودن شهید نام میگیرن
@jahad-20 اها برا همین نمیشناختمشون راستش خیلی دوست دارم شهدا رو بشناسم ولی فقط یه شهید هست که خیلی خوب میشناسمش فقط
-
@jahad-20 اها برا همین نمیشناختمشون راستش خیلی دوست دارم شهدا رو بشناسم ولی فقط یه شهید هست که خیلی خوب میشناسمش فقط
fatemeh ganj اشکال نداره اینجا میتونید با شهدا تا حدودی اشنا بشین
-
fatemeh ganj اشکال نداره اینجا میتونید با شهدا تا حدودی اشنا بشین
@jahad-20 ممنون اینجا میتونیم شهید معرفی کنیم
-
@jahad-20 ممنون اینجا میتونیم شهید معرفی کنیم
fatemeh ganj بله حتما این کار وانجام بدین
-
fatemeh ganj بله حتما این کار وانجام بدین
@jahad-20 شهید اسحاق گنج خانی
-
fatemeh ganj خوشحال میشیم اگه زندگی نامشون و خاطراتشون و عکسی ازشون منتشر کنین تا بچه ها هم بیشتر اشنا بشن
-
fatemeh ganj شهید دفاع مقدس هستن در سال 61 شهید شدن در 4 شهریور سال 30 به دنیا اومدن و تا 5ام ابتدایی تحصیل کردن و بعد با پدرشون کار میکردن و در منطقه حاج عمران عراق با اصابت گلوله به شکم و سینه شهید شدن
-
fatemeh ganj شهید دفاع مقدس هستن در سال 61 شهید شدن در 4 شهریور سال 30 به دنیا اومدن و تا 5ام ابتدایی تحصیل کردن و بعد با پدرشون کار میکردن و در منطقه حاج عمران عراق با اصابت گلوله به شکم و سینه شهید شدن
fatemeh ganj برا شادی روح همه شهدا و این شهید صلوات
-
fatemeh ganj ممنون که توضیح دادین
-
fatemeh ganj من همیشه دوست دارم راهشو ادامه بدم اون تنها شهید خانواده ماست
-
fatemeh ganj ممنون که توضیح دادین
@jahad-20 ممنون بابت این تاپیک عالی ولی حیف من عکسی ازشون ندارم
-
-
-
شهید محمود رضا بیضایی
بسیار پرکار و تلاشگر بود . تا دیر وقت کار می کرد و گاهی چندین روز به خانه نمی آمد . حتی با اصرار های او در محل کارش تصویب شد که جمعه ها هم سر کار بیایند .یک بار درحضور حاج قاسم سلیمانی شروع کرد به صحبت کردن برای بچه های گروه ، گفته بود : من اینطوری فهمیده ام که خداوند شهادت را به کسانی می دهد که پر کار هستند و شهدای ما غالبا همین طور بوده اند .
حاج قاسم هم گفته بود : بله همین طور است .
یک بار وقتی بعد از شهادتش به سر کارش رفتم دیدم روی کمدش این جمله از آقا را نصب کرده : در جمهوری اسلامی هرجا که قرار گرفته اید همان جا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه کارها به شما متوجه است.
(برادر شهید)
کانال عکس نوشته شهدا
@Aks_Neveshte_Shohada