-
بچه ها هر کی جزوه فشارو کامل داره چ دس نویس چ غیر ازین لطفا برام بفرسه خیلی نیاز دارم.از فردا باید برم اعتکاف واسه همین میخوام جزوشونو چاپ کنم همراه خودم داشته باشم
-
سلام استادخییییییلی ممنون ک اینه هاروکامل تدریس کردیدواسمون انشالله سال خوبی داشته باشیدوسلامت باشید
-
سلام ببخشيد كي جلسه 89 دوباره ضبط ميشه ؟ لطفا دوباره ظبط كنيد
-
سلام . سال نو همگی مبارک . بچه ها آقای طلوعی هنوز فیزیک اول رو کامل نکردن نه؟ فکر کنم شکست نور مونده.
-
حرکت دایره ای تدریس نکردن استاد؟
-
برنامه ای براش ندارن؟
-
کسایی ک میدونن لطفا ج بدن:/
-
چراتوی قسمت اخر فشاراستادمیگن تست بعدی میگم چیکارکنین ولی بعدش فیلمی نیس
-
اینه ها تموم؟
-
fotros313 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مینااا تو کانال نوشته بود ک در همین جا ینی کانال بررسی خواهد شد
اهاااا مرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی
-
بچه ها ازتدریس استاد تو ایینه ها راضی هستین اگه خوبه منم بخونمش.
-
شکست نور تدریس میشه تا 7 فروردین؟؟؟توروخداااااااا جواب بدین
-
sheyda 96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شکست نور تدریس میشه تا 7 فروردین؟؟؟توروخداااااااا جواب بدین
میگن که تو عید فیلم نمیاد اما باز معلوم نیس
اگه قبلن ضبط شده باشه ممکن بیاد رو سایت شایدم نه@دکتر-عاطی مرسی.الان نوروبازتاب نور تموم شده یا بازم مونده؟آلا از چهارم تازه میخواد فیلمارو ضبط کنه یا از چهارم فیلما میاد؟؟
-
@دکتر-عاطی مرسی.الان نوروبازتاب نور تموم شده یا بازم مونده؟آلا از چهارم تازه میخواد فیلمارو ضبط کنه یا از چهارم فیلما میاد؟؟
-
@دکتر-عاطی ببخشیدا من هی سوال میپرسم.شما نور هندسی و فشار دکتر طلوعی رو دیدین؟؟راضی بودین؟
-
@دکتر-عاطی ببخشیدا من هی سوال میپرسم.شما نور هندسی و فشار دکتر طلوعی رو دیدین؟؟راضی بودین؟
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...