مشکلات درسی ریاضی
-
@nafas-m در مشکلات درسی ریاضی گفته است:
تجربیا
ببخشید من جدیدم الان اینی که گذاشتید یعنی چی
-
ART راستش نوشتن ضابطش برام سخته هی قاطی میشه
گفته تمام محدوده A کدام باشد تا سهمی به معادله (آ به علاوه 6 )ایکس دو به علاوه (آ منهای دو ایکس) به علاوه یک از ناحیه چهارم نگذرد؟ -
ART اهان فهمیدم خیلی خیلی ممنونم
راستی یه مشکل دیگه هم دارم تو همین تیپ سوالا کاری که من میکنم اینه که هرچی هس رو حساب میکنم:دلتا،ضرب و جمع ریشه ها و.... ولی توی پاسخنامه میبینم که همه اینکارارو انجام نداده.ایا لازمه که همه رو حساب کنم مثلا دلتا همیشه باید حساب بشه؟ -
راستی یه مشکل دیگه هم دارم تو همین تیپ سوالا کاری که من میکنم اینه که هرچی هس رو حساب میکنم:دلتا،ضرب و جمع ریشه ها و.... ولی توی پاسخنامه میبینم که همه اینکارارو انجام نداده.ایا لازمه که همه رو حساب کنم مثلا دلتا همیشه باید حساب بشه؟yalda 0 در مشکلات درسی ریاضی گفته است:
راستی یه مشکل دیگه هم دارم تو همین تیپ سوالا کاری که من میکنم اینه که هرچی هس رو حساب میکنم:دلتا،ضرب و جمع ریشه ها و.... ولی توی پاسخنامه میبینم که همه اینکارارو انجام نداده.ایا لازمه که همه رو حساب کنم مثلا دلتا همیشه باید حساب بشه؟بستگی داره ..مثلا اگه aیا c منفی بودن نیازی به حساب کردن دلتا نیست
خوهش میکنم ..امیدوارم کمک کرده باشم
-
yalda 0 در مشکلات درسی ریاضی گفته است:
اگه میشه این سوالمم جواب بدین
من یه جا خوندم شعاع دایره محاطی توی مثلث قائم الزاویه نصف وتره ولی این اینجوری حساب کرده

توی مسائلی که میگه محدوده فلان متغیرو شخص کنید کی باید اجتماع بگیریم و کی اشتراک؟