Reading
-
Hesam Mohammadi اخه اصولا کتابای موسسه ها رو خودشون چاپ نمیکنن و اغلب چاپ انگلیس و امریکاست
fatemeh ganj اونکه بله خب اگر کتاب مخصوصا ریدینگ بخواین من کتاب inside reading رو معرفی میکنم
-
Hesam Mohammadi بله ولی وقت میگیره برا کنکوری 99 مناسب نیست
fatemeh ganj نه میتونند شبا کلا یک ریدینگ نیم ساعت وقت میگیره
-
fatemeh ganj اونکه بله خب اگر کتاب مخصوصا ریدینگ بخواین من کتاب inside reading رو معرفی میکنم
Hesam Mohammadi کتابای ما برای امادگی ایلس هستش هم ریدینگ هم اسپیک هم رایت هم تالکینگ هستش جدا نیستن
-
Hesam Mohammadi کتابای ما برای امادگی ایلس هستش هم ریدینگ هم اسپیک هم رایت هم تالکینگ هستش جدا نیستن
fatemeh ganj کتابای موسسه همینطوره با کانون
-
fatemeh ganj کتابای موسسه همینطوره با کانون
Hesam Mohammadi کتاباشون برای امادگی تافل یا ایلس چطوره تهیه کنیم
-
Hesam Mohammadi کتاباشون برای امادگی تافل یا ایلس چطوره تهیه کنیم
fatemeh ganj کتاب آیلتس داریم اونا رو میتونید بگیرید ولی برای آیلتس کلاس واقعا نیازه یا معلم یکی از فامیلامون دبیر آیلتس هست
-
fatemeh ganj کتاب آیلتس داریم اونا رو میتونید بگیرید ولی برای آیلتس کلاس واقعا نیازه یا معلم یکی از فامیلامون دبیر آیلتس هست
Hesam Mohammadi دبیر ما هم خیلی خیلی عالیه 5 ساله با هاشون کلاس میریم برگزیده تدریسن
شما هم موفق باشین چه زبان چه کنکور چه زندگی -
Hesam Mohammadi دبیر ما هم خیلی خیلی عالیه 5 ساله با هاشون کلاس میریم برگزیده تدریسن
شما هم موفق باشین چه زبان چه کنکور چه زندگیfatemeh ganj مرسی ممنون پس با همون دبیرتون کار کنید آیلتس رو ایشالله موفق میشید
-
fatemeh ganj مرسی ممنون پس با همون دبیرتون کار کنید آیلتس رو ایشالله موفق میشید
Hesam Mohammadi ممنون شما هم همینطور
-
کلاس زبان نرفتین شما
fatemeh ganj من خیر
-
fatemeh ganj من خیر
zo میتونین از کتاب ریدینگ به همین راحتی استفاده کنین
امیدوارم توضیحاتم موثر باشه
موفق میشین حتما زیاد نگرانش نباشین -
zo میتونین از کتاب ریدینگ به همین راحتی استفاده کنین