فرصت باقی مونده
-
سلام
از امروز 1تیر تا 31 مرداد چی کار می کنید ؟ فقط ازمون می زنید یا ...من خودم می خوام هر روزصبح ها ازمون بدم و عصر تحلیل کنم .لطفا نظرتون رو بگید تا بتونیم برای این دو ماه بهتر تصمیم بگیریم.
-
سلام
فعلا که امتحان داریم تا 10 تیر
بعدشم ی جمع بندی تا 15 مرداد
از 15 تا 30 ازمون کنکورارو میزنم -
دقیقا کارت درسته که صبحا دقیق 8 شروع کنی دقیقا مث کنکور بعدشم عصر تحلیل کنی و مرور جاهایی که غلط زدی یا فک میکنی اشتباهه
-
دقیقا کارت درسته که صبحا دقیق 8 شروع کنی دقیقا مث کنکور بعدشم عصر تحلیل کنی و مرور جاهایی که غلط زدی یا فک میکنی اشتباهه
fatemeh81
اره فکر کنم ازمون هر روز بهتر از سه روز یکبار هست -
fatemeh81
اره فکر کنم ازمون هر روز بهتر از سه روز یکبار هستمبینا جوادی شما فارغ تحصیلی؟
-
مبینا جوادی شما فارغ تحصیلی؟
fatemeh81
اره -
fatemeh81
ارهمبینا جوادی اگه کامل جمع بندی کردی تا میتونی ازمون جامع بزن خیلی کمکت میکنه
خوشبحالتون ک نهایی ندارین و تموم شده -
من اگه موقعیت شما رو داشتم یه روز درمیون یه ازمون میزدم، روز اول ازمون روز دوم هم مرور مباحث مهم و سنگینی که توش مشکل دارم
-
سلام
از امروز 1تیر تا 31 مرداد چی کار می کنید ؟ فقط ازمون می زنید یا ...من خودم می خوام هر روزصبح ها ازمون بدم و عصر تحلیل کنم .لطفا نظرتون رو بگید تا بتونیم برای این دو ماه بهتر تصمیم بگیریم.
مبینا جوادی
یه چند کنکور خیلی سبز و یه کنکوریوم مهر و ماه بگیر ، بجورشون -
سلام
فعلا که امتحان داریم تا 10 تیر
بعدشم ی جمع بندی تا 15 مرداد
از 15 تا 30 ازمون کنکورارو میزنم -
سلام
مبینا جوادی من یه مصاحبه خوندم طبق همون میخوام عمل کنم
اولش یه دوران گذار (7تا10 روز) داره ک جمع بندی کلیه بعدش میره تو مرحله جمع بندی کنکوری ک سه روز یک بار کنکورا رو باید بزنی و تو فاصله بینشون تحلیل و رفع اشکالو انجام بدی
یه نکته ای ک داره اینه ک نباید کنکور داخل و خارج یک سالو پشت سر هم بزنی چون به شدت مشابهن
ویه نکته ی دیگه اینکه اگه یه چیزی مثل تقویم درست کنی برای خودت خیلی میتونه کمکت کنه از سطح استرست توی این دوماه باقیمونده هم کم میکنه