صفر تا صد فیزیک دهم تو تابستون!! ولی چجوی؟؟ دهمی ها بیاید
-
ببینید بستگی به خودتون داره
به نظر من یک مبحث خاص رو انتخاب کنید و فیلم مبحث مربوطه رو برای هر دبیر دانلود کنید و ببینید با کدوم بیشتر احساس راحتی میکنید(اصطلاحا با کدوم بیشتر حال میکنید!😁)
اقای داداشی خوبن ؛ ولی یکم دیر تر تدریس میکنن ولی کاملا مفهومیه تدریسشون
اقای کازرانیان هم خوبن ؛ از اقای داداشی کمتر مفهومی کار میکنن ولی باز هم عالیه (من خودم با اقای کازرانیان جلو رفتم همیشه...!!)
اقای یاری رو هم تدریسشونو ندیدم...ولی به نظر میاد خوب باشن ؛ ضمن اینکه شنیدم تستهای زیادی هم کار میکنن!
در کل بعد از اینکه مرحله آموزش رو تموم کردید ، مسلّماً باید برید سراغ تست ؛ پیشنهاد من اینه که اول کارگاه نکته تست اقای کازرانیان رو ببینید تا چم و خم حل تست دستتون بیاد و بعد برید سراغ کتاب تستهاتون
همینا دیگه..
امیدوارم مفید بوده باشه!🌹 -
@Student-s محشره مطمئنم پشیمون نمیشی فقط با حوصله فیلماشونو ببین چون مفهومی و از پایه تدریس مبکنن خیلی خوب مطالب برات جا میوفته
-
@Student-s محشره مطمئنم پشیمون نمیشی فقط با حوصله فیلماشونو ببین چون مفهومی و از پایه تدریس مبکنن خیلی خوب مطالب برات جا میوفته
Armina mousavi در صفر تا صد فیزیک دهم تو تابستون!! ولی چجوی؟؟ دهمی ها بیاید گفته است:
@Student-s استاد داداشی محشره مطمئنم پشیمون نمیشی فقط با حوصله فیلماشونو ببین چون مفهومی و از پایه تدریس مبکنن خیلی خوب مطالب برات جا میوفته
-
Armina mousavi در صفر تا صد فیزیک دهم تو تابستون!! ولی چجوی؟؟ دهمی ها بیاید گفته است:
@Student-s استاد داداشی محشره مطمئنم پشیمون نمیشی فقط با حوصله فیلماشونو ببین چون مفهومی و از پایه تدریس مبکنن خیلی خوب مطالب برات جا میوفته