Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. فیزیک
  4. سوال فیزیک
مطالعه فیزیک
8
سلام وقت بخیر به نظر شما اول فیلم های راه ابریشم ببینیم بعد بریم سراغ درسنامه کتاب تست یا بلعکس ؟
فیزیک
فیزیک
م
میشه بهترین راهی که امتحان کردین واسه فیزیک خوندن و جواب داده بگین
فیزیک
فیزیک 3|حرکت شناسی
HakoH
پرنده 4 متر به پایین سپس 3 متر شرق و 5 متر شمال میرود جابه جایی و مسافت؟ توی این سوال شمال رو درون سو میگیرم پس چطوری باید مسافت یا جابه جایی حساب بشه نسبت به درون سو بودنش؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک 3|حرکت شناسی
HakoH
متحرک 200 متر اول با سرعت 4 متر بر ثانیه و 100 متر بعدی را با 2 متر بر ثانیه بر میگردد سرعت متوسط و تندی کدامند؟ من توی این سوال سرعت و اوردم 1 متر بر ثانیه و تندی و 3 متر بر ثانیه اما تو جزوه استادم نوشته تندی 6 متر بر ثانیه چطوری شده 6 متر بر ثانیه؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک 3 |حرکت شناسی
HakoH
چرا مسافر دورن قطار نسبت به قطار ساکن و نسبت به زمین متحرکه @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک دهم فصل چهارم
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فشار
آیلینآ
Topic thumbnail image
فیزیک
سینماتیک
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
فیزیک
دینامیک
سونیا محمدپورس
سلام خسته نباشید من در سوالاتی که آسانسور حرکت شتابدار دارد،نمیتونم تشخیص بدم که چه زمانی طول فنر افزایش و چه زمانی کاهش میابد میشه لطفاً توضیح بدید خیلی ممنون
فیزیک
سینماتیک سینماتیک
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک
6
عرض سلام . چرا فیزیک دوازدهم آقای داداشی از فصل ۳ به بعد رو نداره؟
فیزیک
سوال شتاب-زمان
Anzw 18A
Topic thumbnail image
فیزیک
دبیر فیزیک یاری یا داداشی
matin shirinkamM
سلام ببخشید دبیر فیزیک(پایه فرقی نداره) داداشی بهتره یا یاری؟ فرقشون چیه؟ حتما و لطفا پاسخ بدین
فیزیک
فیزیک دهم فصل سوم
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک دهم-فصل سوم(کار و انرژی)
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک دهم فصل دوم
amir 1kA
Topic thumbnail image
فیزیک
فعالیت نوسان
Anzw 18A
Topic thumbnail image
فیزیک
قانون لنز
م
این دم آخری کسی هس بتونه توضیح بده برام؟ خوندمش ولی یادم رفته میدونم ی تست رو حتمن داره @_-Reza-_ اگه توام کمک کنی ممنون میشم
فیزیک
تقسیم جریان
Hg L 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
یه سوال خیلی خیلی کوچیک از دینامیک
Gharibe GomnamG
سلام نیروی جمع شدگی فنر رو خواستیم حساب کنیم طول ها جمع ولی باز شدگی رو خواستیم حساب کنیم کم میشن؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک

سوال فیزیک

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل نشده فیزیک
62 دیدگاه‌ها 10 کاربران 378 بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • E enmi

enmi %(#ff0000)[سلام هرکسی سوالو می بینه حل کنه و جواب بذاره~~]

E آفلاین
    E آفلاین
    enmi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

enmi سلام من خیلی باخودم کلنجار رفتم که این سوال درجه۱ رو که از یه موسسه است بگم یا نگم بقیه بفهمن یا نفهمن اما به این نتیجه رسیدم که بگم و یه درخواستی از همه ی افرادی می بینن بکنم. خیلی سخته ادم یک عالمه وقت بذاره بره نکته یاد بگیره بعد مفتی به بقیه بگه. منظورم نکاتی هست که ته جیبتون دارید و خیلی دوستشون دارید نه اون به درد نخورا. لطفا لطفا لطفا اون نکات رو از هر درسی که هست به اندازه ی یک پنجمش رو به بقیه یاد بدید اون فوت کوزه گری. تا جامعه ی ما اینطوری نشه که افراد بدبخت بشن نردبان موفقیت برخی ادما. من به تو دوست عزیز می گم این نکته ای که توی سوال بالا هست ۲هفتس دارم می گردم براش و تو هم قول بده اون فوت کوزه گری هاتو به بقیه هم بگی نه بگی مال خودمه خودم تلاش کردم. نه مغز مال خودته و نه علمی که میره تو مغزت. همش خدا داده لطفا عمل کنید بزارید هممون پشتیبان هم دیگه باشیم هممون رتبه برتر بشیم هممون مایه ی افتخار بشیم. نه فقط خودم خودم و خودم این خودم ها مال ابلیسه نه برای امت رسول خدا صلی الله علیه و اله.

د Dr.M PD 2 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • مبینا جوادیم آفلاین
      مبینا جوادیم آفلاین
      مبینا جوادی

گزینه 2

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • E enmi

enmi سلام من خیلی باخودم کلنجار رفتم که این سوال درجه۱ رو که از یه موسسه است بگم یا نگم بقیه بفهمن یا نفهمن اما به این نتیجه رسیدم که بگم و یه درخواستی از همه ی افرادی می بینن بکنم. خیلی سخته ادم یک عالمه وقت بذاره بره نکته یاد بگیره بعد مفتی به بقیه بگه. منظورم نکاتی هست که ته جیبتون دارید و خیلی دوستشون دارید نه اون به درد نخورا. لطفا لطفا لطفا اون نکات رو از هر درسی که هست به اندازه ی یک پنجمش رو به بقیه یاد بدید اون فوت کوزه گری. تا جامعه ی ما اینطوری نشه که افراد بدبخت بشن نردبان موفقیت برخی ادما. من به تو دوست عزیز می گم این نکته ای که توی سوال بالا هست ۲هفتس دارم می گردم براش و تو هم قول بده اون فوت کوزه گری هاتو به بقیه هم بگی نه بگی مال خودمه خودم تلاش کردم. نه مغز مال خودته و نه علمی که میره تو مغزت. همش خدا داده لطفا عمل کنید بزارید هممون پشتیبان هم دیگه باشیم هممون رتبه برتر بشیم هممون مایه ی افتخار بشیم. نه فقط خودم خودم و خودم این خودم ها مال ابلیسه نه برای امت رسول خدا صلی الله علیه و اله.

د آفلاین
        د آفلاین
        دکتر علی ف

enmi سوال درجه 1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • VirusV آفلاین
          VirusV آفلاین
          Virus
          اخراج شده

کلا تو مسائل دینامیک و مخصوصا اسانسور
          باید ببینید شتاب به کدوم سمته تا برایند نیروهارو هم بر حسب اون جهت بنویسید
          الان گفته از حالت سکون به سمت بالا شروع میکنه پس میفهمیم شتابش به سمت بالاس پس اگر بخوایم نیرو های وارد بر جسم رو بنویسیم باید نیروی فنر که ب سمت بالاس (هم جهت با شتاب) رو بنویسیم و نیروی وزن که به سمت پایین هست (خلاف جهت شتاب) رو ازش کم کنیم
          20200622_191510.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • E enmi

enmi %(#ff0000)[سلام هرکسی سوالو می بینه حل کنه و جواب بذاره~~]

E آفلاین
            E آفلاین
            enmi

enmi وقتی گفتم درجه۱ یعنی ۲هفتس دنبالشم یعنی خیلی سخت بود نشر بدم شما بفهم که این سوالو از ته دل گفتم برای تو دوست عزیز به خدا قسم نکتش رو بگم و مال خودت بکنی و به کسی اون خواسته ای که از تو داشتم نگی به خدا مرد نیستی از وجدان بویی نبردی.
            هرکی بلده جواب بده فصل دینامیک۱۲ هست اخر جواب و نکته رو میگم

E د 2 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • E enmi

enmi وقتی گفتم درجه۱ یعنی ۲هفتس دنبالشم یعنی خیلی سخت بود نشر بدم شما بفهم که این سوالو از ته دل گفتم برای تو دوست عزیز به خدا قسم نکتش رو بگم و مال خودت بکنی و به کسی اون خواسته ای که از تو داشتم نگی به خدا مرد نیستی از وجدان بویی نبردی.

E آفلاین
              E آفلاین
              enmi

enmi سوال سخته فقط کسی بلده حل کنه که فقط نرفته برای ۷۰۰۰ یا۶۰۰۰ قلمچی رفته برای عشقش رفته برای خدمت به مردم رفته حال کنه با پزشکی رفته صبح تا شب سختی بکشه تو پزشکی اما مفتی فقط نره مناطق محروم بگه بله منم خیر میرسونم مردم بشن جونتون مردم بشن عشقتون مردم بشن خونتون اونوقته علم میشه خدا و خدا عاشق بنده میشه نه بری قلمچی بگی ۷۰۰۰شدم هورا پزشکم نه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • E enmi

جرم 2kg از سقف اسانسور توسط فنری اویخته شده است. اگر اسانسور از حال سکون با شتاب2 متر بر مجذور ثانیه رو به بالا حرکت کند، طول فنر 4cm بیشتر میشود. ثابت فنر چند نیوتن بر متر است؟
                1)80
                2)600
                3)100
                4)240

Amirmohamad AmueiA آفلاین
                Amirmohamad AmueiA آفلاین
                Amirmohamad Amuei

خب نظر منم 600

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • E enmi

د آفلاین
                  د آفلاین
                  دکتر علی ف

enmi خوبه //اگه میخوای اینطور سوالا رو خیلی عالی حل کنی //فیلم کازرانیان رو نگاه کن ///من الان به گوشی دسترسی ندارم مگرنه حلشو برات میفرستادم ///زکات علم .نشر آن است

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • د دکتر علی ف

enmi خوبه //اگه میخوای اینطور سوالا رو خیلی عالی حل کنی //فیلم کازرانیان رو نگاه کن ///من الان به گوشی دسترسی ندارم مگرنه حلشو برات میفرستادم ///زکات علم .نشر آن است

E آفلاین
                    E آفلاین
                    enmi

دکتر علی ف بفرست هرجوابی بلدی بفرست هر حلی میخوای بفرست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • yalda 0Y آفلاین
                      yalda 0Y آفلاین
                      yalda 0

سلام.به این ربط داره؟3.PNG

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • yalda 0Y yalda 0

سلام.به این ربط داره؟3.PNG

E آفلاین
                        E آفلاین
                        enmi

yalda 0 من گفتم هرچی بلدید بفرستید اخر یه حل درجه۱ رو به همه میگم تا حالا نشنیدید.

yalda 0Y fwtimaaaF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • fwtimaaaF آفلاین
                          fwtimaaaF آفلاین
                          fwtimaaa
                          دانش آموزان آلاء

F_mg=ma
                          (Kx=m(g+a
                          0.04k=2×12
                          K=600

😊😊😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • E enmi

yalda 0 من گفتم هرچی بلدید بفرستید اخر یه حل درجه۱ رو به همه میگم تا حالا نشنیدید.

yalda 0Y آفلاین
                            yalda 0Y آفلاین
                            yalda 0

enmi در سوال فیزیک گفته است:

جواب همون ششصده و یه فرمول تستی خاصی داره؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • E enmi

fwtimaaaF آفلاین
                              fwtimaaaF آفلاین
                              fwtimaaa
                              دانش آموزان آلاء

enmi لطفا بگو راه حلتو ک تاحالا نشنیدیم

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • E enmi

Dr.M PD آفلاین
                                Dr.M PD آفلاین
                                Dr.M P

دوست عزیز بحث اسانسور سادس و این نکاتو یادبگیر تمام سوالاش حل میشه
                                اصولا بچه ها برای اینکه ایا شتاب با جاذبه کم میشه یا جمع میشه مشکل دارن خوب نکاتش همیناس به خدا چیز خفنی نیست
                                نکته یک حرکت تندشونده رو به بالا جمع میشه (طراح میتونه اینجوری بگه از حال سکون با شتاب فلان رو به بالا 2 با فلان شتاب رو به بالا شروع به حرکت کرد و از این لفظ ها ) (F=m(a+g میزاری وسلام
                                نکته 2 : حالا بهت گفت با شتاب فلان سرعتش کم میشه یا کندشونده رو به بالا یا بعد از مدتی با فلان شتاب می ایستد اینجا همون فرمول بالارو بنویس جاش جاذبه رو از شتاب که داده کم کن
                                نکته 3 : اگه بهت گفت تندشونده رو به پایین حرکت میکنه اسانسور یا لفظ های اینجوری همون فرمول بالا بنویس جاذبه رو از اون شتاب کم کن
                                نکته 4: اگه سرعت کند شونده بود رو به پایین باز هم مثبت بزار اینه کل نکاتش باور کن هیچ نکته سوپر خفنی وجود نداره اگه هم باشه از همینه ....

اینقدرم الکی به خودت القا نکن مغزت بده خوبه یا خیلی کم هوشی یا باهوش همش تمرینه کنکور ادمایی موفقن که زیاد وقت میزارن و تمرین میکنن و خودتم کم نگیر
                                فیزیک ریاضی اسون ترین درساس فقط زیاد تست تمرین میخواد موفق باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • fwtimaaaF fwtimaaa

enmi لطفا بگو راه حلتو ک تاحالا نشنیدیم

E آفلاین
                                  E آفلاین
                                  enmi

fwtimaaa خواهر یا برادر وقتی میگم سوالی درجه ۱ هست که ۹۹٪ معلمان عالِم و توانای این مرز و بوم غلط حل میکنن دیگه تا اخرش برو.

هرکی هرچی بلده بریزه بیرون دیگه اخه تو قلمچی همه شاخ میشن فکر کردن۱۰۰زدن فیزیک چیه؟!!!
                                  سوال سختی که فکر کنید وای اقای نیوتن باید حلش کنه نیست مال کسانی هست که فهمیدن فیزیک چیه حتی معدل۱۰ها
                                  .

fwtimaaaF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • E enmi

fwtimaaa خواهر یا برادر وقتی میگم سوالی درجه ۱ هست که ۹۹٪ معلمان عالِم و توانای این مرز و بوم غلط حل میکنن دیگه تا اخرش برو.

هرکی هرچی بلده بریزه بیرون دیگه اخه تو قلمچی همه شاخ میشن فکر کردن۱۰۰زدن فیزیک چیه؟!!!
                                    سوال سختی که فکر کنید وای اقای نیوتن باید حلش کنه نیست مال کسانی هست که فهمیدن فیزیک چیه حتی معدل۱۰ها
                                    .

fwtimaaaF آفلاین
                                    fwtimaaaF آفلاین
                                    fwtimaaa
                                    دانش آموزان آلاء

enmi اگه تو کامنت ببینی متوجه میشی من حلشو برات فرستادم میگم راه حل تستی چیزی ک سریع تر باشه بفرست

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • fwtimaaaF fwtimaaa

enmi اگه تو کامنت ببینی متوجه میشی من حلشو برات فرستادم میگم راه حل تستی چیزی ک سریع تر باشه بفرست

E آفلاین
                                      E آفلاین
                                      enmi

fwtimaaa تستی ندارم من کی گفتم تستی این سوالو ببرید بدید معلمای عزیز تر از جونتون که چقدر صدقه سرشون میرید ببینید ایا اصلا علم دارن که شما۳سال دبیرستان شاگردیشونو کردید؟؟؟

E fwtimaaaF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • E enmi

fwtimaaa تستی ندارم من کی گفتم تستی این سوالو ببرید بدید معلمای عزیز تر از جونتون که چقدر صدقه سرشون میرید ببینید ایا اصلا علم دارن که شما۳سال دبیرستان شاگردیشونو کردید؟؟؟

E آفلاین
                                        E آفلاین
                                        enmi

enmi فکر نکنی به معلمات حرف زدم قصد جسارت به تو رو داشتم نه
                                        ۹۹٪ معلمای این مرز و بوم نون خور اضافی اند ازجمله معلمای خودم و شاید هم شما.

fwtimaaaF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • E enmi

fwtimaaaF آفلاین
                                          fwtimaaaF آفلاین
                                          fwtimaaa
                                          دانش آموزان آلاء

enmi در سوال فیزیک گفته است:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه