سوال فیزیک
-
enmi اگه تو کامنت ببینی متوجه میشی من حلشو برات فرستادم میگم راه حل تستی چیزی ک سریع تر باشه بفرست
-
fwtimaaa تستی ندارم من کی گفتم تستی این سوالو ببرید بدید معلمای عزیز تر از جونتون که چقدر صدقه سرشون میرید ببینید ایا اصلا علم دارن که شما۳سال دبیرستان شاگردیشونو کردید؟؟؟
-
enmi فکر نکنی به معلمات حرف زدم قصد جسارت به تو رو داشتم نه
۹۹٪ معلمای این مرز و بوم نون خور اضافی اند ازجمله معلمای خودم و شاید هم شما.enmi در سوال فیزیک گفته است:
enmi فکر نکنی به معلمات حرف زدم قصد جسارت به تو رو داشتم نه
۹۹٪ معلمای این مرز و بوم نون خور اضافی اند ازجمله معلمای خودم و شاید هم شما. -
fwtimaaa تستی ندارم من کی گفتم تستی این سوالو ببرید بدید معلمای عزیز تر از جونتون که چقدر صدقه سرشون میرید ببینید ایا اصلا علم دارن که شما۳سال دبیرستان شاگردیشونو کردید؟؟؟
-
Virus شما درست حل کردی ولی مفهوم رو کامل نفهمیدی بلدی بدون نیروی اولیه حل کنی؟؟؟
اگه بلدی که تمومه -
Virus شما درست حل کردی ولی مفهوم رو کامل نفهمیدی بلدی بدون نیروی اولیه حل کنی؟؟؟
اگه بلدی که تمومهenmi علم غیب دارید ک من مفهموم رو بلد نیستم؟
واضحه که نیرویی که باعث شده شتاب ۲ بشه در واقع همون کشش بیشتره فنره
پس میتونیم بنویسیم K.X=2×2 حالا بجای X میذاریم ۴ صدم و جواب بدست میاد
درواقع بدون اینکه خبری از نیروی اولیه داشته باشیم -
جرم 2kg از سقف اسانسور توسط فنری اویخته شده است. اگر اسانسور از حال سکون با شتاب2 متر بر مجذور ثانیه رو به بالا حرکت کند، طول فنر 4cm بیشتر میشود. ثابت فنر چند نیوتن بر متر است؟
1)80
2)600
3)100
4)240 -
enmi علم غیب دارید ک من مفهموم رو بلد نیستم؟
واضحه که نیرویی که باعث شده شتاب ۲ بشه در واقع همون کشش بیشتره فنره
پس میتونیم بنویسیم K.X=2×2 حالا بجای X میذاریم ۴ صدم و جواب بدست میاد
درواقع بدون اینکه خبری از نیروی اولیه داشته باشیم -
yalda 0 ببینید وقتی اسانسور وایساده و به فنر یه وزنه وصله ینی فنر از حالت تعادلش خارج شده و کش اومده (مثلا x سانت)
حالا وقتی آسانسور میخواد بره بالا با شتاب ۲
پس نیرویی که به وزنه وارد میشه تا با شتاب ۲ ببردتش بالا کشیده شدنه بیشتره فنره (ینی ۴ سانت بیشتر)
عین این می مونه که بگیرم تعادله فنر ینی همون موقع سکون که به اندازه x کش اومده بود
و فرضا در حالت حرکت به اندازه ۴ سانت کش میاد
خب گفتم همین کش اومدن بیشتر به اندازه ۴ سانت داره وزنه رو با شتاب ۲ میکشه بالا پس همونطور که گفتم میتونیم بنویسیم F×0.04=2×2