مآجرآهآی من و نهآیی
-
AMH یاخچوم سن نجوران؟!
البتع سختع نوشتنش:rolling_on_the_floor_laughing:reyhanehbayat منم یاخچوئم
وای اجی خیلی سخته تایپ کردنش -
AMH :smiling_face_with_sunglasses: :rolling_on_the_floor_laughing: من کع سرسختم عمررا بگم
reyhanehbayat همه ترکا همینن
-
reyhanehbayat همه ترکا همینن
AMH :smiling_face_with_sunglasses: عشقیم دیگع:smiling_face_with_heart-eyes:
:rolling_on_the_floor_laughing: عااره خدایی سختع ولی میشع فهمید کار داشتی ترکی بگوو:face_without_mouth: -
AMH :smiling_face_with_sunglasses: عشقیم دیگع:smiling_face_with_heart-eyes:
:rolling_on_the_floor_laughing: عااره خدایی سختع ولی میشع فهمید کار داشتی ترکی بگوو:face_without_mouth:reyhanehbayat اجی چشم یدونه ای سلامتی همه زبونا:clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
reyhanehbayat اجی چشم یدونه ای سلامتی همه زبونا:clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
AMH :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: :face_savoring_food:
-
-
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
AMH
@immortally
اقااا من یه ساعته دارم صفحه های قبلیو میخونم اصننن فهمیدم ترکین عز ذوق مردم:grimacing_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:reyhanehbayat 😂
صبح اومدما
آمدم نبودي -
reyhanehbayat 😂
صبح اومدما
آمدم نبودي@immortally :face_without_mouth: عاررره بعد امتحان اومدم دیدم اومدع بودی
صب منم عانلاین شدم ایننن چیهه اسمشش عکس خودش هست رو پروفش:expressionless_face: :expressionless_face: اون عانلاین بود ولی سوال نداشتم دیشب اونا رو گفتی من نوشتم صب خخوندم اوکی شدم:face_with_tears_of_joy:
مرسی بازم:face_with_tongue:
چوخ ساغول:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
امتحانو چطو دادی؟! -
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
Mbf در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام...
حذفیات زبان تا کجاس؟سلام فک کنم تا صفحه ی 73
مطمئنی تا ۷۳؟ من شنیدم تا ۸۲
-
سلام...
@Kosar-Kelyabi تا صفحع 82ئه:/
-
@Kosar-Kelyabi تا صفحع 82ئه:/
-
سلام...
@Kosar-Kelyabi راستش نه
خودمم موندم بخدا یه بودجه بندی درس ندارم :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: -
@Kosar-Kelyabi :face_with_tongue:
-
@Kosar-Kelyabi راستش نه
خودمم موندم بخدا یه بودجه بندی درس ندارم :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:AMH واسع من درستههه همین تا صفحع 82ئه ابجی