مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Kosar-Kelyabi
بچهااا فایلا زبانو ندارین یا حداقل متنشو -
@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: بعد امتحانا بیا من با ویس یادت میدم
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: بعد امتحانا بیا من با ویس یادت میدم
باش 😬🌸😍
-
@Kosar-Kelyabi
بچهااا فایلا زبانو ندارین یا حداقل متنشوreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
بچهااا فایلا زبانو ندارین یا حداقل متنشومتنش که متن کتابه
-
@Kosar-Kelyabi
بچهااا فایلا زبانو ندارین یا حداقل متنشوreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
بچهااا فایلا زبانو ندارین یا حداقل متنشوهمیشه یکی دو تا از کتاب میدن یکی دو تا از خارج کتاب برا لیسینینگ
-
باش 😬🌸😍
@Kosar-Kelyabi :face_with_tongue: :face_blowing_a_kiss:
-
@Kosar-Kelyabi
بچهااا فایلا زبانو ندارین یا حداقل متنشوهمیشه یکی دو تا از کتاب میدن یکی دو تا از خارج کتاب برا لیسینینگ
@Kosar-Kelyabi :face_without_mouth: این وات یور لند ها رو منظورم بود
خارج کتابو کع هیچچچ:expressionless_face: -
خارج کتابو کع هیچچچ:expressionless_face:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
خارج کتابو کع هیچچچ:expressionless_face:اها 😬 فک کنم بزنی تو گوگل میاد ...منم متاسفانه ندارم🌸😬
-
خارج کتابو کع هیچچچ:expressionless_face:اها 😬 فک کنم بزنی تو گوگل میاد ...منم متاسفانه ندارم🌸😬
@Kosar-Kelyabi :face_without_mouth: پیداش کردم
-
خب خداروشکر🌸😬
-
81Sobhan
حاجی کم پیدایی:/reyhanehbayat
کسی کاری باهام نداره منم فعلا سوالی ندارم واس همین ترجیح میدم فعلا چیزی نگم :expressionless_face: -
reyhanehbayat
کسی کاری باهام نداره منم فعلا سوالی ندارم واس همین ترجیح میدم فعلا چیزی نگم :expressionless_face:81Sobhan :face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: این تاپیک با ط شناخته شدس واس من حاجی
اولین بار ک اومدم تو تاپیک ط بودی :face_without_mouth: :face_without_mouth: -
81Sobhan :face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: این تاپیک با ط شناخته شدس واس من حاجی
اولین بار ک اومدم تو تاپیک ط بودی :face_without_mouth: :face_without_mouth:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
81Sobhan :face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: این تاپیک با ط شناخته شدس واس من حاجی
اولین بار ک اومدم تو تاپیک ط بودی :face_without_mouth: :face_without_mouth::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اولین بار ک اومدم تو تاپیک ط بودی :face_without_mouth: :face_without_mouth::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: والاع بیاع خبب
-
81Sobhan عربی چطو دادی؟!
-
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: والاع بیاع خبب
reyhanehbayat خوب واقعا وقتی حرفی ندارم چی بگم ؟
-
reyhanehbayat خوب واقعا وقتی حرفی ندارم چی بگم ؟
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: حاجی بیا لایک کن هیچی نگو فقط حضورت کافیه نیسی دلشوره میگیرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan عربی چطو دادی؟!
reyhanehbayat تا قبل کلید 19.75 بود
بعدش شد 18.75
خیر سرم سوال انتخابی ها همرو بلد بودم حال نداشتم بنویسم اونی که باید کلمه صحیح رو انتخاب میکردی نوشتم 0.5 غلط نوشتم:expressionless_face: -
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: حاجی بیا لایک کن هیچی نگو فقط حضورت کافیه نیسی دلشوره میگیرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
reyhanehbayat تا قبل کلید 19.75 بود
بعدش شد 18.75
خیر سرم سوال انتخابی ها همرو بلد بودم حال نداشتم بنویسم اونی که باید کلمه صحیح رو انتخاب میکردی نوشتم 0.5 غلط نوشتم:expressionless_face:81Sobhan بازم خووبع دیگهه منم مث توو میشمم من معنی فعلا رو اشتب نوشتم :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
-
81Sobhan بازم خووبع دیگهه منم مث توو میشمم من معنی فعلا رو اشتب نوشتم :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
reyhanehbayat :expressionless_face: حاجی با این انتخاب سوالم کار دادم دست خودم