برنامه کنکور ۱۴۰۰
-
roya_rad
به نظر من اگه دهمتون رو کار کردین تابستون پارسال ، یازدهم رو بخونین ولی اگه کار نکردین دهم رو بخونینZDM دست و پا شکسته دهم رو کار کردم و دست و پا شکسته هم یازدهم رو تقریبا جمع کردم
تو هر دوشون تقریبا یه سطحم
ویه مشکلی که به شدت دارم فیزیکه
اصلا باهاش جور نیستم
مبحث رو یاد میگیرم....ولی نمیتونم تست هارو خوب و با سرعت بزنم مثلا شاید توی 1 ساعت 5-6 تا تست فیزیک (و یا شاید کمتر-بستگی ب مبحث داره )بزنم
چیکار کنم ؟؟؟ -
بچه ها نظرتون چیه یه تاپیک جامع واسه بچه های کنکور ۱۴۰۰ بزنیم ما الان دیگه کنکوری شدیم تقریبا.
اگه موافقین زحمتتون بزنین
-
واقعیتش من دهم و یازدهم رو اونجور که میخواستم نخوندم ولی خب بدم نبود
حالا از امروز شروع کردم قصد دارم اول دهمو تموم کنم بعد یازدهم -
ZDM دست و پا شکسته دهم رو کار کردم و دست و پا شکسته هم یازدهم رو تقریبا جمع کردم
تو هر دوشون تقریبا یه سطحم
ویه مشکلی که به شدت دارم فیزیکه
اصلا باهاش جور نیستم
مبحث رو یاد میگیرم....ولی نمیتونم تست هارو خوب و با سرعت بزنم مثلا شاید توی 1 ساعت 5-6 تا تست فیزیک (و یا شاید کمتر-بستگی ب مبحث داره )بزنم
چیکار کنم ؟؟؟roya_rad
دوست آلایی من خودمم همسن شمام و هنوز در سطحی نیستم که بخوام توصیه ای بکنم ولی بنا به تجربه خودم میگم شما از یه منبعی که سطحش نسبتا بالا نباشه شروع کنین و بعد کم کم منبع رو سخت تر کنین.
اگرم که ویدیو های استاد کازرانیان (صفرتاصد یا کارگاه نکته و تست ) ندید ببینید
امیدوارم مفید واقع بشه -
roya_rad
دوست آلایی من خودمم همسن شمام و هنوز در سطحی نیستم که بخوام توصیه ای بکنم ولی بنا به تجربه خودم میگم شما از یه منبعی که سطحش نسبتا بالا نباشه شروع کنین و بعد کم کم منبع رو سخت تر کنین.
اگرم که ویدیو های استاد کازرانیان (صفرتاصد یا کارگاه نکته و تست ) ندید ببینید
امیدوارم مفید واقع بشه -