Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. پیشخوانی دروس
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای

پیشخوانی دروس

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
17 دیدگاه‌ها 7 کاربران 777 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zahra AlizadehZ Zahra Alizadeh

سلام
    من امسال نهم بودم و میرم دهم و رشتم تجربیه
    شما پیشنهاد میکنید که من از الان پیشخوانی دروسم را شروع کنم؟
    و اگه پیشنهاد میکنید به چه روشی بخونم؟🙏🏻
    @تجربیا @همیار

Hassan MortezaviH آفلاین
    Hassan MortezaviH آفلاین
    Hassan Mortezavi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Zahra Alizadeh سلام علیکم .
    من خودم امسال دهم بودم ، وقتی به اواسط سال رسیدم ، بدجور پشیمون شدم که نگاه نکردم ،
    فقط ، به خودت اصلا فشار نیار ، چون اگه فشار بیاری،
    دوسال دیگه کلا زده میشی ،
    هروقت حال و حوصله داشتی ، درسارو ، علی الخصوص تخصصیارو بخون ،
    نظر من اینه که چون الان خیلی وقت دارید تا پایان سال دهم ،
    از الان شروع کنید و سرِ حوصله
    زیست آقا موقاری(صفرتا صد و کارگاه تست)
    فیزیک استاد یاری
    و شیمی استاد گودرزی
    رو ببین ، چون خودشون تست میزنن و خییییلی جلو میوفتین...

ای کاش من جای شما بودم
    کاش.......

Zahra AlizadehZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Hassan MortezaviH Hassan Mortezavi

Zahra Alizadeh سلام علیکم .
      من خودم امسال دهم بودم ، وقتی به اواسط سال رسیدم ، بدجور پشیمون شدم که نگاه نکردم ،
      فقط ، به خودت اصلا فشار نیار ، چون اگه فشار بیاری،
      دوسال دیگه کلا زده میشی ،
      هروقت حال و حوصله داشتی ، درسارو ، علی الخصوص تخصصیارو بخون ،
      نظر من اینه که چون الان خیلی وقت دارید تا پایان سال دهم ،
      از الان شروع کنید و سرِ حوصله
      زیست آقا موقاری(صفرتا صد و کارگاه تست)
      فیزیک استاد یاری
      و شیمی استاد گودرزی
      رو ببین ، چون خودشون تست میزنن و خییییلی جلو میوفتین...

ای کاش من جای شما بودم
      کاش.......

Zahra AlizadehZ آفلاین
      Zahra AlizadehZ آفلاین
      Zahra Alizadeh
      تجربی

Hassan Mortezavi
      ممنون از راهنماییتون
      به نظرم بهترین کاری هست که میتونم انجام بدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • masy avanM masy avan

Zahra Alizadeh به نظرم شما از همين الان به خودت فشار نيار.ولي ميتوني كتاباي تستي رو بگيري و با شروع مدارس هر مبحث و درسيو كه معلمات اموزش ميدن مفصل بخوني و ياد بگيري و از روي درسنامه ي اين كتاب تستا نكات تستيشو در بياري و يا حالا تو كتابت يا تو يه دفتر مجزا نكات تستي و مهم رو بنويسي و تست زنيو شروع و تموين كني كه وقتي به سال كنكور رسيدي تو تست زني و حالت كنكوري خوني مهارت كافي داشته باشي.شما مهارت كافي تو تست زني داشته باشي خيلي جلويي چون خيليا به دوازدهم ميرسن ولي هنوز نكته نويسي و خلاصه نويسي و روش تست زنيو بلد نيستن و تا ياد بگيرن نصف سال هم گذشته و از كنكور عقب ميمونن و در نتيجه تصميم ميگيرن واسه سال بعد بهتر بخونن.اگه از الان بتوني بارتو ببندي خيلي موفق ميشي.

Zahra AlizadehZ آفلاین
        Zahra AlizadehZ آفلاین
        Zahra Alizadeh
        تجربی

masy avan
        میشه یکم راهنماییم کنید که چه کتابایی را پیشنهاد میکنید؟

masy avanM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0

masy avan

masy avanM آفلاین
          masy avanM آفلاین
          masy avan

Zahra Alizadeh در پیشخوانی دروس گفته است:

masy avan

اگر درسنامه ي خوب ميخواي بچه هاي كنكوري از خيلي سبز خيلي تعريف ميكنن.ولي من براي سه سال خودم براي زيست نشرالگو داشتم و خيلي ازش راضي بودم.براي فيزيك و رياضي بهت گاج را پيشنهاد ميكنم.براي شيمي مبتكران عاليه(هم درسنامش و هم تستاش)براي زبان هم مبتكران خيلي خوبه براي فارسي اگر بودجت نميرسه كه پرس و جو كنو بگرد ببين كدوم كتاب بهتره ولي اگه بودجت ميرسه از كتاب هاي جداش مال نشر الگو رو استقاده كن(كتاب دستور زبان نشر الگو،كتاب معني و مفهوم نشر الگو،كتاب املا نشر الگو و كتاب آرايه ادبي نشر الگو)من خودم از اين چهارتا استفاده ميكردم و درصد تستام بالا اومده بود تو فارسي.براي عربي كتاب خيلي سبز رو بهت پيشنهاد ميكنم.

0-0ftm0 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • masy avanM masy avan

masy avan

اگر درسنامه ي خوب ميخواي بچه هاي كنكوري از خيلي سبز خيلي تعريف ميكنن.ولي من براي سه سال خودم براي زيست نشرالگو داشتم و خيلي ازش راضي بودم.براي فيزيك و رياضي بهت گاج را پيشنهاد ميكنم.براي شيمي مبتكران عاليه(هم درسنامش و هم تستاش)براي زبان هم مبتكران خيلي خوبه براي فارسي اگر بودجت نميرسه كه پرس و جو كنو بگرد ببين كدوم كتاب بهتره ولي اگه بودجت ميرسه از كتاب هاي جداش مال نشر الگو رو استقاده كن(كتاب دستور زبان نشر الگو،كتاب معني و مفهوم نشر الگو،كتاب املا نشر الگو و كتاب آرايه ادبي نشر الگو)من خودم از اين چهارتا استفاده ميكردم و درصد تستام بالا اومده بود تو فارسي.براي عربي كتاب خيلي سبز رو بهت پيشنهاد ميكنم.

0-0ftm0 آفلاین
            0-0ftm0 آفلاین
            0-0ftm
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شده

masy avan برای نشر الگو کتاب قرابت معنایی یا اون قسمت کلا .شما چجوری مطالعش میکردید که درصداتون میرفت بالا؟

1
            • masy avanM masy avan

masy avan

0-0ftm0 آفلاین
              0-0ftm0 آفلاین
              0-0ftm

masy avan و در ادامه اینکه کتاب مبتکران برای شیمی ..خوبه ولی حجمش زیاده .تستاش یکم زیادی سخته به نظرم :((((( اعتماد ب نفس ادمو میگیره

1
              • 0-0ftm0 0-0ftm

masy avan برای نشر الگو کتاب قرابت معنایی یا اون قسمت کلا .شما چجوری مطالعش میکردید که درصداتون میرفت بالا؟

masy avanM آفلاین
                masy avanM آفلاین
                masy avan

@ftm-ov در پیشخوانی دروس گفته است:

منظورم اون كتاب سبزاس كلا فك ميكنم چهار تا كتابه.ببين من كلا تو فارسي ضعيف بودم.درسنامه رو ميخوندم و بعدش تستشو ميزدم.و بعد از چند روز دوباره مرور ميكردم. البته خوندن اين كتابارو من براي زمان استراحت و شبا كه ديگه برنامه مطالعاتيم تموم شده بود گذاشته بودم.اينطوري بيش رفتم خيلي پيشرفت داشتم با اين كتابا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • 0-0ftm0 0-0ftm

masy avan و در ادامه اینکه کتاب مبتکران برای شیمی ..خوبه ولی حجمش زیاده .تستاش یکم زیادی سخته به نظرم :((((( اعتماد ب نفس ادمو میگیره

masy avanM آفلاین
                  masy avanM آفلاین
                  masy avan

@ftm-ov در پیشخوانی دروس گفته است:

ببين سخت هس ولي خيييلي بهتر از كتاباي ديگس.من هم گاج هم نشر الگو و هم خيلي سبز داشتم ولي به نظرم هيچكدوم به اندازه ي اين كتاب خوب نبودن.و اينكه درسنامشم به اندازه ي همون سوالاس.اكثر اساتيد و مشاورا هم همين كتابو پيشنهاد ميدن و سوالاشم شبيه سوالاي ازموناس به نظرم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Hassan MortezaviH آفلاین
                    Hassan MortezaviH آفلاین
                    Hassan Mortezavi

Zahra Alizadeh اون دوستمون رو نمیدونم ،
                    ولی اکثر درسا ، کتاباش سلیقه این ،
                    زیست : میکرو یا خیلی سبز
                    شیمی : مبتکران یا خیلی سبز
                    فیزیک : بستگی به ملاکت داره ، بهترین تستا مال نشر الگوئه ، ولی درسنامه و پاسخنامه ش داغونه
                    ریاضی: متأسفانه اکثر کتاباش ضعیفن ، ولی مهر و ماه و خیلی سبز
                    زبان : مبتکران یا خیلی سبز
                    عربی : خیلی سبز
                    دینی : خیلی سبز

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

سلام
                      من امسال نهم بودم و میرم دهم و رشتم تجربیه
                      شما پیشنهاد میکنید که من از الان پیشخوانی دروسم را شروع کنم؟
                      و اگه پیشنهاد میکنید به چه روشی بخونم؟🙏🏻
                      @تجربیا @همیار

romisaR آفلاین
                      romisaR آفلاین
                      romisa

Zahra Alizadeh
                      سلام
                      خیلی فکر و ایده خوبیه
                      پیشنهاد میشه روزی سه الی چهار ساعت مطالعه داشته باشی و نه بیشتر
                      و در کنارش از فرصت استراحت و ... استفاده کنی
                      اون چن ساعت هم پیشنهاد میشه صرف پیشخوانی دروس اختصاصی مثل زیست و شیمی و ریاضی فیزیک بشه و خیلیی فشرده و سخت لازم نیس
                      همینقدر که بتونی علاقمند بشی بهشون برای تابستون کافیه از نظر من😉

Arian MpA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • Zahra AlizadehZ آفلاین
                        Zahra AlizadehZ آفلاین
                        Zahra Alizadeh
                        تجربی

خب تصمیم گرفتم از همین الان شروع کنم
                        کم بخونم
                        یعنی درسای تخصصی را سطحی بخونم😁
                        ممنون از همه بابت راهنماییهاشون🌈 🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ