-
sheyda 96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-عاطی ببخشیدا من هی سوال میپرسم.شما نور هندسی و فشار دکتر طلوعی رو دیدین؟؟راضی بودین؟
فعلا یه جلسه دیدم
اره مطالب کامل میگن
از این بابت خیالتون راحت@دکتر-عاطی خیلی ممنون لطف کردین
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام مبحث گرما و القا کی تدریس میشود استاد
-
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توکانال استادگفتن سعی میشه تااخرفروردین کل فیزیک تموم بشه ولی روزش معلوم نیس
-
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سال نو شمامبارک
یه سئوال آیا استاد در مورد اصل برنولی صحبتی کردن در آموزش هایشان بنده دانش آموز دهمی هستم می خواستم پیگیری کنم ببینم میشود این اصل برنولی را در آلاء پیدا کرد
بسیار سپاس گزارم -
سلام سال نو شمامبارک
یه سئوال آیا استاد در مورد اصل برنولی صحبتی کردن در آموزش هایشان بنده دانش آموز دهمی هستم می خواستم پیگیری کنم ببینم میشود این اصل برنولی را در آلاء پیدا کرد
بسیار سپاس گزارمنوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali2310 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام سال نو شمامبارک
بسیار سپاس گزارماصل برنولی که مال ریاضی تو قسمت احتمال بود؟؟نبود؟؟
-
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
7 فروردین روز دوشنبه است.
یعنی دوشنبه میریم ازمون میدیم؟؟؟خیلی باحاله -
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو فیزیک دهم اصل برنولی هست . ریاضی نمیدونم
-
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقا ریاضی سال چندم هست من پیداش کنم ؟
-
سلام.میخواستم بگم اگر میشود لطفا فصل های مهم و پر تست کل فیزیک رو بگید.ممنون
-
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مبحث شکست نور جداگانه تدریس میشه؟!!!!
-
گرما و مغناطیس و القا و جریان و شکست نورو و بقیه فصلای پیش مونده.تا اخر فرورردین اینهمه تموم نمیشه که.مگه اینکه همایش بذارن ک اونم فک کنم هزینش جور نشده فعلا هرکدوممون میتونیم بهشون کمک کنیم
-
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۳۹۶، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون بابت همه زحمات.
ولی کار درستی نکردین: ما به امید شما برنامه ریختیمو حالا که از همه چی عقب افتادیم میگین نمیتونیم. ما به خاطر شما کلاس نرفتیم حالام که میخوایم بریم مجبوریم خصوصی بریم چون عمومی ها تموم شدن.
ممنون ولی ای کاش همون اول میگفتین بهمون امیدوار نباشین. ای کاش ....
بازم ممنون بابت یک سال با هم بودن
و باز ای کاش کلیپ قول های تابستون خودتون که منتشر میکردین رو میدیدین شما اونوختا در حال ضبط بودین چه عربی تاجبخش چه فیزیک نادریان چه زیست حدادی چ شیمی انوشه چه زیست امنی راد چه ریاضی و ... ولی همش یعنی پرید حداقل اونارو منتشر میکردین. -
ممنون بابت همه زحمات.
ولی کار درستی نکردین: ما به امید شما برنامه ریختیمو حالا که از همه چی عقب افتادیم میگین نمیتونیم. ما به خاطر شما کلاس نرفتیم حالام که میخوایم بریم مجبوریم خصوصی بریم چون عمومی ها تموم شدن.
ممنون ولی ای کاش همون اول میگفتین بهمون امیدوار نباشین. ای کاش ....
بازم ممنون بابت یک سال با هم بودن
و باز ای کاش کلیپ قول های تابستون خودتون که منتشر میکردین رو میدیدین شما اونوختا در حال ضبط بودین چه عربی تاجبخش چه فیزیک نادریان چه زیست حدادی چ شیمی انوشه چه زیست امنی راد چه ریاضی و ... ولی همش یعنی پرید حداقل اونارو منتشر میکردین. -
Rebwar
سلام
کلیپ های تابستون معرفی بودن فیلم ها در حال ضبط نبودن آلا فیلم هایی که ضبط کرده رو 2تا 3 روز بعد آپلود میکرد و میکنه !
و اینکه کلی فیلم کامل رو سایت هست !M.an سلام ببخشید شما نمی دونید همایش ها امسال فیلم برداری میشن یا نه
-
هزینه همایش فعلا جور نیس خود الا گفت
-
sheyda 96 بله منم میدونم هزینه همایش جور نیست می خواستم از آدمین بپرسم شاید خبر داشته باشه
-
سلام خسته نباشید خداقوت
قسمت 89 رو کلا فراموش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی میذارید؟ -
آقای دکتر نمیخوان شکست نور و منشور رو درس بدن ؟
-
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۳۹۶، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها نگران نباشین. انشالله تموم میشه. استاد قول دادن تا آخر فروردین تموم میشه. صبور باشیم.