پتانسیل عمل
-
@m-sina
منظور سوال زمانیه که پتانسیل عمل تموم شده و پمپ سدیم- پتاسیم با فعالیت بیشتر شیب غلظت یون های سدیم و پتاسیم رو به حالت آرامش برمیگردونه
در این زمان سلول توی حالت آرامشه و جریان عصبی هدایت نمیشه و تغییر ناگهانی اختلاف پتانسیل هم نداریم پس گزینه سه درسته و چهار غلطه -
@m-sina
منظور سوال زمانیه که پتانسیل عمل تموم شده و پمپ سدیم- پتاسیم با فعالیت بیشتر شیب غلظت یون های سدیم و پتاسیم رو به حالت آرامش برمیگردونه
در این زمان سلول توی حالت آرامشه و جریان عصبی هدایت نمیشه و تغییر ناگهانی اختلاف پتانسیل هم نداریم پس گزینه سه درسته و چهار غلطه -
@m-sina در پتانسیل عمل
گفته است:
@f-noori7979 یعنی فعالیت حداکثری پمپ سدیم-پتاسیم بعد از اتمام پتانسیل عمل رخ میده؟ فکر میکنم اشتباه می کنین
جمله کتاب گفته بعد از پایان پتانسیل عمل با فعالیت بیشتر پمپ سدیم-پتاسیم غلظت یونهای سدیم و پتاسیم به حالت آرامش برمیگرده
-
@m-sina در پتانسیل عمل
گفته است:
@f-noori7979 یعنی فعالیت حداکثری پمپ سدیم-پتاسیم بعد از اتمام پتانسیل عمل رخ میده؟ فکر میکنم اشتباه می کنین
جمله کتاب گفته بعد از پایان پتانسیل عمل با فعالیت بیشتر پمپ سدیم-پتاسیم غلظت یونهای سدیم و پتاسیم به حالت آرامش برمیگرده
-
@m-sina
چه بگه پایان چه بگه بعد از پایان گزینه چهار غلطه
چون گزینه چهار در ابتدای پتانسیل عمل رخ میده -
@m-sina
نمیگم فرق نمیکنه
یه بار دیگه جملمو بخون
میگم چه پایان چه بعد پایان این گزینه غلط میشه چون این اتفاق ابتدای پتانسیل عمله -
@m-sina
منم کنکوری 99 هستم و با نظر ایشون @Kosar-Kelyabi موافقم و تو تستایی هم که تا الان از این مبحث زدم طراح اینقدر ریز نشده -
ببین سینا ما در انتقال اگزوسیتوز داریم ک میدونی که باید ATP مصرف کنیم ببین در حالت عادی که پمپ سدیم پتاسیم کار خودشو میکنه که هیچی پس این میره کنار
میمونه زمان انتقال که اگزوسیتوز باعث میشه ماATP بیشتری نسبت به زمانی که پتانسیل عمل یا ارامش داریم مصرف شه -
@m-sina
منم کنکوری 99 هستم و با نظر ایشون @Kosar-Kelyabi موافقم و تو تستایی هم که تا الان از این مبحث زدم طراح اینقدر ریز نشده@f-noori7979 در پتانسیل عمل
گفته است:
@m-sina
منم کنکوری 99 هستم و با نظر ایشون @Kosar-Kelyabi موافقم و تو تستایی هم که تا الان از این مبحث زدم طراح اینقدر ریز نشدهشما از چه کتابی تست میزنید