مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: درس اول اون شخصیتا رو گفته هااا کع ازشون دو سه خط بنویسیم اونا رو میگم میخونی؟!
reyhanehbayat حالت خوبه حاجی ؟
واقعا میخوایی اونجا رو بخونی ؟ -
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: درس اول اون شخصیتا رو گفته هااا کع ازشون دو سه خط بنویسیم اونا رو میگم میخونی؟!
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اونا که خوندنی نیس😶
-
-
reyhanehbayat
کم پیدایی چقدر 😬@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: خآب بودم
-
reyhanehbayat حالت خوبه حاجی ؟
واقعا میخوایی اونجا رو بخونی ؟81Sobhan :fearful_face: این معلم ننگین ما چرا میداد پس
دمت گرم:face_with_tears_of_joy: -
@جهاد در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
https://hamayesh.rahpooyan.ir/course/view/2292/activity/1042291
این چیه؟
-
@جهاد میشه بپرسم این چیه ؟
-
81Sobhan :fearful_face: این معلم ننگین ما چرا میداد پس
دمت گرم:face_with_tears_of_joy:reyhanehbayat مردم آزار بوده
-
@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: خآب بودم
ها 😂 فک کردم مشغول زبانی 😬😬😬
-
reyhanehbayat مردم آزار بوده
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
سوالا خارج از کشور ررو دیدی؟!:face_without_mouth: -
ها 😂 فک کردم مشغول زبانی 😬😬😬
@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy: نع بابایا من بخونم هم هیچی حالیم نی نیفتم خووبه:face_with_head-bandage:
-
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
سوالا خارج از کشور ررو دیدی؟!:face_without_mouth:reyhanehbayat نه برنامه ریخته بهم شاید ی ساعت دیگه تموم کنم برم ببینم
-
@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy: نع بابایا من بخونم هم هیچی حالیم نی نیفتم خووبه:face_with_head-bandage:
وا دیونه این چه حرفیه 😬🌸
-
reyhanehbayat نه برنامه ریخته بهم شاید ی ساعت دیگه تموم کنم برم ببینم
81Sobhan :fearful_face: :face_without_mouth: اوکی برو بخون ولی شب بیاع سوال 9 رو تحلیل کننن یع چیز یاد بگیریم بلکع:face_with_rolling_eyes:
-
وا دیونه این چه حرفیه 😬🌸
@Kosar-Kelyabi توام عابجی اگ بلد بودی یع ذره کمک کن حداقل دو نمره بنویسیم
-
81Sobhan :fearful_face: :face_without_mouth: اوکی برو بخون ولی شب بیاع سوال 9 رو تحلیل کننن یع چیز یاد بگیریم بلکع:face_with_rolling_eyes:
reyhanehbayat باشه
-
وا دیونه این چه حرفیه 😬🌸
-
reyhanehbayat باشه
81Sobhan :face_with_rolling_eyes: ممنون
-
وا دیونه این چه حرفیه 😬🌸
@Kosar-Kelyabi :face_with_tears_of_joy: والا بخدا راست میگم دیگ