مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Aliza در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi اگر از قبل روش کار کرده باشین با یک مرور ساده اوکی می شه
اره خب نمیدونم ایشون چه سطحیه
-
@Kosar-Kelyabi مرسی
-
-
@Kosar-Kelyabi مرسی
-
Mbf کتاب و تموم کردم الان دارم فیلم آقای عزتی رو میبینم گفت متن این صفحات رو بخونید استرس گرفتم اومدم اینجا که از دوستان بگیرمشون که کوثر خانوم زحمتشو کشیدن
-
Mbf کتاب و تموم کردم الان دارم فیلم آقای عزتی رو میبینم گفت متن این صفحات رو بخونید استرس گرفتم اومدم اینجا که از دوستان بگیرمشون که کوثر خانوم زحمتشو کشیدن
-
-
-
-
@Kosar-Kelyabi ایشالا تمومش میکنید
-
@immortally
ط فک کنم زبانت خووب باشععع شب انلاین شوو کمک کنreyhanehbayat نه بابا
من سوادم تو زبان فقط برا حل تست خوبه وگرنه تو تشریحی ضعیفم -
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@f-noori7979
خواهش میکنم ...
ببخشید سوالاتش چجوریه ؟؟سوالاش آسونه و از متن کتابه جواباشم در حد یکی دو کلمست اکثرا
-
@f-noori7979
خواهش میکنم ...
ببخشید سوالاتش چجوریه ؟؟اخه دبیر ما یه جزوه حدودا ۱۲ صفحه ای داده که اونو بخونیم میخواستم ببینم نیازه ؟ یعنی سوالاتش سخته یا با دانش خود ادمم میشه جواب داد ؟
@f-noori7979@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@f-noori7979
خواهش میکنم ...
ببخشید سوالاتش چجوریه ؟؟اخه دبیر ما یه جزوه حدودا ۱۲ صفحه ای داده که اونو بخونیم میخواستم ببینم نیازه ؟ یعنی سوالاتش سخته یا با دانش خود ادمم میشه جواب داد ؟
@f-noori7979جزوه دبیرتونو که نمیدونم چجوریه ولی من پارسال فقط تقریبا یه دور کتابو خونده بودم تونستم همشو جواب بدم
فقط باید تمرکز کنی خوب بشنوی و بفهمی چی میگه که بتونی جواب بدی چون امکانش زیاده که بچه ها شلوغ کنن و نظم جلسه رو بهم بریزن
این چیزاییم که تو متنای کتاب موردیه اونا رو هم خوب یاد بگیرین ازشون سوال میاد