مآجرآهآی من و نهآیی
-
Hesam Mohammadi
😂 ؟ -
@Kosar-Kelyabi واقعا شما خیلی بها میدید به امتحان زبان
من الان میخوا ی ساعت زیست بخونم :confused_face:
امیدوارم فردا خراب نکنم -
بچه ها بریم بخونیم دیگ
MAHAk 81Sobhan @Kosar-Kelyabi Hesam Mohammadi @immortally reyhanehbayat موفق باشید بچه ها -
بچه ها بریم بخونیم دیگ
MAHAk 81Sobhan @Kosar-Kelyabi Hesam Mohammadi @immortally reyhanehbayat موفق باشید بچه ها -
@Emmett
وایییییی تا الان فکر میکردم فقط من این عادتو دارم 😂😂😂😂😂
منم همه درسا به جز زیست اینطوری شد اونو دوساعت قبل امتحان تموم کردم 😂😂😂😂😂🌸🌸 -
@Kosar-Kelyabi من تقریبا همشون بیدار بودم:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: پنج دقیقه مونده به امتحان تموم میکنم..ببخشید اگ اسپم شد:star:
پس خوبه خیالم راحته یه بدبخت دیگ هم مثل من هست:face_with_tears_of_joy: شوخی:sparkles:@Emmett در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi من تقریبا همشون بیدار بودم:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: پنج دقیقه مونده به امتحان تموم میکنم..ببخشید اگ اسپم شد:star:
پس خوبه خیالم راحته یه بدبخت دیگ هم مثل من هست:face_with_tears_of_joy: شوخی:sparkles:من دوازده سال همینطوری درس خوندم:beaming_face_with_smiling_eyes:
اصلا نمیتونم اونایی که کتابو چند دور میخونن درک کنم:face_with_tears_of_joy: -
بچه ها بریم بخونیم دیگ
MAHAk 81Sobhan @Kosar-Kelyabi Hesam Mohammadi @immortally reyhanehbayat موفق باشید بچه ها@Emmett در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
بچه ها بریم بخونیم دیگ
MAHAk 81Sobhan @Kosar-Kelyabi Hesam Mohammadi @immortally reyhanehbayat موفق باشید بچه هاراست میگی از منم خداحافظ🌸
-
@Emmett در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
پس خوبه خیالم راحته یه بدبخت دیگ هم مثل من هست:face_with_tears_of_joy: شوخی:sparkles:من دوازده سال همینطوری درس خوندم:beaming_face_with_smiling_eyes:
اصلا نمیتونم اونایی که کتابو چند دور میخونن درک کنم:face_with_tears_of_joy:@f-noori7979 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Emmett در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اصلا نمیتونم اونایی که کتابو چند دور میخونن درک کنم:face_with_tears_of_joy:😂😂😂👌👌👌👌🌸🌸
-
@Kosar-Kelyabi واقعا شما خیلی بها میدید به امتحان زبان
من الان میخوا ی ساعت زیست بخونم :confused_face:
امیدوارم فردا خراب نکنم81Sobhan سبحان با من از این شوخیا نکن خداییی چرا انقد ریلکسی؟؟! من ب این از همع بیشتر استرس دارمم از همه ام کمتر خوندم
-
reyhanehbayat ندیدم اونو والا
@immortally :expressionless_face: :face_without_mouth: حالا میای ؟!
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi :expressionless_face: :face_without_mouth: من قاطی پاتی خوندم هیچیم بلد نییسم
از من امید بگیر من تقریبا صفرم:expressionless_face: جاست گرامر درس اول:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: امشب رو بیدارم
@Emmett :expressionless_face: :face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: مرسی که هستین
ولی من شب بیدار بمونم فردا سرحلسه میخابم باید بخابم شب وگرنه فردا سفید باید بدم برگمو -
reyhanehbayat تحلیل سوال 9 خارج 99
سوال 31 ) چونکه تگ کوزشن مفنی باید جمله پایه مثبت باشه از اون جایی که it سوم شخص محسوب میشه شکل ساده فعل + s واس واس سوم شخص مینویسیم
سوال 32 ) حذفیات
سوال 33 ) جمله شرطی نوع 2 هست که ساختار جا خالی اینطور میشه would/ could + verb without to
پس میشه would go
پ.ن : اگه این ساختار رو بلد نیستی اون کلیپی که @immortally فرستاد خیلی خوب توضیحش میده
سوال 34 ) جمله مجهوله پس to be + شکل سوم فعل میخواییم
چون اینجا جمله مثبت و مفرد هست از is served استفاده میشه -
81Sobhan سبحان با من از این شوخیا نکن خداییی چرا انقد ریلکسی؟؟! من ب این از همع بیشتر استرس دارمم از همه ام کمتر خوندم
reyhanehbayat خوب تمومش کردم فقط کتاب کار مونده
-
reyhanehbayat تحلیل سوال 9 خارج 99
سوال 31 ) چونکه تگ کوزشن مفنی باید جمله پایه مثبت باشه از اون جایی که it سوم شخص محسوب میشه شکل ساده فعل + s واس واس سوم شخص مینویسیم
سوال 32 ) حذفیات
سوال 33 ) جمله شرطی نوع 2 هست که ساختار جا خالی اینطور میشه would/ could + verb without to
پس میشه would go
پ.ن : اگه این ساختار رو بلد نیستی اون کلیپی که @immortally فرستاد خیلی خوب توضیحش میده
سوال 34 ) جمله مجهوله پس to be + شکل سوم فعل میخواییم
چون اینجا جمله مثبت و مفرد هست از is served استفاده میشه81Sobhan :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: وآآآی مرررسی حاجییی خوشحال شدم:grinning_face_with_sweat:
-
81Sobhan :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_sunglasses: وآآآی مرررسی حاجییی خوشحال شدم:grinning_face_with_sweat:
reyhanehbayat ایشالا همیشه خوشحال باشی
-
reyhanehbayat خوب تمومش کردم فقط کتاب کار مونده
81Sobhan :grimacing_face: خوشبحاالت انشالله نمره خوبی بگیری فرداع
-
81Sobhan :grimacing_face: خوشبحاالت انشالله نمره خوبی بگیری فرداع
reyhanehbayat مرسی
-
reyhanehbayat ایشالا همیشه خوشحال باشی
81Sobhan :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: همیشع نیشم بازع من
-
من فعلا بای