گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
اهان یچی داشت یادم میرفت اینو بگم دیگه قول که دیگه بجز گزارش هیچی نمیگم
اینکه ما اینجا گزارش میدیم به این دلیل نیست که صرفا با همدیگه رقابت کنیم که حالا رومون تاثیر بزارع_(چه مثبت چ منفی)
بلکه هدف اصلی اینه ک در پایان هر روز از خودمون بپرسیم که اصن این روزی که گذشت رو چ کار کردیم... یجورایی به نفسمون جواب پس بدیم
یعنی در واقع ما داریم با خودمون رقابت میکنیم تا نسبت به هرروز خودمو بهتر باشیم..
پس قرار نیست اصلا حتی به گزاارش بقیه نگاه کنیم و خدایی نکرده مقایسه ای صورت بگیره
اینجا شما فقط با خودت مقایسع میشی
و این حس گزارش دادن ی حس مسئولیت به شما میده ک مسئولیت کاراتونو بر عهده بگیری و نسبت بهش مئولیت پذیر باشین
ببخشید زیاد شد ولی احساس میکنم نیاز بود...Hoorieh sh ما مهسا به گزارش شما نگاه کردیم
-
Hoorieh sh ما مهسا به گزارش شما نگاه کردیم
-
بچه ها به نظر من انجمن خیلی داره شلوغ میشه
باتوجه به اینکه اون تاپیک قبلی رو عوض کردن و گذاشتند برای همه پایه ها ما نیز با انجا کوچ میکنیم تا هرج و مرج پیش نیاد... -
بچه ها به نظر من انجمن خیلی داره شلوغ میشه
باتوجه به اینکه اون تاپیک قبلی رو عوض کردن و گذاشتند برای همه پایه ها ما نیز با انجا کوچ میکنیم تا هرج و مرج پیش نیاد...Hoorieh sh به کجا اینجا که برای من خیلی کم پیام میاد کجا شلوغه
-
بچه های 1400 ما دیگ از الان کنکوری حساب میشیم خوشحال میشم توی این تاپیک کنار هم باشیم
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
بچه های 1400 ما دیگ از الان کنکوری حساب میشیم خوشحال میشم توی این تاپیک کنار هم باشیم
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء@Dr-Aryan در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاءمرسی⚘
-
چطووری اینقد میخونید من 1 ساعت که میخونم از سردرد منفجر میشم البته تو فیلم دیدن تا 4 ساعت جا دارم
-
چطووری اینقد میخونید من 1 ساعت که میخونم از سردرد منفجر میشم البته تو فیلم دیدن تا 4 ساعت جا دارم
Mohammad Javad Mo Ja فیلم دیدن خسته کننده تره
-
-
ye Alaaei ممنونم
parastesh ss خواهش میکنم
-
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
@Dr-Aryan سلام
ببخشید این تاپیک هنوزم برقراره؟
-
@Dr-Aryan سلام
ببخشید این تاپیک هنوزم برقراره؟
فاطمه یاوری 0 مثل اینکه نه
-
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
@Dr-Aryan در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
با کمک همدیگه
قوانین این تاپیک:
من بابک منصوری هستم و پایه دهمم.
از این به بعد منم گزارش خواهم داد. -
@Dr-Aryan در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
با کمک همدیگه
قوانین این تاپیک:
من بابک منصوری هستم و پایه دهمم.
از این به بعد منم گزارش خواهم داد.Babak mans فاطمه یاوری 0
سلام لازمه بگم
بچه ها هرکس میخاد گزارش بده بیاد تاپیک (گزارش ساعت مطالعه ویژه هر سال)
تو جستجو سرچ کنین میاد بیاین اونجا همه دور هم جمع اند