پتانسیل عمل
-
@f-noori7979 در پتانسیل عمل
گفته است:
@m-sina
منم کنکوری 99 هستم و با نظر ایشون @Kosar-Kelyabi موافقم و تو تستایی هم که تا الان از این مبحث زدم طراح اینقدر ریز نشدهشما از چه کتابی تست میزنید
@m-sina در پتانسیل عمل
گفته است:
گفته است:
@m-sina
منم کنکوری 99 هستم و با نظر ایشون @Kosar-Kelyabi موافقم و تو تستایی هم که تا الان از این مبحث زدم طراح اینقدر ریز نشدهشما از چه کتابی تست میزنید
میکرو و نشرالگو و خیلی سبز و یه سری تستای جمعبندی که از یه مشاور گرفتم
-
@m-sina در پتانسیل عمل
گفته است:
گفته است:
@m-sina
میکرو و نشرالگو و خیلی سبز و یه سری تستای جمعبندی که از یه مشاور گرفتم
-
@m-sina
نشرالگو رو هنوز کامل نزدم -
@m-sina
نشرالگو رو هنوز کامل نزدم -
@m-sina
بله خب من پشت کنکورم و وقتم از بچه هایی که میرن مدرسه بیشتر بوده -
@m-sina
بله خب من پشت کنکورم و وقتم از بچه هایی که میرن مدرسه بیشتر بوده -
@m-sina در پتانسیل عمل
گفته است:
میشه بگید چرا جواب 4نمیشه؟تو پاسخنامه زده گزینه 3
گزینه ۳
در پایان پتانسیل عمل با فعالیت بیشتر پمپ سدیم-پتاسیم غلظت یون ها به حالت آرامش برمیگرده. اختلاف پتانسیل الکتریکی دو سمت غشا تغییری نمیکنه
در همین حد بدونید کافیه
مثلا بخواین خیلی ریز بشید متوجه میشید نموداری که کتاب به عنوان نمودار اختلاف پتانسیل دو سمت غشا نشون داده هم اشتباهه! و خیلی چیزای دیگه... -
گزینه ۴ چون نوشته تغییر (می) دهد در حالی تغییر ناگهانی ایجاد شده مصرف زیاد ATP برای برگرداندن به حالت ارامش هست @f-noori7979 @Kosar-Kelyabi Mohammad Javad 0
-
گزینه ۴ چون نوشته تغییر (می) دهد در حالی تغییر ناگهانی ایجاد شده مصرف زیاد ATP برای برگرداندن به حالت ارامش هست @f-noori7979 @Kosar-Kelyabi Mohammad Javad 0
M Tg در پتانسیل عمل
گفته است:
؟؟؟
-
M Tg ببین من نمیدونم چرا همه ذهنشون میره سمت سمت پمپ سدیم پتاسیم
که اصلا هدف طراح اگزوسیتوز بودکه ناقل های عصبی رو از پایانه آکسون برون رانی میکنه
جمله ای که تو گفتی هم درسته باید در گزینه چهار میگفت رخ داده است یعنی قبلا
نه اینکه رخ می دهد
واس همین گزینه چهار غلطه -
M Tg در پتانسیل عمل
گفته است:
؟؟؟
-
M Tg ببین من نمیدونم چرا همه ذهنشون میره سمت سمت پمپ سدیم پتاسیم
که اصلا هدف طراح اگزوسیتوز بودکه ناقل های عصبی رو از پایانه آکسون برون رانی میکنه
جمله ای که تو گفتی هم درسته باید در گزینه چهار میگفت رخ داده است یعنی قبلا
نه اینکه رخ می دهد
واس همین گزینه چهار غلطهMohammad Javad 0 بله درست گزینه ۳ میشه چون جریان عصبی درحال انتقال است و درحال هدایت نیست