مآجرآهآی من و نهآیی
-
melikaaa اره منم حدس میزنم کنکورمونم خ سخت باشه
@immortally وای نه تو رو خدا مگه نمی گن کنکور استاندار خاص خودشو داره هیچ وقت سخت نمی دن؟
-
@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
melikaaa اره منم حدس میزنم کنکورمونم خ سخت باشه
ولی میگن از ۹۸ هم اسون تره
@Kosar-Kelyabi چی بگم والله
-
maryam111 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
چطوری بچه های پارسال میگفتن امتحان زبانشون خیلی سخت بوده ... امتحان اونا که خیییلییی اسون تر از ما بود
ما پارسال امتحانمون سخت نبود وقت کم داشتیم
@f-noori7979 من سوالا شما رو دیدم خیلی راحت بود اصلا خارج از کشوریا ک خیییییییییییییلی اسون بود لنتیاا کاش من افغانستان درس میخوندم
-
AMH سلام
-
maryam111 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
چطوری بچه های پارسال میگفتن امتحان زبانشون خیلی سخت بوده ... امتحان اونا که خیییلییی اسون تر از ما بود
ما پارسال امتحانمون سخت نبود وقت کم داشتیم
-
اقا ما یه کلاسی هستیم که هر امتحان مهمی از ما گرفته شده سخت ترین امتحان بوده ...با این حساب فک کنم طراحا میدونن کلاس ما داره نهایی میده انقد سخت سوالا رو طرح میکنن
-
reyhanehbayat خیر سرم 4 سال کلاس رفتم لسینیگ رو اگه دبیر زبان نمیادوردن بخونش هیچی نمینوشتم
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
reyhanehbayat خیر سرم 4 سال کلاس رفتم لسینیگ رو اگه دبیر زبان نمیادوردن بخونش هیچی نمینوشتم
خوش ب حالتون
-
AMH سلام
دریا دریایی سلام عزیزم
-
81Sobhan
اوردن براتون خوندن لنتیا؟!
مع از صدای شخمی اونا هیچی حالیم نشد لیسینگ کلا فقط یدونه گزینه ای ج دادم -
لیسینگش با این تلفظ شخمیش از Tactics for Listening 3 هم سخت تر بود
-
@Kosar-Kelyabi چی بگم والله
-
81Sobhan
مع از صدای شخمی اونا هیچی حالیم نشد لیسینگ کلا فقط یدونه گزینه ای ج دادمreyhanehbayat مخصوصا اولیه و با اون صدای زنه
-
melikaaa در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
چرا امسال نهااییا سخته؟ بارسال خیلی اسون بود. نکنه کنکورم اینجوری سخت باشه
منم همین نظرو دارم
-
81Sobhan
مع از صدای شخمی اونا هیچی حالیم نشد لیسینگ کلا فقط یدونه گزینه ای ج دادمreyhanehbayat برا ما هم نخوندن اصن ۱۰ نپره لیسینینگمون رو هواست
-
reyhanehbayat مخصوصا اولیه و با اون صدای زنه
دریا دریایی
اولش واس خودش چ میگی میگف ناموسا
-
81Sobhan
مع از صدای شخمی اونا هیچی حالیم نشد لیسینگ کلا فقط یدونه گزینه ای ج دادمreyhanehbayat اره باو اصلا با بلنگو نمیشد نویز داشت بعدش ما که اون آخر بودیم نمیفمیدیم چی داره تلاو میکنه
-
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودماا -
reyhanehbayat برا ما هم نخوندن اصن ۱۰ نپره لیسینینگمون رو هواست
maryam111
عاقا من میفتم اصن شک ندااررم قبول شم همتونو شام دعوت میککنم
-
@f-noori7979 من سوالا شما رو دیدم خیلی راحت بود اصلا خارج از کشوریا ک خیییییییییییییلی اسون بود لنتیاا کاش من افغانستان درس میخوندم
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: