مآجرآهآی من و نهآیی
- 
@Kosar-Kelyabi      اینم حرفیه ولی من معلم باشم ب همه میرسونم یاا تو برگشون جوابا رو مینویسم اینم حرفیه ولی من معلم باشم ب همه میرسونم یاا تو برگشون جوابا رو مینویسمreyhanehbayat         
 معلم فقط خودت خواهری 
- 
@immortally گرامرا که گفته بود شکل صحیح فعل رو بنویسید دریا دریایی نه باو تستی بود مال قسمت Tag Question بود 
- 
@Kosar-Kelyabi      اینم حرفیه ولی من معلم باشم ب همه میرسونم یاا تو برگشون جوابا رو مینویسم اینم حرفیه ولی من معلم باشم ب همه میرسونم یاا تو برگشون جوابا رو مینویسمreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi      اینم حرفیه ولی من معلم باشم ب همه میرسونم یاا تو برگشون جوابا رو مینویسم اینم حرفیه ولی من معلم باشم ب همه میرسونم یاا تو برگشون جوابا رو مینویسم   باور نمیکنی ما تو مدرسمون یه معلم تاریخ بود برا انسانیا موقع امتحانا که مراقب بود به همه میرسوند باور نمیکنی ما تو مدرسمون یه معلم تاریخ بود برا انسانیا موقع امتحانا که مراقب بود به همه میرسوند      
- 
@nafas-m منم      
 الان دعا میکنم با 7 قبول شمasma kiani با بهترین نمره ایشالله قبول میشین .... من خیلی نمرم بد شد زدم اعتراضی بد تر دو نمره ازم کم کردن      
- 
_Sun_ شما خوب دادین؟ 
- 
@Kosar-Kelyabi ایشون خو سلطانن   
- 
asma kiani در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @nafas-m منم      
 الان دعا میکنم با 7 قبول شمانشاالله پاسی غصه نخور  @Kosar-Kelyabi نمیدونم 
 خداکنه پاس شم چون من انقد زبانم ضعیفه که اگه امتحاناش اینجوری باشه کلا دیپلمم نمیگیرم
- 
دریا دریایی اها 
 اره اونا یه ذره مربوط به پایه طور بودن@immortally کلا فک کنم منو شما آب و روغنیم هرچی من میگم نیست شما میگید هست هرچی شما میگید هست من میگم نیست   
- 
سلام 
 کیا قبولن کیا تجدید؟
- 
@immortally من مشکلم فقط لیسنینگ بود 
 چون بلندگو توی سالن بود ما توی کلاس 
 صدا نمیومد 
 و یکی از بچهها صدای دستکشاش مخ من بود 
 بقیش خوب بود انگار
 شاید ۱۶-۱۷ به بالا_Sun_ اره مث من دقیقا 
 ما تو سالن ورزشی امتحان میدیم
 یه ذره صداش یجوری منعکس طور میشد
- 
دریا دریایی نه باو تستی بود مال قسمت Tag Question بود 81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی نه باو تستی بود مال قسمت Tag Question بود همون سوالی که never داشت؟ 
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی نه باو تستی بود مال قسمت Tag Question بود همون سوالی که never داشت؟ 
- 
@Kosar-Kelyabi افتضاح به زور 20بگیرم 
- 
asma kiani با بهترین نمره ایشالله قبول میشین .... من خیلی نمرم بد شد زدم اعتراضی بد تر دو نمره ازم کم کردن      @nafas-m      
 پس اعتراضم نکنیم
- 
@Kosar-Kelyabi نمیدونم 
 خداکنه پاس شم چون من انقد زبانم ضعیفه که اگه امتحاناش اینجوری باشه کلا دیپلمم نمیگیرمasma kiani در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi نمیدونم 
 خداکنه پاس شم چون من انقد زبانم ضعیفه که اگه امتحاناش اینجوری باشه کلا دیپلمم نمیگیرمخدا نکنه ... انشاالله پاس میشی  
- 
@immortally کلا فک کنم منو شما آب و روغنیم هرچی من میگم نیست شما میگید هست هرچی شما میگید هست من میگم نیست   دریا دریایی خخخخخخخخخ 
- 
دوستان من فعلا 
- 
_Sun_ اره مث من دقیقا 
 ما تو سالن ورزشی امتحان میدیم
 یه ذره صداش یجوری منعکس طور میشد
- 
asma kiani در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi نمیدونم 
 خداکنه پاس شم چون من انقد زبانم ضعیفه که اگه امتحاناش اینجوری باشه کلا دیپلمم نمیگیرمخدا نکنه ... انشاالله پاس میشی  @Kosar-Kelyabi مرسی عزیزم    

️
️

پاس با نمره بد
پاس با نمره بد