مآجرآهآی من و نهآیی
-
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@جهاد
کاغذی که توش تقلب لیسینگ بود جا موند تو سالن بعدش پیداش نکردم
مگه میدونن مال کی بوده؟
-
@f-noori7979
پشت کارت ورود به جلسم نوشتم کدوم سوال میخوام )):
حاجی اخه پشت کارت؟!
بعد تازه کارتم جا میزاری!؟!@Amin-th
-
@f-noori7979
پشت کارت ورود به جلسم نوشتم کدوم سوال میخوام )):
حاجی اخه پشت کارت؟!
بعد تازه کارتم جا میزاری!؟! -
@Amin-th
بابا مچاله و له شده بود قرار بود برم امروز یکی دیگه بگیرم دیگه اونجا کاغذ گیر نیوردم پشت همون نوشتم درد و غمم اینه دیگه اگه رو کاغذ سفید نوشته بودم که قبول نمیکردم برا منه )):
@Amin-th
بابا مچاله و له شده بود قرار بود برم امروز یکی دیگه بگیرم دیگه اونجا کاغذ گیر نیوردم پشت همون نوشتم درد و غمم اینه دیگه اگه رو کاغذ سفید نوشته بودم که قبول نمیکردم برا منه )):
بابا رو کاغذ که ریسکش خیلی بالاس
همینجوری بپرس خب
100 متر ک فاصله ندارین
ی متره همش!! -
@Amin-th
بابا رو کاغذ که ریسکش خیلی بالاس
همینجوری بپرس خب
100 متر ک فاصله ندارین
ی متره همش!! -
-
این پست پاک شده!
-
@Amin-th
داداش چیکار کنم بنظرت ?
حاجی نمیدونم والا
دیگه اگه گرفته باشن که تو دردسر میوفتی
مگه اینکه دیگه واقعا شانس بیاری پشتی جایی افتاده باشه ندیده باشنش!!!! -
@Amin-th
میدونی تو این حوزه که ما امتحان دادیم من 2 سال درس خوندم همه دبیرارو میشناسم با همشونم رابطم خوبه نمیدونم اگه برگه رو دیدن یا نه یا اگه دیدن چه واکنشی داشتن !
بنظرت با یکی از دبیرا یا مدیر مطرح کنم که پیگیری کنه ؟
@Amin-th
میدونی تو این حوزه که ما امتحان دادیم من 2 سال درس خوندم همه دبیرارو میشناسم با همشونم رابطم خوبه نمیدونم اگه برگه رو دیدن یا نه یا اگه دیدن چه واکنشی داشتن !
اومدیم و پیداش نکرده بودن
اونوقت بگی که بد تره... -
@Amin-th
اومدیم و پیداش نکرده بودن
اونوقت بگی که بد تره... -
@Amin-th
اره به خاطر این دو دل هستم نمیدونم چیکار کنم
پس بهتره وایسی روز یکشنبه بری ببینی چی پیش میاد!!
-
MahdiNOVE
اینقدرم فکر نکنم دقیق بشن نگران نباشین -
MahdiNOVE اقا اشکال نداره من دوستم برگه اورده بود همون موقع ازش گرفتن منگنه کردن به سوالاتش ولی رییس حچزه مدیر خودمون بود با مامان دختره هم دوست بود مدیرمون زیر سیبیلی ردش کردن ولی حکم برگه فکر کنم فقط همون امتحان صفره بعدم بزنین زیرش بگین من کارتمو فقط جا گذاشتم از داستان بعدش کاملا بیخبرم البته اگر دوربین نداره مدرستون
-
MahdiNOVE اقا اشکال نداره من دوستم برگه اورده بود همون موقع ازش گرفتن منگنه کردن به سوالاتش ولی رییس حچزه مدیر خودمون بود با مامان دختره هم دوست بود مدیرمون زیر سیبیلی ردش کردن ولی حکم برگه فکر کنم فقط همون امتحان صفره بعدم بزنین زیرش بگین من کارتمو فقط جا گذاشتم از داستان بعدش کاملا بیخبرم البته اگر دوربین نداره مدرستون
2245Zahra در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
البته فکر کنم دختر بودن هم بی تاثیر نیست