یه تست سخت از پتانسیل عمل و...
-
@Z-H-Z در یه تست سخت از پتانسیل عمل و... گفته است:
@m-sina سلام
گزینه 1: حرفی از غلظت یون نزده و فقط گفته پتانسیل آرامش که منظورش عدد هست فقط پس میتوان گفت(اگه میگفت غلظت یون ها به حالت آرامش برگرده میشد مال پمپ سدیم پتاسیم که غلط میشد در اون صورت)
گزینه2:میتوان گفت چون توی ب دی ان ای داریم حالا مال هسته نیست و سی هم که غیر عصبیه
گزینه3:در آ نفوذ پذیری غشای نورون باعث منفی تر شدنش میشه فکر کنم پس نمیتوان گفت
گزینه4:میتوان گفت چون غلاف هدایت نداره
گزینه 3 میشه بنظرمدوستان من باز هم بی دقتی کردم
گزینه 3 خودم گفتم که باعث میشه بعد گفتم نمیتوان گفت ولی در واقع میتوان گفت فکر کنم(بی موجب منفی تر شدن نمیشه و آ میشه )
پس همون 2 میشه -
این پست پاک شده!
-
دوستان سوال اشتباهه ولی جوابش رو جوری که صحیح تر باشه میشه گزینه ۲ گرفت
نمیدونم چرا آقا سینا پاسخ نامه رو نمیخونن و جایی که متوجه نشدن رو به ما نمیگن
گزینه ۱: در فاصله بین دو گروه رانویه، کانال های دریچه دار وجود ندارن. بنابراین اصلا تو این قسمت ها پتانسیل عمل تشکیل نمیشه که بخواد با فعالیت کانال دریچه داری که وجود نداره! برگرده به حالت آرامش
گزینه ۲: به نظرم طراح این گزینه رو مد نظرش قرار داده. با توجه به اینکه بچه های یازدهمی احتمالا هنوز نمیدونن میتوکندری و کلروپلاست دنا دارن و ایشون هم گفته از زیست یازدهم خیلی سبز سوال آورده (تو یه محتوای دیگه گفته بود) و صدالبته ضعف طراح میتونیم بگیم دنای میتوکندری رو در نظر نگرفته و منظورش از مولکول دنا، مولکول دنای هسته ای بوده. در غلاف میلین مولکول دنای هسته ای نوروگلیا وجود داره در رشته های عصبی نورون، دنای هسته ای نداریم
گزینه ۳: در محل غلاف میلین پتانسیل عمل نداریم. در نتیجه مثبت و منفی تر شدن هم نداریم. نفوذپذیری غشا به یون پتاسیم باعث خروج این یون ها و منفی تر شدن داخل سلول میشه (در محل گره رانویه)
گزینه ۴: واضحه دیگه. نورون توانایی تولید، هدایت و انتقال پیام عصبی رو داره (برخلاف نوروگلیا) -
گزینه ۱: در فاصله بین دو گروه رانویه، کانال های دریچه دار وجود ندارن. بنابراین اصلا تو این قسمت ها پتانسیل عمل تشکیل نمیشه که بخواد با فعالیت کانال دریچه داری که وجود نداره! برگرده به حالت آرامش
گزینه ۲: به نظرم طراح این گزینه رو مد نظرش قرار داده. با توجه به اینکه بچه های یازدهمی احتمالا هنوز نمیدونن میتوکندری و کلروپلاست دنا دارن و ایشون هم گفته از زیست یازدهم خیلی سبز سوال آورده (تو یه محتوای دیگه گفته بود) و صدالبته ضعف طراح میتونیم بگیم دنای میتوکندری رو در نظر نگرفته و منظورش از مولکول دنا، مولکول دنای هسته ای بوده. در غلاف میلین مولکول دنای هسته ای نوروگلیا وجود داره در رشته های عصبی نورون، دنای هسته ای نداریم
گزینه ۳: در محل غلاف میلین پتانسیل عمل نداریم. در نتیجه مثبت و منفی تر شدن هم نداریم. نفوذپذیری غشا به یون پتاسیم باعث خروج این یون ها و منفی تر شدن داخل سلول میشه (در محل گره رانویه)
گزینه ۴: واضحه دیگه. نورون توانایی تولید، هدایت و انتقال پیام عصبی رو داره (برخلاف نوروگلیا) -
آقا سینا جوابشو لطفا بگو کدوم میشه مارو تو خماری نزار
-
گزینه ۴: واضحه دیگه. نورون توانایی تولید، هدایت و انتقال پیام عصبی رو داره (برخلاف نوروگلیا)nima H من متوجه نمیشم استدلالتون رو
تو گزینه ی یک داره A که گره رانویه هست رو نشون میده و خوب اصلا در ایجاد پتانسیل آرامش کانال دریچه دار نقش نداره و خود سوال هم که گفته نمی توانیم
حالا چرا شما میگید فاصله ی بین گره های رانویه؟ -
nima H من متوجه نمیشم استدلالتون رو
تو گزینه ی یک داره A که گره رانویه هست رو نشون میده و خوب اصلا در ایجاد پتانسیل آرامش کانال دریچه دار نقش نداره و خود سوال هم که گفته نمی توانیم
حالا چرا شما میگید فاصله ی بین گره های رانویه؟دریا دریایی در یه تست سخت از پتانسیل عمل و... گفته است:
حالا چرا شما میگید فاصله ی بین گره های رانویه؟عزیز فاصله بین گره های رانویه یعنی محل غلاف میلین
ساده تر بگم؛ در قسمتی از رشته عصبی که با غلاف میلین پوشیده شده کانال دریچه دار وجود نداره ولی در محل گره های رانویه که رشته با غلاف میلین پوشیده نشده کانال دریچه دار وجود داره -
دریا دریایی در یه تست سخت از پتانسیل عمل و... گفته است:
حالا چرا شما میگید فاصله ی بین گره های رانویه؟عزیز فاصله بین گره های رانویه یعنی محل غلاف میلین
ساده تر بگم؛ در قسمتی از رشته عصبی که با غلاف میلین پوشیده شده کانال دریچه دار وجود نداره ولی در محل گره های رانویه که رشته با غلاف میلین پوشیده نشده کانال دریچه دار وجود دارهnima H نه اینو خودم متوجه ام میگم تو گزینه ی یک داره A رو نشون میده که به نظر من حکم جمله A در مورد A صادقه
برای مقایسه ی دومش هم جمله اینجور میشه
نمی توان گفت در Bفعالیت کانال های دریچه دار باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشه -
nima H نه اینو خودم متوجه ام میگم تو گزینه ی یک داره A رو نشون میده که به نظر من حکم جمله A در مورد A صادقه
نمی توان گفت در Bفعالیت کانال های دریچه دار باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشهاصلا نگارشش یه جوریه همی نمیتوان و برخلاف اورده ادم گیج میشه
-
nima H نه اینو خودم متوجه ام میگم تو گزینه ی یک داره A رو نشون میده که به نظر من حکم جمله A در مورد A صادقه
نمی توان گفت در Bفعالیت کانال های دریچه دار باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشهدریا دریایی در یه تست سخت از پتانسیل عمل و... گفته است:
نمی توان گفت در Bفعالیت کانال های دریچه دار باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشهگزینه ۱ رو میتونیم بگیم. صورت سوال میخواد ببینه کدومشو نمیتوان گفت
-
دریا دریایی در یه تست سخت از پتانسیل عمل و... گفته است:
نمی توان گفت در Bفعالیت کانال های دریچه دار باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشهگزینه ۱ رو میتونیم بگیم. صورت سوال میخواد ببینه کدومشو نمیتوان گفت
nima H
من کلا گیج شدم
فقط یه سوال اون چیزی که باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشه چیه؟ -
nima H
من کلا گیج شدم
فقط یه سوال اون چیزی که باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشه چیه؟دریا دریایی در یه تست سخت از پتانسیل عمل و... گفته است:
nima H
من کلا گیج شدم
فقط یه سوال اون چیزی که باعث ایجاد پتانسیل آرامش میشه چیه؟ببین شما کلا گزینه ۱ صورت سوال رو بزار کنار
فقط به عنوان نکته یادت باشه در هر رشته عصبی، قسمت هایی که با غلاف میلین پوشیده شدن کانال دریچه دار ندارن ولی جاهایی که پوشیده نشدن (گره های رانویه) کانال دریچه دار دارن -
yalda 0 در یه تست سخت از پتانسیل عمل و... گفته است:
nima H در قسمتی که با غلاف میلین پوشونده میشه کانال نشتی هم نداریم؟
طبق فعالیت کتاب در بخش هایی از رشته که غلاف میلین داریم هم کانال نشتی داریم و هم پمپ سدیم پتاسیم و فقط کانال دریچه دار نداریم
کاری به واقعیت علمی نداشته باشید
برای کنکور این ملاکه -
nima H در قسمتی که با غلاف میلین پوشونده میشه کانال نشتی هم نداریم؟
طبق فعالیت کتاب در بخش هایی از رشته که غلاف میلین داریم هم کانال نشتی داریم و هم پمپ سدیم پتاسیم و فقط کانال دریچه دار نداریم
کاری به واقعیت علمی نداشته باشید
برای کنکور این ملاکه -
nima H خب اینجور که شما گفتی گزینه سه هم میتونه جواب باشه:/
گزینه 3 رو بخونید: B (بخشی از رشته عصبی که دارای غلاف میلین هست) برخلاف A (گره رانویه)، نفوذپذیری غشا به یون پتاسیم موجب منفی تر شدن داخل نورون نمیشود. خب نمیشود دیگه :|
پس گزینه 3 رو میتوان گفت
سوال میخواد ببینه کدوم گزینه رو نمیتوان گفت -
nima H خب اینجور که شما گفتی گزینه سه هم میتونه جواب باشه:/
گزینه 3 رو بخونید: B (بخشی از رشته عصبی که دارای غلاف میلین هست) برخلاف A (گره رانویه)، نفوذپذیری غشا به یون پتاسیم موجب منفی تر شدن داخل نورون نمیشود. خب نمیشود دیگه :|
پس گزینه 3 رو میتوان گفت
سوال میخواد ببینه کدوم گزینه رو نمیتوان گفت