انعکاس عقب کشیدن دست
-
سلام خسته نباشید
میشه این نکته ی در مجموع ۵ تا نورون در پایانه ی آکسونی افزایش و ۱ عدد بدون تغییر را توضیح بدید
این دست خط معلممه امیدوارم نکته اش رو بتونید بخونید
@راهنما -
من نمیتونم بخونم کاش تایپ میکردید
-
من نمیتونم بخونم کاش تایپ میکردید
Hoorieh sh همون نکته بالایی هست که نوشتم
-
سلام خسته نباشید
میشه این نکته ی در مجموع ۵ تا نورون در پایانه ی آکسونی افزایش و ۱ عدد بدون تغییر را توضیح بدید
@راهنمادریا دریایی
میشه لطفا تایپ کنی -
Hoorieh sh همون نکته بالایی هست که نوشتم
دریا دریایی
اها -
دریا دریایی
میشه لطفا تایپ کنی@Kosar-Kelyabi نکته اش رو که نوشته بالا تایپ کردم در مجموع ۵ تا ...
-
متوجه نمیشم نکتشو
ینی چی افزایش؟؟ -
سلام خسته نباشید
@راهنمادریا دریایی
خب اون چهار تا نورون که در ماده خاکستری نخاع هست با نورون ماهیچه دو سر اون پنج عدد رو تشکیل میدن
اون یه دو نه هم که میگه تغییر نمیکنه یا غیرفعاله همون نورون ماهیچه سه سره -
سلام خسته نباشید
@راهنمادریا دریایی یه چیز دیگه الان برام سوال شد
ما یک نورون حرکتی داریم ک منشعب میشه و دوتا سیناپس برقرار میکنه؟یا دوتان؟یا بیشتر؟ توی یک عصب چندتا آکسون یا دندیت نورون هست؟ -
متوجه نمیشم نکتشو
ینی چی افزایش؟؟Hoorieh sh مال اگزوسیتوز که انجام میشه تا نروترانسمیتر خارج بشه ساخت غشا زیاد میشه منظورشه
-
دریا دریایی یه چیز دیگه الان برام سوال شد
ما یک نورون حرکتی داریم ک منشعب میشه و دوتا سیناپس برقرار میکنه؟یا دوتان؟یا بیشتر؟ توی یک عصب چندتا آکسون یا دندیت نورون هست؟ -
سلام خسته نباشید
@راهنمادریا دریایی
"افزایش میابد" منظورتون چی هست؟ -
Hoorieh sh مال اگزوسیتوز که انجام میشه تا نروترانسمیتر خارج بشه ساخت غشا زیاد میشه منظورشه
mehranmirzaei
اینو معلمم گفته -
ما یک نورون حرکتی داریم ک منشعب میشه و دوتا سیناپس برقرار میکنه؟یا دوتان؟یا بیشتر؟ توی یک عصب چندتا آکسون یا دندیت نورون هست؟mahsa26 بزارید راهنما جواب بدن چون من خودمم یکم گیج شدم
-
mehranmirzaei
اینو معلمم گفتهدریا دریایی واقعاً منظورشون رو نمیفهمم
باز فکر میکنم اگه به ذهنم اومد حتما میگم -
mehranmirzaei
اینو معلمم گفتهدریا دریایی منظورش تحریک شدن بوده شاید
-
دریا دریایی
"افزایش میابد" منظورتون چی هست؟mehranmirzaei این قسمت هست که میگه اگه اگزوسیتوز بدیم مساحت غشا زیاد میشه منظورش اونه
-
دریا دریایی واقعاً منظورشون رو نمیفهمم
باز فکر میکنم اگه به ذهنم اومد حتما میگمmehranmirzaei باشه ممنون
والا من خودمم همینو از خودشون پرسیدم گفتن نمی دونم تو یه تست بود نکته اش -
mehranmirzaei باشه ممنون
والا من خودمم همینو از خودشون پرسیدم گفتن نمی دونم تو یه تست بود نکته اشدریا دریایی
عاشق این دبیرام یعنی