انعکاس عقب کشیدن دست
-
دریا دریایی یه چیز دیگه الان برام سوال شد
ما یک نورون حرکتی داریم ک منشعب میشه و دوتا سیناپس برقرار میکنه؟یا دوتان؟یا بیشتر؟ توی یک عصب چندتا آکسون یا دندیت نورون هست؟نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsa26 بزارید راهنما جواب بدن چون من خودمم یکم گیج شدم
-
mehranmirzaei
اینو معلمم گفتهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی واقعاً منظورشون رو نمیفهمم
باز فکر میکنم اگه به ذهنم اومد حتما میگم -
mehranmirzaei
اینو معلمم گفتهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی منظورش تحریک شدن بوده شاید
-
دریا دریایی
"افزایش میابد" منظورتون چی هست؟نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei این قسمت هست که میگه اگه اگزوسیتوز بدیم مساحت غشا زیاد میشه منظورش اونه
-
دریا دریایی واقعاً منظورشون رو نمیفهمم
باز فکر میکنم اگه به ذهنم اومد حتما میگمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei باشه ممنون
والا من خودمم همینو از خودشون پرسیدم گفتن نمی دونم تو یه تست بود نکته اش -
mehranmirzaei باشه ممنون
والا من خودمم همینو از خودشون پرسیدم گفتن نمی دونم تو یه تست بود نکته اشنوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
عاشق این دبیرام یعنی -
دریا دریایی
عاشق این دبیرام یعنینوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Kelyabi
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی آها من فک کنم فهمیدم
اگه کل فرایندو درنظر بگیریم توی پنج نقطه ناقل عصبی توی فضای بین سیناپسی میفرستیم ک چون با اگزوسیتوزه افزایش سطح غشا داریم
یکیش برا وقتیه ک گیرنده حسی به نخاع پیام میفرسته
سه تا توی بخش خاکستری نخاع داریم
یکیم وقتی ک میخوایم ماهیچه دوسر رو منقبض کنیم -
اگه کل فرایندو درنظر بگیریم توی پنج نقطه ناقل عصبی توی فضای بین سیناپسی میفرستیم ک چون با اگزوسیتوزه افزایش سطح غشا داریم
یکیم وقتی ک میخوایم ماهیچه دوسر رو منقبض کنیم -
یکیم وقتی ک میخوایم ماهیچه دوسر رو منقبض کنیمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsa26 اینجوری که شد چهار تا ؟
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Kosar-Kelyabi نه دیگه توی سیناپس بین رابط و نورون حرکتی متصل به ماهیچه سه سر ناقل عصبی آزاد نمیشه
-
@Kosar-Kelyabi نه دیگه توی سیناپس بین رابط و نورون حرکتی متصل به ماهیچه سه سر ناقل عصبی آزاد نمیشه
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsa26
مطمئنین؟
فکر میکنم اشتباه میکنین !
نظر شما چیه mehranmirzaei -
mahsa26
مطمئنین؟
نظر شما چیه mehranmirzaeiنوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Kelyabi آره دیگه سیناپس غیر فعاله
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Kosar-Kelyabi نه بابا جفتشون غیر فعالن
آره؟ mehranmirzaei -
mahsa26
مطمئنین؟
نظر شما چیه mehranmirzaeiنوشتهشده در ۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Kelyabi در انعکاس عقب کشیدن دست گفته است:
mahsa26
مطمئنین؟
نظر شما چیه mehranmirzaeimehranmirzaei ببخشید دوباره منشن میکنم میشه این رو هم جواب بدین