سلام
خسته نباشید
راجب کارگاه تست زیست یازدهم آقای موقاری دو تا سوال داشتم
سوال ۱ گزینه سوم چرا مثبت ۳۰ رو حداکثر پتانسیل عمل در نظر گرفتین ؟ در صورتی که حداکثر نیست
سوال ۹ گزینه اخرش؟ مگه نگفتین پروتئین های کانالی اختصاصی ان ، پس چرا تو این گزینه که شامل همه ی پروتئین های غشایی از جمله سراسری ها و سطحی ها و کانال ها و ناقل ها هست ، این مورد رو درست در نظر گرفتین ؟
9-بعضی رشته های عصبی اعصاب خودمختار ،اطلاعات حسی را به سوی مغز منتقل میکنند.
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
@تجربیا
درست یا نادرست؟چرا؟مسئله این است....
-
9-بعضی رشته های عصبی اعصاب خودمختار ،اطلاعات حسی را به سوی مغز منتقل میکنند.
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
@تجربیا -
mehranmirzaei چقد سخته
-
mehranmirzaei یازدهمی درسته فک کنم چون + هم گفته
-
mehranmirzaei
ببخشید غدد ضمیمه یعنی چی؟؟ -
@Kosar-Kelyabi غددی که به لوله گوارش ترشح دارن
مثل بزاقی -پانکراس-کبد-کیسه صفرا -
mehranmirzaei
اها -
۹ درست
۱۰ غلط
۱۱غلط
۱۲ غلط
ولی فک کنم اشتباهن -
mehranmirzaei دهمی غلطه اون پاد هم حس بود
-
mehranmirzaei
۹ غلط
۱۰ غلط
۱۱ غلط
۱۲ غلط -
ی در میو درستن
-
@Kosar-Kelyabi
۹ به نظرت چرا غلطه؟ -
mehranmirzaei دوازدهمی فک کنم غلطه مستقل از هم نداشتیم ک
-
9-ص
10-غ
11-ص
12-نمبدونم -
دریا دریایی
اخه کار اعصاب خودمختار رسوندن پیام از مراکز به اندام های اجرا کنندس -
mehranmirzaei
@تجربیا
9-نادرست:دستگاه عصبی خودمختار جزیی از دستگاه عصبی حرکتی هست و اطلاعات حسی حمل نمیکنه.
10-نادرست :همه ترشحات غلطه چونکه مثلا کبد اریتروپوتین رو ترشح میکنه اما ربطی به عملکرد خومختار نداره .
11-نادرست:دریچه دار سدیمی بسته میشوند و دریچه دار پتاسیمی بسته است (نه بسته میشود)
12-نادرست:همه ی سلول های زنده گلیکولیز دارند و میدانیم طی فرایند گلیکولیز NADH تولید میشه و میدانیم این فرایند به اکسیژن نیازی نداره و بی هوازیه . -
mehranmirzaei
چقدر نکته نمیدونستم -
mehranmirzaei نهمی غلطه
کلا میگفتیم نورون های حرکتی مال اعصاب خودمختارن فک کنم