مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Amin-th
خیلی متشکرم 🌹
ببخشید وقتتون رو گرفتم 🌸خواهش میکنم🌹
-
@Amin-th قضیه حیاط چیه:beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:

@Kosar-Kelyabi
-
@Amin-th قضیه حیاط چیه:beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:

@Kosar-Kelyabi
reyhanehbayat 😂😂👌
-

@Kosar-Kelyabi
reyhanehbayat منم میخواسم بپرسم حیاط اون وسط چیکار میکنه
-
reyhanehbayat منم میخواسم بپرسم حیاط اون وسط چیکار میکنه
@nazi-salehi :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: هیچی داره صفا میکنه
-

@Kosar-Kelyabi
reyhanehbayat 😂😂
قضیه ای نداره والا
کاغذ باطله اس،رو بعضیاش کلی چیز میز نوشته!!! -
reyhanehbayat 😂😂
قضیه ای نداره والا
کاغذ باطله اس،رو بعضیاش کلی چیز میز نوشته!!!@Amin-th :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: هر کی یه چیز مییفرسته من ب اون دقت نمیکنم به چیزای دیگش نگا میکنم مصلن ب دست خطتت یا همون حیاط و یه شماره ای ک کنارش بود:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
:grinning_squinting_face: :grimacing_face: خیالم راحت شد -
@Amin-th :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: هر کی یه چیز مییفرسته من ب اون دقت نمیکنم به چیزای دیگش نگا میکنم مصلن ب دست خطتت یا همون حیاط و یه شماره ای ک کنارش بود:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
:grinning_squinting_face: :grimacing_face: خیالم راحت شدreyhanehbayat
عاشق افکارتم ❤😂😂 -
@Amin-th :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: هر کی یه چیز مییفرسته من ب اون دقت نمیکنم به چیزای دیگش نگا میکنم مصلن ب دست خطتت یا همون حیاط و یه شماره ای ک کنارش بود:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
:grinning_squinting_face: :grimacing_face: خیالم راحت شدreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
:grinning_squinting_face: :grimacing_face: خیالم راحت شد😂😂:man_facepalming:
-
بچه ها فقط من حوصلم به ریاضی نمیرسه یا شمام مثل من شدین😑😕
عع چ جالب!!
😂 -
reyhanehbayat
عاشق افکارتم ❤😂😂@Kosar-Kelyabi :smiling_face_with_sunglasses: :rolling_on_the_floor_laughing: مام یه جور مریضیم دیگع
-
@Kosar-Kelyabi :thinking_face: شمام مث من اننقد میخابید یا من بوفالو شدم؟!:rolling_on_the_floor_laughing:
عابجی منم اصلا حسم نمیاد بخوونم تا الان هیچی نخوندم :/ ت باز یکم خوندی:tired_face: -
@Kosar-Kelyabi :smiling_face_with_sunglasses: :rolling_on_the_floor_laughing: مام یه جور مریضیم دیگع
reyhanehbayat
ن مریض نیس خ خوبه 😂❤ -
عع چ جالب!!
😂@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عع چ جالب!!
😂خب خیالم راحت شد 😂
-
reyhanehbayat
ن مریض نیس خ خوبه 😂❤@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: عاشق اینم یکی اسکرین بفرسهه تا نفهم جزئیاتشو ول کن نمیشم:squinting_face_with_tongue:
-
@Kosar-Kelyabi :thinking_face: شمام مث من اننقد میخابید یا من بوفالو شدم؟!:rolling_on_the_floor_laughing:
عابجی منم اصلا حسم نمیاد بخوونم تا الان هیچی نخوندم :/ ت باز یکم خوندی:tired_face:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عابجی منم اصلا حسم نمیاد بخوونم تا الان هیچی نخوندم :/ ت باز یکم خوندی:tired_face:ن من که دوستام بهم میگن پاندا از بس خوابم همش 😂😂😂😂😑😑😑😑❤
فیلما نهایی رو ببین من حوصلم که به درس نمیرسه میرم سراغ فیلم 🌸😬 -
عابجی منم اصلا حسم نمیاد بخوونم تا الان هیچی نخوندم :/ ت باز یکم خوندی:tired_face:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عابجی منم اصلا حسم نمیاد بخوونم تا الان هیچی نخوندم :/ ت باز یکم خوندی:tired_face:تا جایی که من یادمه کوالا ها زیاد میخوابیدن!🤔
در حوزه خواب بوفالو نداشتیم اصن😬😂 -
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عابجی منم اصلا حسم نمیاد بخوونم تا الان هیچی نخوندم :/ ت باز یکم خوندی:tired_face:ن من که دوستام بهم میگن پاندا از بس خوابم همش 😂😂😂😂😑😑😑😑❤
فیلما نهایی رو ببین من حوصلم که به درس نمیرسه میرم سراغ فیلم 🌸😬@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: اهل دلی پ خوشمان امد:smiling_face_with_sunglasses:
:rolling_on_the_floor_laughing: اخرم باید همونکارو کنم چون جزوه میگیرم دستم خابم میبره -
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: عاشق اینم یکی اسکرین بفرسهه تا نفهم جزئیاتشو ول کن نمیشم:squinting_face_with_tongue:
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi :rolling_on_the_floor_laughing: عاشق اینم یکی اسکرین بفرسهه تا نفهم جزئیاتشو ول کن نمیشم:squinting_face_with_tongue:
میدونم 😂😂❤