مآجرآهآی من و نهآیی
-
به سان خورشید نه اونطوری حل کردم
حلالت نمیکنم :face_with_tears_of_joy:
اون دنیا هرچی گناه کردم میدم بهت خودم میرم بهشت
تو هم میری آسمان هفتم جهنم :face_with_tears_of_joy:
شوخی میکنما به دل نگیری یه وقت@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
به سان خورشید نه اونطوری حل کردم
حلالت نمیکنم :face_with_tears_of_joy:
اون دنیا هرچی گناه کردم میدم بهت خودم میرم بهشت
تو هم میری آسمان هفتم جهنم :face_with_tears_of_joy:
شوخی میکنما به دل نگیری یه وقتنه بابا😂
-
عاغا ما بریم به گسسته برسیم
وقت همگی بخیر -
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
به سان خورشید نه ایشون سوتی ندادن این سوال کنکور بوده و در مخرج ما مثبت داشتیم من از اول تو صورت سوال منفی لحاظ کرده بودم.
به خاطر همین یکم اشتباه پیش اومداز یکم قطعا بیشتر میشد روش همون بود اما ساده کاریش بخش مهمشه
به سان خورشید اوهوم 😐
کلا آب شدم از خجالت با این سوتی زشتم -
عاغا ما بریم به گسسته برسیم
وقت همگی بخیر@immortally بازم ممنون ازتون و وقتی که گذاشتید 🌺
-
ریاضیا
دوستان اگه سوالی اشکالی درمورد گسسته داشتین
اینجا مطرح کنین اگه بلد شدم جوابشو میدم -
ریاضیا
دوستان اگه سوالی اشکالی درمورد گسسته داشتین
اینجا مطرح کنین اگه بلد شدم جوابشو میدم -
@Kosar-Kelyabi اصل رفع ابهام حذف عامل ابهامه دیگه ... تو صفر صفرم معمولا عامل مخرجی تو صورت هم هست که حذف میشه...
-
@Kosar-Kelyabi تو امتحان نهایی خیلی سخت نمیگیرن. اگه همچین چیزی بیاد،احتمالا صورت یه اتحاده که میشه به راحتی تجزیه ش کرد. تجزیه هم که لازم نیس نوشته بشه
-
@Kosar-Kelyabi تو امتحان نهایی خیلی سخت نمیگیرن. اگه همچین چیزی بیاد،احتمالا صورت یه اتحاده که میشه به راحتی تجزیه ش کرد. تجزیه هم که لازم نیس نوشته بشه
-
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Sh-E
اع😬والا من بعد امتحان زبان نمیتونم باور کنم امتحانا اسونه 😂آسونه بابا😂
-
@Kosar-Kelyabi :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
من کلا زبان صفر صفرم . حالمم سر امتحان بد شده بود. یه جوری که بهم گگفتن بیا برو زنگ بزن بابات بیاد دنبالت. فک میکردم من نمیفهمم و اشکال از اطلاعات منه و من حالم خوب نیس ... نگو همه این وضعو داشتن ...خخخخخخخخخخخخخخخخ -
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Sh-E
اع😬والا من بعد امتحان زبان نمیتونم باور کنم امتحانا اسونه 😂آسونه بابا😂
-
@Kosar-Kelyabi :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
من کلا زبان صفر صفرم . حالمم سر امتحان بد شده بود. یه جوری که بهم گگفتن بیا برو زنگ بزن بابات بیاد دنبالت. فک میکردم من نمیفهمم و اشکال از اطلاعات منه و من حالم خوب نیس ... نگو همه این وضعو داشتن ...خخخخخخخخخخخخخخخخ