مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@immortally :face_with_tears_of_joy: لنتیا با من از این شوخیا نکنید قلبم اومد ت حلقم فک کردم باید بشینم اینا رو هم حفظ کنم:fearful_face:
بابا 12 تا کسره دیگه
این حرفا رو نداره😂@Amin-th :grinning_face_with_sweat: من میخاسم بخونم اصلیا رو میخونم دیگع بیکارم مگ
-
@Kosar-Kelyabi همگی بچه ها خواهش ميکنن
-
@Amin-th :grinning_face_with_sweat: من میخاسم بخونم اصلیا رو میخونم دیگع بیکارم مگ
@Amin-th :grinning_face_with_sweat: من میخاسم بخونم اصلیا رو میخونم دیگع بیکارم مگ
اصلیا که ایشالا فردا با فیلمای اقا ثابتی روال میشه
اگه یه درصدم نشد،از ساعت 12 تا 6 صبح وقت بسیاره😂😂 -
اگه یه درصدم نشد،از ساعت 12 تا 6 صبح وقت بسیاره😂😂@Amin-th اونم نشد
کنار دستيا هستن😂 -
اگه یه درصدم نشد،از ساعت 12 تا 6 صبح وقت بسیاره😂😂@Amin-th :ok_hand: اگ یه بار حرف درست حسابی زده باشی همینع:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
-
@Amin-th اونم نشد
کنار دستيا هستن😂@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Amin-th اونم نشد
کنار دستيا هستن😂انصافا ریاضی یکم ریسکش بالاس
ولی در شرایط اضطراری ، همه چیز ممکنه😂 -
اگه یه درصدم نشد،از ساعت 12 تا 6 صبح وقت بسیاره😂😂 -
اعصاب: صفر درصد
احتمال درگیری:صد درصد -
@Amin-th اونم نشد
کنار دستيا هستن😂@immortally :unamused_face: :weary_face: من هیچکس دور و برم نی یه دختره هس فقط اونمم انقد نکبته بهش گفتم اهل تقلب هسی خیلی رک گفت نه:rolling_on_the_floor_laughing: اصلا شکست خوردم:sad_but_relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
-
احتمال درگیری:صد درصد@immortally :unamused_face: چرا چیشدع
-
@immortally :unamused_face: :weary_face: من هیچکس دور و برم نی یه دختره هس فقط اونمم انقد نکبته بهش گفتم اهل تقلب هسی خیلی رک گفت نه:rolling_on_the_floor_laughing: اصلا شکست خوردم:sad_but_relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
@immortally :unamused_face: :weary_face: من هیچکس دور و برم نی یه دختره هس فقط اونمم انقد نکبته بهش گفتم اهل تقلب هسی خیلی رک گفت نه:rolling_on_the_floor_laughing: اصلا شکست خوردم:sad_but_relieved_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
اهل تقلب هسی چیه دیگه!
سر امتحان ازش بپرس بابا
تو عمل انجام شده قرارش بده!!😂😂😂 -
احتمال درگیری:صد درصد -
@immortally :unamused_face: چرا چیشدع
reyhanehbayat تو 24ساعت کلا 4ساعت خوابیدم
خوابم میاد
ولی خوابم نميگيره -
-
اهل تقلب هسی چیه دیگه!
سر امتحان ازش بپرس بابا
تو عمل انجام شده قرارش بده!!😂😂😂@Amin-th حتي میشه تهدید به مرگ کرد
-
اهل تقلب هسی چیه دیگه!
سر امتحان ازش بپرس بابا
تو عمل انجام شده قرارش بده!!😂😂😂@Amin-th :rolling_on_the_floor_laughing: بابا همشهریم نبود شناخت نداشتم ازش
-
-
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Amin-th
اها😶 خو بشین حداقل دوتا فیلم ببین الاننظر مثبتت در مورد اینکه فردا شروع کنم چیه؟!؟
-
reyhanehbayat تو 24ساعت کلا 4ساعت خوابیدم
خوابم میاد
ولی خوابم نميگيره@immortally :rolling_on_the_floor_laughing: من هر وقت اراده کنم خابم بردع الان بیدار شدم ولی جزوه بگیرمم دستم خابیدم
:upside-down_face: بعدشم نخابیدی هم نخابیدی اعصاب خوردکنی ندارع ک