چطور دفتر جزوه نکته ای که آقای موقاری میگن رو بنویسم؟
-
سلام. جزوه نکته باید همه نکات کتاب و تست ها به صورت کاملا خلاصه باشه تا سال کنکور خیلی راحت بتونین مرور کنین.
-
این جزوه نکته ای که آقای موقاری همیشه روش تاکید داره و میگه بنویسین حتما باید شامل همه ی نکات باشه که سال های بعد تو کنکور مرور کنم یا فقط باید خلاصه باشه و در حد دو سه صفحه
من امسال میرم دهم 😊 -
این جزوه نکته ای که آقای موقاری همیشه روش تاکید داره و میگه بنویسین حتما باید شامل همه ی نکات باشه که سال های بعد تو کنکور مرور کنم یا فقط باید خلاصه باشه و در حد دو سه صفحه
من امسال میرم دهم 😊Nana M منم خودم با استاد موقاری میرم جلو ولی جزوه ندارم برا زیستم یعنی داشتم ولی پشیمون شدم چون جزوه باید حدالمقدور خلاصه باشه و خلاصه کردن زیست غیر ممکنه ! تهش بلید کل متن کتاب رو کپی پیست کنید تو جزوتون !!
پیشنهاد من اینه ک برا زیست دفتر و جزوه جدا نداشته باشین هنه نکاتی ک خود استاد میگن رو کنار کتاب بنویسین اگ دوس ندارین متن کتاب شلوغ شه کتابتون رو فنریش کنید و صفحات سفید اضافه کنید ب کتاب
ولی اگ دوس دارین دفتر هم داشته باشین برا زیست حتما حتما دفتر کلاسور بردارین ب چن علت 1 اینکه زیاد پیش میاد توی زیست ک وقتی مثلا فصل 1 تموم شده وسط فصل 5 یهو ی نکته ترکیبی با فصل 1 پیدا میشه اگ دفر استفاده کنید جزوه ب هم ریخته میشه ولی اگ کلاسور باشه میتونید برگ جدید اضافه کنید
2 اینکه اگ ی کلاسور داشته باشین میتونید نکات هر س سال رو با هم ی جا داشته باشین ک این خیلی خوبه
ولی بازم پیشنهادم برا زیست اینه ک نکاتی ک استاد میگن رو توی کتاب درسی بنویسید و برا زیست جزوه نویسی نکنید... -
Nana M منم خودم با استاد موقاری میرم جلو ولی جزوه ندارم برا زیستم یعنی داشتم ولی پشیمون شدم چون جزوه باید حدالمقدور خلاصه باشه و خلاصه کردن زیست غیر ممکنه ! تهش بلید کل متن کتاب رو کپی پیست کنید تو جزوتون !!
پیشنهاد من اینه ک برا زیست دفتر و جزوه جدا نداشته باشین هنه نکاتی ک خود استاد میگن رو کنار کتاب بنویسین اگ دوس ندارین متن کتاب شلوغ شه کتابتون رو فنریش کنید و صفحات سفید اضافه کنید ب کتاب
ولی اگ دوس دارین دفتر هم داشته باشین برا زیست حتما حتما دفتر کلاسور بردارین ب چن علت 1 اینکه زیاد پیش میاد توی زیست ک وقتی مثلا فصل 1 تموم شده وسط فصل 5 یهو ی نکته ترکیبی با فصل 1 پیدا میشه اگ دفر استفاده کنید جزوه ب هم ریخته میشه ولی اگ کلاسور باشه میتونید برگ جدید اضافه کنید
2 اینکه اگ ی کلاسور داشته باشین میتونید نکات هر س سال رو با هم ی جا داشته باشین ک این خیلی خوبه
ولی بازم پیشنهادم برا زیست اینه ک نکاتی ک استاد میگن رو توی کتاب درسی بنویسید و برا زیست جزوه نویسی نکنید...my name دوست عزیز اینکه کل کتاب رو کپی پیست کنید تو جزوه، خوب خود کتاب خیلی خوانا نوشته. حاشیه نویسی ایده خیلی خوبیه ولی خلاصه نویسی یه چیز دیگس. خلاصه نویسی باعث میشه که اطلاعات در ذهن طبقه بندی بشه و شما در آزمون خیلی راحت مطالب رو بیاد بیارین. خلاصه نویسی بهتره که نموداری باشه و به هیچ وجه نباید کپی کتاب باشه. من خودم نتیجه خلاصه نویسیو دیدم. مهمترین مزیت خلاصه اینه که شما سال کنکور خیلی سریع و راحت میتونین مرور کنین و بیشتر تست بزنین.
-
my name دوست عزیز اینکه کل کتاب رو کپی پیست کنید تو جزوه، خوب خود کتاب خیلی خوانا نوشته. حاشیه نویسی ایده خیلی خوبیه ولی خلاصه نویسی یه چیز دیگس. خلاصه نویسی باعث میشه که اطلاعات در ذهن طبقه بندی بشه و شما در آزمون خیلی راحت مطالب رو بیاد بیارین. خلاصه نویسی بهتره که نموداری باشه و به هیچ وجه نباید کپی کتاب باشه. من خودم نتیجه خلاصه نویسیو دیدم. مهمترین مزیت خلاصه اینه که شما سال کنکور خیلی سریع و راحت میتونین مرور کنین و بیشتر تست بزنین.
night king در چطور دفتر جزوه نکته ای که آقای موقاری میگن رو بنویسم؟ گفته است:
my name دوست عزیز اینکه کل کتاب رو کپی پیست کنید تو جزوه، خوب خود کتاب خیلی خوانا نوشته. حاشیه نویسی ایده خیلی خوبیه ولی خلاصه نویسی یه چیز دیگس. خلاصه نویسی باعث میشه که اطلاعات در ذهن طبقه بندی بشه و شما در آزمون خیلی راحت مطالب رو بیاد بیارین. خلاصه نویسی بهتره که نموداری باشه و به هیچ وجه نباید کپی کتاب باشه. من خودم نتیجه خلاصه نویسیو دیدم. مهمترین مزیت خلاصه اینه که شما سال کنکور خیلی سریع و راحت میتونین مرور کنین و بیشتر تست بزنین.
بله کاملا موافقم باهاتون
ولی خلاصه نویسی زیست اگ تو حاشیه کتاب باشه بهتره ب نظر من (یا تو ی صفحه کنار صفحه کتاب)
منم خودم سال دهم و یازدهم متن کتاب رو نموداری و جدولی میکردم تو ی دفتر جدا ولی باعث میشد ذهنم پراکنده شه و اینکه بالاخره زیست واو ب واوش مهمه و نمیشه تهش همه نکات مهم رو تو جدول و نمودار جا داد...
ولی از وقتی همون نمودار ها و جدول ها رو تو کتابم نوشتم خیلی بیشتر برام تاثیر داشت و نتیجه گرفتم...
برا همین با توجه ب تجربه خودم بهشون توصیه کردم دفتر برا جزوه نویسی بر ندارن و بهنره ک همون کتاب بشه جزوه نکتشون...