مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@nazi-salehi :expressionless_face: :face_with_raised_eyebrow: توام میزنما:face_with_tears_of_joy:
بزن
تیغ اولو بزن بزا بریزه آبروووم@nazi-salehi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
-
@nazi-salehi چه جالب
بعد روی تفتان پارسال فکر کنم کتاب کارم گذاشته بودند
:( لعنت به اون کسی که اینا رو از ما گرفتzahra_yp در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@nazi-salehi چه جالب
بعد روی تفتان پارسال فکر کنم کتاب کارم گذاشته بودند
:( لعنت به اون کسی که اینا رو از ما گرفتآره کتاب جمع بندی خیلی سبز بود ک اونم یکمشو خوندم الانم دادم دوستم بخونه دیدم داره خاک میخوره
-
81Sobhan ممتخصص ینی یه باره دیگه ریحانه رو اذیت بدی ........به پاسبان میگم رات نده انجا:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
AMH :face_with_tongue: :face_blowing_a_kiss: خوشم میاد دخترا بیشترن از پسراع مرسی هستین:face_savoring_food:
-
آقا فعلا بقیه دعوا واس شب
-
AMH :face_with_tongue: :face_blowing_a_kiss: خوشم میاد دخترا بیشترن از پسراع مرسی هستین:face_savoring_food:
reyhanehbayat ماپشتتیم اجی جون:hand_with_fingers_splayed: :hand_with_fingers_splayed: :hand_with_fingers_splayed:
-
81Sobhan ممتخصص ینی یه باره دیگه ریحانه رو اذیت بدی ........به پاسبان میگم رات نده انجا:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
AMH آقا من هنوز قضیه ی نوشابه و متخصص رو نفهمیدم میشه بگی جریانش چیه؟😂😂
-
reyhanehbayat من رفتم پ خداحافظ
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
reyhanehbayat من رفتم پ خداحافظ
من یه عمو دارم مجرده کلا خیلی باهم خوبیم کوچیکترین عمومه
بعد منم از اینام ک در هر شرایطی ازش توقع دارم و اگ یادش بره یا کاری کنه ک ناراحت شم قهر میکنم ازش
جدیدا یاد گرفته تا من قهر میکنم اونم قهر میکنه همه چی خنثی میشه مجبورم تازه منت کشی هم بکنم -
reyhanehbayat ماپشتتیم اجی جون:hand_with_fingers_splayed: :hand_with_fingers_splayed: :hand_with_fingers_splayed:
AMH :face_with_tongue: :face_savoring_food: عشقی شوما
-
AMH آقا من هنوز قضیه ی نوشابه و متخصص رو نفهمیدم میشه بگی جریانش چیه؟😂😂
دریا دریایی :face_with_tears_of_joy: خیلی خودتو تححویل گرفتن معنیش میشع
-
81Sobhan :face_with_steam_from_nose: :face_with_monocle: منتظرم شب
-
دریا دریایی :face_with_tears_of_joy: خیلی خودتو تححویل گرفتن معنیش میشع
reyhanehbayat واقعا چه جالب ندانستم 😂😂😂
-
reyhanehbayat واقعا چه جالب ندانستم 😂😂😂
دریا دریایی :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: ک هنر خاصی در این بابت دارع
-
RAMIN1380 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:

اقای امینی اشتب میزنه یا من اشتب میزنم
این c مگ منفی نیست 😐اگه تشخیص مثبت و منفی بودن c از روی محور y هست
آره منفیه
اون فلشی ک کنارش کشیده واسه چییه؟ -
بچها قاعده پرتوان هم نمیشع استفادع کرده؟! باید ینی از ایکس ها فاکتور بگیرم؟!:anguished_face:
تجربیا -
بچها قاعده پرتوان هم نمیشع استفادع کرده؟! باید ینی از ایکس ها فاکتور بگیرم؟!:anguished_face:
تجربیاreyhanehbayat تو امتحان نهایی خیر