مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat تو امتحان نهایی خیر
@nazi-salehi عاقا طول میکشه از همشون فاکتور بگیری کع ای خداع
-
@nazi-salehi عاقا طول میکشه از همشون فاکتور بگیری کع ای خداع
reyhanehbayat نه خب اونقدرام سوال داغون نمیدن اگ نگران وقتت هستی
دیگ کاریش نمیشه کرد روش کتاب باید اجرا شه -
reyhanehbayat نه خب اونقدرام سوال داغون نمیدن اگ نگران وقتت هستی
دیگ کاریش نمیشه کرد روش کتاب باید اجرا شه@nazi-salehi
باشه مرسی
-
Mono در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
RAMIN1380 برای c علامت b در نظر گرفته میشه پس bمثبته cهم مثبت
همیشه همینطوره ?
-
این پست پاک شده!
-
بچها قاعده پرتوان هم نمیشع استفادع کرده؟! باید ینی از ایکس ها فاکتور بگیرم؟!
تجربیاreyhanehbayat
چرا بابا اصن راه دیگه ای نداره همون پر توان رو باید رفت باز اگه شک داری پاسخنامه پارسالو ببین -
بچه ها کسی میدونه میتونیم تو امتحان نهایی وقتی حد صفر صفرم میشه از هوپیتال استفاده کنیم؟؟درست میگیرن؟؟؟
-
بچه ها کسی میدونه میتونیم تو امتحان نهایی وقتی حد صفر صفرم میشه از هوپیتال استفاده کنیم؟؟درست میگیرن؟؟؟
-
maryam111 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ن نمیتونی
@Kosar-Kelyabi پ میشه استفاده کرد
عاقا من ی سوال دیگه ام دارم وقتی ی رادیکال گنده بود زیرش هم یه رادیکال اینو در خودش ضرب میکنی یا مزدوجش؟!
معلمم ت جزوه در خودش ضرب کرده الان تو خیلی سبز دیدم در مزدوجش ضرب کردع بود قاطی کردم -
RAMIN1380 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اقای امینی اشتب میزنه یا من اشتب میزنم
این c مگ منفی نیستسوتی داده عزیزم c محل طلاقی تابع با محوره y هاست چون الان تابع با پایین محور برخورد داره c منفیه
-
عاقا من ی سوال دیگه ام دارم وقتی ی رادیکال گنده بود زیرش هم یه رادیکال اینو در خودش ضرب میکنی یا مزدوجش؟!
معلمم ت جزوه در خودش ضرب کرده الان تو خیلی سبز دیدم در مزدوجش ضرب کردع بود قاطی کردمreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
معلمم ت جزوه در خودش ضرب کرده الان تو خیلی سبز دیدم در مزدوجش ضرب کردع بود قاطی کردماصن متوجه نشدم سوالت چیه ! خب تو چه سوالی میخوای ضرب کنی رادیکال ؟ اصن براچی میخوای ضرب کنی ؟ اگر منظورت برا رفع ابهامه اره باید در مزدوج ضرب کنی ولی مثلا برا حل کردن معادله و اینا باید به توان دو برسونی ....
-
@Kosar-Kelyabi آره C منفیه لابد آقای امینی اشتباه شدن زدن این علامتا این ور و اونور پیش میاد
Hesam Mohammadi
اوهوم -
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
معلمم ت جزوه در خودش ضرب کرده الان تو خیلی سبز دیدم در مزدوجش ضرب کردع بود قاطی کردماصن متوجه نشدم سوالت چیه ! خب تو چه سوالی میخوای ضرب کنی رادیکال ؟ اصن براچی میخوای ضرب کنی ؟ اگر منظورت برا رفع ابهامه اره باید در مزدوج ضرب کنی ولی مثلا برا حل کردن معادله و اینا باید به توان دو برسونی ....
@Kosar-Kelyabi ت رفع ابهام منظورم بود:/
پ چرا معلم ما ت خودش ضرب کرده بود رادیکال بزرگه از بین برهبیا وااتساپ ابجی بت بفرسم ببین
-
maryam111 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ن نمیتونی
@Kosar-Kelyabi پوووففف من الان نمیدونم چی تو کتابه چیو خودم برا کنکور یاد گرفتم
-
پ چرا معلم ما ت خودش ضرب کرده بود رادیکال بزرگه از بین برهبیا وااتساپ ابجی بت بفرسم ببین
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
باج
-
Mono در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
RAMIN1380 برای c علامت b در نظر گرفته میشه پس bمثبته cهم مثبت
همیشه همینطوره ?
-
RAMIN1380 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اقای امینی اشتب میزنه یا من اشتب میزنم
این c مگ منفی نیستاگه تشخیص مثبت و منفی بودن c از روی محور y هست
آره منفیه
اون فلشی ک کنارش کشیده واسه چییه؟