مآجرآهآی من و نهآیی
- 
reyhanehbayat 
 حاجی نمیخواد فول لایک بدی
 یساعت باید نوتیف رو خاموش کنم81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: reyhanehbayat 
 حاجی نمیخواد فول لایک بدی
 یساعت باید نوتیف رو خاموش کنم    
 قدر داشته هاتو بدون عزیز جان!! 
- 
@Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   
- 
@Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   بیکاریه دیگه!! 
 چیکار میشه کرد  
- 
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   بیکاریه دیگه!! 
 چیکار میشه کرد  @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   بیکاریه دیگه!! 
 چیکار میشه کرد  اع ک بیکاری پس ؟؟؟       
- 
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   بیکاریه دیگه!! 
 چیکار میشه کرد  @Amin-th یعنی الان ریاضی رو تمام کردی؟ 
- 
 چیکار میشه کرد  
- 
@Amin-th یعنی الان ریاضی رو تمام کردی؟ دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th یعنی الان ریاضی رو تمام کردی؟ دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th یعنی الان ریاضی رو تمام کردی؟ @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   بیکاریه دیگه!! 
 چیکار میشه کرد  اع ک بیکاری پس ؟؟؟       @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th ماشالا شما هم دسته کمی از ریحانه تو لایک کردن نداریدا   بیکاریه دیگه!! 
 چیکار میشه کرد  اع ک بیکاری پس ؟؟؟       تیکه بود بابا    
- 
- 
@Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! 
- 
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... 
- 
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... مگه چیزی گفتم من!؟  
- 
@Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! اینو حقیقتا یه مقداری روی شب حساب کردم   
- 
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... مگه چیزی گفتم من!؟  @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... مگه چیزی گفتم من!؟  اها حس کردم بهت برخورد   
- 
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... مگه چیزی گفتم من!؟  اها حس کردم بهت برخورد   @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... مگه چیزی گفتم من!؟  اها حس کردم بهت برخورد   @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th 
 چیزی خوندی حالا ؟؟ ؟؟بله! ببخشید منظور بدی نداشتم ... مگه چیزی گفتم من!؟  اها حس کردم بهت برخورد     
- 
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! اینو حقیقتا یه مقداری روی شب حساب کردم   @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! اینو حقیقتا یه مقداری روی شب حساب کردم   بیخود بشین درستو بخون   کجایی الان ؟ کجایی الان ؟ 
- 
https://forum.alaatv.com/category/72/ریاضی-تجربی 
 بچه ها اینو ببینید
 من گزینه ی یک در اوردم به نظرتون غلطه یا درست 
- 
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! اینو حقیقتا یه مقداری روی شب حساب کردم   بیخود بشین درستو بخون   کجایی الان ؟ کجایی الان ؟ @Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! اینو حقیقتا یه مقداری روی شب حساب کردم   بیخود بشین درستو بخون   کجایی الان ؟ کجایی الان ؟ الان؟! 
 خونه!
- 
دریا دریایی در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: @Amin-th میگم این دیگه ریاضیه ها نمیشه تو راه به حوضه بخونی! اینو حقیقتا یه مقداری روی شب حساب کردم   @Amin-th   خدا مگه عصرو ازت گرفته که شب رو بخوای بخونی خدا مگه عصرو ازت گرفته که شب رو بخوای بخونی

️
️